نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی کفپوش PVC چه زمانی مورد نیاز است؟ در سال 2019 بازار وینیل کلرید مونومر (VCM) به عنوان ماده اولیه تولید PVC از نظر حجم بیش از 52 میلیون تن بوده و پیش‌بینی می‌شود که رشد سالیانه 6.3 درصد در سال‌های 2019 تا 2030 تجربه کند. وینیل کلرید مونومر (VCM) ترکیبی بسیار قابل اشتعال و بی‌رنگ است که عمدتاً در تولید پلی وینیل کلرید (PVC) استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود بازار کلی صنعت ساختمان تا سال 2030 بیش از 15 تریلیون دلار رشد یابد که اثرات خود را بر بازار وینیل کلرید مونومر (VCM) و PVC به دلیل کاربردهای در بخش ساختمان خواهد داشت. در سال 2018 PVC بیش از 85٪ سهم بازار مشتقات وینیل کلرید مونومر را از نظر ارزش و حجم به خود اختصاص داده بود.

پیش بینی می شود PVC تسلط خود را در دوره 2019-2030 حفظ کند. در سال 2018، چین پیشروترین تولیدکننده و مصرف کننده VCM بود. هند پس از چین و ایالات متحده به دلیل افزایش توسعه زیرساخت‌هایش بزرگ‌ترین مصرف‌کننده بزرگ VCM  می‌باشد. بازار جهانی پلی وینیل کلرید در سال 2019 به ارزش 105.32 میلیارد دلار بود و پیش‌بینی می‌شود با نرخ رشد سالانه‌اش 8 درصدی تا سال 2023 به 147.80 میلیارد دلار برسد. در سال 2019 آسیا و اقیانوسیه بزرگ‌ترین منطقه در بازار پلی وینیل کلرید بود و حدود 52درصد از بازار را به خود اختصاص داده بودند. برای سفارش نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوکجهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 ماس بگیرید.

 

 منبع: طرح توجیهی تولید کفپوش PVC

 

 

طرح توجیهی کفپوش PVC | معرفی محصول

اجزای اصلی كفپوش‌های پی وی سی شامل پی وی سی، نرم کننده، پرکننده و پایدارکننده است. مواد دیگری مانند روان‌کننده‌ها و رنگدانه نیز در آمیزه تولید پی وی سی به کار می‌روند. کاربرد این کفپوش‌ها در  پوشش کف اماكن مختلف مسکونی، عمومی، اداری، ورزشی و صنعتی است.

ضخامت آن متغیر و بسته به نیاز و نوع کاربرد آن متفاوت است. مهم‌ترین قابليت كفپوش PVC انعطاف‌پذير بودن در برابر خم شدن، بدون ايجاد شكستگی يا ترک خوردگی بوده و غالبا از سه لایه زیرین، میانی و لایه شفاف رویی تشکیل شده است. اما تعداد لایه‌ها با توجه به نوع درخواست و کاربرد می‌تواند افزایش یابد.

کفپوش PVC براساس تفاوت در خواص و مشخصاتی همانند تعداد لایه‌ها تقسیم بندی می‌شوند. بر این اساس کفپوش‌های PVC به دو دسته کلی یک لایه و  چند لایه تقسیم می‌شوند. تقسیم‌بندی دیگر آن براساس مقدار پرکننده و مواد افزودنی مورد استفاده در تولید محصول است که به دو نوع کفپوش های PVC با فیلرو پرکننده زیاد و کفپوش‌های با پرکننده کم تقسیم می‌شود.

کفپوش‌های چندلایه را می‌توان به انواع ساده و یا دارای لایه اسفنجی تقسیم نمود. از نظر طرح دو نوع کفپوش ساده و طرح‌دار وجود دارد. کفپوش‌های طرح‌دار را با اضافه کردن پیگمت‌های رنگی به PVC رنگ و نقش متفاوت و آمیزه به دست می‌آید که به آن رگه می‌گوییم. در روشی دیگر روی سطح PVC نقش‌های مورد نظر را چاپ می‌کنند. دراین واحد تولید کفپوش چند لایه با مقدار پرکننده کمتر و لایه اسفنجی با طرح چاپ بر روی سطح PVC مدنظر است. جهت آشنایی با سایر انواع کفپوش ها کلیک کنید.
طرح توجیهی کفپوش PVC | معرفی محصول

طرح توجیهی کفپوش PVC | کدهای آیسیک و تعرفه گمرکی

متداول‌ترين طبقه‌بندی و دسته بندی در فعاليت‌های اقتصادی همان تقسيم‌بندی آیسیک است. تقسيم‌بندی آيسیک طبق تعريف عبارت است از طبقه‌بندی و دسته‌بندی استاندارد بين‌المللی فعاليت‌های اقتصادی. كدهای آيسیک مرتبط با صنعت کفپوش پی وی سی در زیر درج شده است.

کدهای  آیسیک  انواع کفپوش‌های پلاستیکی   

نام کالا ISIC کد
كفپوش از پي وي سی 2520512540
كفپوش از پلی اورتان 2520512543
كفپوش از پلی اتيلن 2520512928
انواع كفپوش پلاستيكی 25201316
كفپوش پی وی سی 25201317
كفپوش از پلی اتيلن و پلي پروپيلن 2520512937
انواع كفپوش پوشش داده شده 1722412331

تعرفه گمرکی انواع کفپوش رول پلاستیکی با کد تجاری واردات و صادرات محصول به شرح ذیل است.

نام کالا تعرفه گمرکی
ورق از آلياژ PVC/ABC 39204330
فيلمpvc قابل انعطاف وارده توسط واحدهای توليدکننده حاوی حداقل 6% پلاستیک سايزر 39204360
رولPVC چسب خورده باچسب پايه حلالی الی مخصوص لنت برق (log roll of adhesive coated) با پهنای بيشتر از 20 سانتيمتر 39199050
ماده پلاستيكی، دانه‌دار شده (Grained)، داغ زده، رنگ شده، چاپ شده با نقش و نگار، يا به نحوی ديگر تزئين شده باشد 48142000
 پوشش كف از ساير مواد پلاستيكی 39189090

طرح توجیهی کفپوش PVC | ویژگی‌ها و استانداردها

ویژگی‌های انواع کفپوش در استاندارد ملی ایران به شرح ذیل مصوب و ابلاغ شده است.

استاندارد   شماره 2170     تحت عنوان کفپوش‌های لاستیکی 

استاندارد  شماره  10901  تحت عنوان كفپوش‌های قابل انعطاف  

استاندارد شماره  16846 تحت عنوان کفپوش‌های داخل سالن محیط‌های ورزشی

استاندارد شماره 22711   تحت  عنوان كفپوش‌های قابل انعطاف بر پایه پلیمرهای گرما نرم

ويژگي‌ها و روش‌های آزمون انواع كف پوش‌هاس لاستيكی و پلاستیکی از نقطه نظر مشخصات فيزيكی، مكانيكی و شيميايی بيان شده است. دامنه كاربرد اين استاندارد در مورد كفپوش‌های مذکور قابل مصرف در داخل منازل و ساختمان‌ها كه از مواد پلاستیک و پلی اولفین‌ها و همچنین كائوچوی طبيعی و يا لاستيک‌های مصنوعی كه با مواد افزودنی مناسب مخلوط و ولکانيزه شده تشكيل يافته است.

این ویژگی‌ها شامل آزمون‌های کنترل کیفیت، مواد تشكيل‌دهنده كفپوش‌ها، شرایط مخلوط شدن مواد اولیه، خواص، ضدچسبندگی، مواد پركننده، ویژگی‌های ظاهری، رنگينه‏‌ها و ساير مواد افزودنی مناسب تشكيل دهنده لایه‌های زيرين، میانی و روی كف‌پوش‌های لاستيكی می‌باشد.

طرح توجیهی کفپوش PVC | مواد اولیه تولید

در این طرح با توجه به فرایند تولید منتخب و شرایط عملکرد واحد، میزان مصرف هر یک از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محصول با توجه به مشخصات فنی و کاربرد در فرایند تولید متناسب با ظرفیت طرح، مقدار مصرف سالیانه هر یک از اقلام مصرفی محاسبه شده است. مهم‌ترین مواد اولیه مورد نیاز تولید کفپوش PVC عبارتند از؛ پودر پی وی سی، نرم‌کننده دی او پی، کربنات کلسیم با مش 1000، پایدارکننده باریم اکادمیم، اسید اسئاریک، مرکب و جوهر چاپ، گرید یو وی لایه رویی، روغن اپوکسی و مواد بسته‌بندی.

طرح توجیهی کفپوش PVC | موارد کاربرد

بازار اصلی مصرف پلی وینیل کلرید (PVC) شامل فروش مواد پی وی سی و خدمات مرتبط با آن در صنایع ساختمان، ساخت و ساز، مراقبت‌های بهداشتی، الکترونیک، خودرو و سایر بخش‌ها است که در محصولات مختلف از لوله کشی، کف و نماپوشی، کیسه‌های بهداشتی و پزشکی گرفته تا روپوش سیم‌های مختلف، اجزای سیستم شیشه جلو استفاده می‌شود.

پلی وینیل کلرید یک ترکیب آلی مصنوعی سفید است که به شکل پودر یا گرانول‌هایی با چگالی و استحکام ضربه‌پذیری بالا موجود است. این ماده به دو شکل تولید می‌شود، هم به صورت سفت و محکم و  هم به عنوان پلاستیک انعطاف پذیر.  PVC معمولاً در ساخت و ساز به عنوان عایق بر روی سیم‌های برقی استفاده می‌شود.

همچنین به شکل بطری‌های شفاف نیز شکل می‌یابد. کفپوش PVC یک کالای واسطه‌ای و از رایج‌ترین کف‌پوش‌های موجود در جهان است. این کفپوش را می‌توان در تمامی بخش‌های ساختمان از جمله اتاق‌خواب، آشپزخانه، اتاق نشیمن، اتاق کار، اتاق بازی، ورودی، پاسیو و راهروها به دلیل زیبایی، دوام و ارزانی به کار گرفت. 

طرح توجیهی کفپوش PVC | کالاهای جايگزين 

برای کفپوش پی وی سی به عنوان پوشش‌دهنده کف ساختمان‌ها کالاهای متفاوتی می‌توانند جانشین شوند. انواع سنگ‌ها، موزاییک‌ها، سنگ‌های مصنوعی و کفپوش‌های رزینی همچنین پارکت چوبی می‌تواند به عنوان کالای رقیب و جانشین برای پوشش کف به جای کفپوش پی وی سی استفاده شوند. اما شستشوی آسان کفپوش PVC و قیمت ارزان‌تر باعث برتری آن نسبت به رقبای دیگر شده است.

دانش فنی و فرایند تولید کفپوش PVC

تکنولوژی‌های متفاوتی برای تولیـد کفپوش‌های پـی وی سـی وجـود دارد، یکی از روش‌های تولید ورق با اکستروژن است. مواد اولیه پی وی وی پس از توزین و اختلاط به اکسترودر وارد می‌گردد و عملیات دوب و پلیمره شدن انجام و پس از خروج از قالـب به صورت فیلم و ورق به ضخامت معین در می‌آید و در ادامه مراحل بعدی لایـه گـذاری انجام می‌گیرد. روش دیگر نیز همانند روش اکستروژن بوده با این تفاوت که به جای اکسترودر از کلندر اسـتفاده مـی‌گـردد.

طرح توجیهی کفپوش PVC | مراحل تولید محصول

1- توزین

مــواد اولیــه مصـرفی در تولیــد کفپــوش بســته بــه فرمولاسیون موجود برای هر یک ازلایه‌ها جهت اختلاط و فرم‌دهی بر اساس مواد اولیه آماده می‌شود که شامل پی وی سـی، نرم کننـده، پرکننـده و سایر مواد افزودنی است.

2- اختلاط

مـواد توسط دستگاه‌های مخلوط کن سریع و سپس بنبوری انجام می‌گیرد. 

3- آسیاب

در آسیاب غلتکی آمیـزه فیبری شکل گرفته پــس از بنبــوری توســط آسیاب غلتکی تا مواد اولیه به صورت نـوار همگنـی در آمده و آماده تغذیه به اکسترودر شود.

4ـ اکسترود

مواد اولیه با اعمال چرخش، فشار و گرما جهت تامین خوراک کلندردر اکسترود آماده می‌شود.

5- کلندرینگ

در کلندر آمیـزه خمیـری و تعییر شکل مواد اولیه بـه صـورت ورق با ضخامت مناسب که به مرور در حین عبور از غلتک‌های کلندر کاهش یابد انجام می‌گیرد.

6- خنک کاری

ورقه خروجی ار دستگاه کلندر در اثر عبور از رولینگ‌های سرد و برگشت لبه‌های ورق تولیدی برش خورده بـه آسیاب غلتکی انجام می‌شود. 

7ـ  جمع کن

رول ورق‌ها به منظور انتقال به بخش تکمیل رول می‌شود.  

8ــ چاپ

انجام عملیـات چـاپ روی فیلم‌های تولیدی با عبور از دستگاه انجام می‌شود. 

9- لایه گذاری

جهـت آزاد سـازی تـنش‌هـای موجود فیلم‌ها تا دمای100درجـه گـرم شـده و عملیـات لایـه‌گذاری توسط فشار غلتک انجام می‌گیرد.

10- برش

کفپوش‌هایی را که به صورت رول کاربرد دارند در این مرحله رول پیچی می‌شوند در غیر این صـورت عمـل بـرش قطعات تایل انجام می‌پذیرد.

11- بسـته  بندی

با توجه به برنامه‌ریزی تولید، محصولات در کارتن‌های مقوایی و یا در کیسه‌های پلا ستیکی بسته‌بندی می‌شوند. کفپوش تولید شده به صورت بسته‌بندی شده به بازار عرضه می‌گردد و محصولاتی که به صورت رول هستند در یک کیسه پلی اتیلنی قرار می‌گیرند و کاشی‌ها در کارتن سه لایه بسته‌بندی می‌گردند.

فلوچارت-pvc

 

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید انواع کفپوش

تعداد و ظرفیت ماشین آلات و تجهیزات خط تولید بر اساس ظرفیت تولید 15000 در سال در یک شیفت کاری به شرح زیر در نظر گرفته شده است.

سیلوی مواد اولیه شامل پودر، کربنات کلسبم و دی او پی و مخلوط کن و بنبوری، آسیاب غلطکی، اکستردر، کلندر، سیستم خنک سازی غلتکی، رول کن، چاپ و تکمیل، کمپرسور، دستگاه برش، غلتک‌های جداکننده، قالب‌های تنش‌گیر و گرمکن غلتک‌ها می‌شوند. جهت اطلاع دقیق ز ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز خط تولید کفپوش پی وی سی کلیک کنید.

طرح توجیهی کفپوش PVC | بررسی بازار و رقبا

تعداد کل مجوزهای صادره تولید کفپوش PVC تا تیر ماه سال جاری بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت 111 مجوز بوده که از این میزان تعداد 25 واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری تولید کفپوش PVC با سرمایه گذاری 1660میلیارد ریال و ظرفیت اسمی 191 هزار تن می‌باشند. تعداد جواز تاسیس‌های صادره 86 فقره است که از این تعداد تنها 13 طرح در حال احداث کفپوش پی وی سی دارای پیشرفت بالای 60 درصد می‌باشند. صادرات کفپوش‌های پلاستیکی در سال 1397 معادل 20 میلیون دلار بود و واردات آن 477 هزار دلار بوده است. 

تعداد کل مجوزهای صادره تولید کفپوش PVC کشور
111
تعدادپروانه بهره‌برداری صادره تولید کفپوش PVC کشور
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
25 1660235 1443 191554 تن
تعداد جواز تاسیس‌های صادره تولید کفپوش PVC
86
طرح‌های در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد  تولیدکفپوش PVC
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
13 22225225 300 49400 تن

 

صادرات کفپوش پی وی سی در سال 1397
1,583,206, میلیون ریال 22,631,135 دلار
واردات کفپوش پی وی سی در سال 1397
19,947,میلیون  ریال 477,091 دلار

 

طرح توجیهی کفپوش PVC | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد انواع کفپوش PVC در سال جاری 458 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 30درصد بوده و در کمتر از چهار سال بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید 1500 تن در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   5000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی، خدماتی و ستادی و روباز 1950 متر مربع

 جدول شاخص های مالی و سرمایه گذاری  طرح

موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
سرمایه گذاری ثابت با ماشین آلات خارجی 399123
نرخ بازده داخلی IRR 32
دوره برگشت سرمایه 3/2
درصد فعالیت در نقطه سر به سر 26

طرح توجیهی کفپوش PVC | مزایای اجرای طرح

بخشی از نیاز کشور از واردات تامین می‌شود، با توجه به توسعه صنایع پتروشیمی در کشور، صنایع پایین دستی آن از مزیت صادارتی غیر تامین نیاز داخل برخوردار می‌باشد.

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و برآورهای مالی فنی و اقتصادی تهیه شده طرح در سال 1399 و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert تهیه شده‌اند، وضعيت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید کفپوشPVC با کیفیت نشان می‌دهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرد.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • کمک به تامین نیروی انسانی نصب، راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی تولید کفپوش PVC



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی کفپوش PVC ,
:: بازدید از این مطلب : 685
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

با توجه به اهمیت زیبایی و طراحی در معماری داخلی ساختمان‌ها نیاز به تولید انواع کفپوش ها در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف وجود دارد. کفپوش‌ها علاوه بر زیبایی از ملزومات مورد نیاز ساختمان به شمار می‌آیند بیش از ده‌ها نوع کفپو‌ش صنعتی متناسب با نیاز در دنیا تولید می‌شود که در سازه‌های اداری، مسکونی و تجاری به کار می‌روند. افزایش بازار مصرف زمینه ساز توسعه تکنولوژی و به کارگیری انواع کفپوش است تا متقاضیان با توجه به نیاز و سلیقه خود بتوانند از آن ها استفاده کنند. جهت تولید هر کدام از محصولات می توانید برای نوشتن طرح توجیهی از کارشناسان کاردوک خدمات دریافت کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تولید و سرمایه مورد نیاز راه اندازی تولید از کارشناسان کاردوک می‌توانید با شماره 02166418908 ماس بگیرید.

 منبع: انواع کفپوش

انواع کفپوش

در ادامه ویژگی‌ها، مزیت‌ها و جنس 8 نوع کفپوش را شرح داده ایم. این کفپوش ها بسته به فضا و کاربردشان دارای تفاوت‌هایی هستند که باید در هنگام خرید به آن‌ها توجه داشته باشید.

1- کفپوش لمینیت

کفپوش لمینیت چند لایه دارای رویه ملامینه فشرده و صافی است که در طرح و نقش‌های متنوعی همانند چوب و رگه‌های سنگ با رنگ بندی ها مختلف تولید می‌شود. از این کفپوش‌ها اغلب در داخل واحد ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیمت مناسب و طراحی منحصر به فرد آن (که شباهت زیادی با پارکت دارد)، موجب محبوبیت آن‌ها شده است. 

2- انواع کفپوش | کفپوش های ارتجاعی

کفپوش‌های ارتجاعی به دلیل استفاده از مواد اولیه الاستیسیته قابلیت انعطاف و ارتجاعی دارند. معمولا از این محصولات در سالن‌های ورزشی، باشگاه‌ها، مهد کودک و مکان‌هایی که نیاز به کف سازی ارتجاعی دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر انعطاف پذیری با ویژگی های دیگری چون مانع از سر خوردن، ضد آب بودن، سبک و قابل حمل بودن، دو رو بودن و .... تولید و عرضه می‌شوند.

3- کفپوش طبیعی از سنگ مرمر

کفپوش سنگ مرمر نشانی از اشرافیت و زندگی مجلل است. کفپوشی مرمر بسیار زیبا مقاوم و با دوام دارای رنگ و طرح بسیار زیبا، شیک و طبیعی اما بسیار گران است. از این کفپوش ها هم در طراحی داخلی و هم در نمای ساختمان و هم در راهروها و سایر قسمت های ساختمان استفاده می‌شود.

4- انواع کفپوش | کفپوش PVC

کفپوش pvc از رایج ترین کف‌پوش‌های موجود در جهان است. این کفپوش را می‌توان در تمامی بخش‌های ساختمان از جمله اتاق‌خواب، آشپزخانه، اتاق نشیمن، اتاق کار، اتاق بازی، ورودی، پاسیو و راهروها به دلیل زیبایی، دوام و ارزانی به کار گرفت. اگر قصد تولید این کفپوش‌ها را دارید می‌توانید جهت اطلاع از تجهیزات مورد نیاز و خط تولید کفپوش pvc کلیک کنید.

انواع-کفپوش

5- کاشی و سرامیک

کاشی و سرامیک از مصالح مقاوم با قیمت نسبتاً مناسب است. کاشی و سرامیک در آشپزخانه، حمام و دستشویی و قسمت‌هایی از اتاق پذیرایی  به کار می‌رود. می‌توان گفت از آن هم برای تزئین و  هم پوشش دیوار و کف استفاده می‌شود.

6- انواع کفپوش | کفپوش  های شیمیایی یکپارچه

این کفپوش‌ها معمولاً از جنس رزین‌های لاتکس، پلی استر، پلی یورتان یا ترکیبات اپکسی هستند که به ‌صورت مایع همراه با یک سخت کننده به‌ کاربرده می‌شوند. مناسب مکان های پرتردد مثل پارکینگ و کف مراکز تولیدی و صنعتی هستند.

7- کفپوش چوبی

کف‌پوش‌های چوبی زیبا، ماندگار و با دوام هستند. قیمت این کف‌پوش‌ها به دلیل استفاده از چوب‌های نسبتاً سخت به شکل الوار و فرآوری و پرداخت  شده صنعتی به شکل پارکت همانند چوب‌های راش، افرا و ملج بسیار گران بوده و نصب آن بسیار مشکل است. مصرف آن‌ها به تناسب معماری و موقعیت و قیمت ساختمان استفاده می‌شود. 

8- کفپوش سنگ مصنوعی

سنگ مصنوعی به شکل نما و دکوراتیو، کفپوش و کتیبه آمیزه‌ای از مواد و رنگ دانه‌های معدنی، سنگ‌های دانه بندی شده و نوعی از رزین‌های پلیمری است که دارای مقاومت فیزیکی و شکل‌های ظاهری بسیار زیبا می‌باشد. سنگ های مصنوعی به دلیل قابلیت ساب پذیری شان امکان ترمیم دارند و مانند سنگ های طبیعی زیبایی و جلوه خاصی به فضا می‌دهند.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: انواع کفپوش



:: برچسب‌ها: انواع کفپوش ,
:: بازدید از این مطلب : 758
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

خط تولید کفپوش های pvc با توجه به نوع دستگاه‌ها، ظرفیت تولید، مکان مورد نظر، فروشندگان و…. می‌تواند قیمت تمام شده متفاوتی داشته باشد. جهت راه اندازی تولید این کفپوش‌ها بهتر است افق دید کاملی داشته باشید، از اینرو لازم است پیش از هر چیز طرح توجیهی تولید کفپوش pvc را مطالعه کرده و در مورد روند کار اطلاعات خود را تکمیل کنید. خرید دستگاه ها نیز باید بر اساس برنامه و توسط کارشناسان انجام شود. در این مقاله 12 دستگاه اصلی مورد نیاز جهت راه اندازی یک تولیدی استاندارد شرح داده شده است. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره و خرید دستگاه های مورد نیاز کارخانه می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: خط تولید کفپوش pvc

تجهیزات اصلی خط تولید کفپوش pvc

تعداد و ظرفیت ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کفپوش PVC بر اساس ظرفیت تولید اقتصادی سالیانه طرح در یک شیفت کاری به شرح زیر در نظر گرفته شده است.

بدیهی است تکنولوژی ساخت تجهیزات حساسی مانند اکسترودر ،کلندر و سیستم‌های کنترل و مانیتورینگ خط تولید من الجمله PLC و تابلوهای الکتریکال به همراه جنس و متالوژی ساخت قطعات مصرفی خط تولید همانند غلتک‌ها و قالب‌های دستگاه‌هایی که در ادامه آورده‌ایم، بسیار اهمیت دارد. لذا برای انتخاب سازنده معتبر و ارزیابی دستگاه های مورد نظر نیاز به یک کارشناس خبره دارید. 

1- سیلوها

در واحد چندین سیلو برای نگهداری یک دوره مواد اولیه در کارگاه تولید نصب می‌شود. تعدادی از این سیلوهای فولادی با ظرفیت بالانس شده برای نگهداری پودر پی وی سی و کربنات کلسیم و روغن دی او مورد استفاده قرار می‌گیرد.

2- خط تولید کفپوش pvc | مخلوط کن سريع

دستگاه مخلوط کن دارای شکل  بدنه استوانه‌ای است که درون آن پره فلزی به شکل مارپیچ با سرعت زیاد می‌چرخد و مواد را با هم مخلوط می‌کند. به علت متخلخل بودن پودر پی وی سی و همچنین جذب دی او پی توسط فیلر کربنات کلسیم، سایز افزودنی‌های مخلوط حاصل به یک پودر خیس تبدیل می‌شود. فرمولاسیون و اختلاط این مرحله تضمین کننده یکنواختی محصول نهایی است. لازم به ذکر است که بر روی این مخلوط کن یک هواکش نصب گردیده است.

 ٣- دستگاه بنبوری

کار این وسیله به سرانجام رساندن مرحله اصلی اختلاط است. بنبوری دارای یک محفظه اصلی است که پس از تغذیه از قسمت بالایی روتورها در داخلی آن چرخش و عمل اختلاط را انجام می‌دهد. بعد از پر شدن بنبوری یک پیستون داخل مسیر مواد شده و مواد را به داخل محفظه می‌فشارد و محفظه بنپوری توسط بخار گرم شده و بعد از سپری شدن زمان تنظیم شده اختلاط، آمیزه حاصل از دریچه‌ای در زیر آن تخلیه می‌شود.

 ۴- خط تولید کفپوش pvc | آسیاب غلتکی

کار این دستگاه مستمر سازی کار بنبوری و تکمیل عملیات اختلاط است. دستگاه در عرض به دو قسمت تقسیم شده و به صورت دو آسیاب غلتکی با عرض۲متر می‌باشد. آمیزه مواد اولیه از زیر بنبوری روی قسمت اول و سپس روی قسمت دوم می‌رود و در انتهای این قسمت تیغه‌ای نوار مانند از آميزه را جدا می‌کند که به طور پیوسته توسط یک نقاله وارد قیف اکسترودر خط تولید می‌گردد. بر روی این دستگاه یک هواکش نیز نصب شده است.

 ۵- اکسترودر

این دستگاه برای ایجاد مذاب پلیمری ،اختلاط مناسب‌تر آمیزه، تحت فشار گرما و چرخش به کار می‌رود. آمیزه پردازش شده قبل از خروج از قالب اکسترودر توسط یک توری فلزی ذرات خارجی و پلیمرهای ذوب نشده‌اش جدا می‌شود. در خروجی اکسترودر مواد اولیه به صورت مفتول درآمده و به تغذیه کلندر منتقل می‌شود. دمای نواحی مختلف سیلندر اکسترودر مطابق فرمولاسیون تولید قابل تنظیم می‌باشد.

6 – خط تولید کفپوش pvc | دستگاه کلندر

وظیفه کلندر شکل دادن به آمیزه خروجی از اکسترودر است. این دستگاه شامل غلتک‌هایی به عرض ۲متر و قطر ۲۵سانتی‌متر می‌باشد و در شکاف اول کلندر توده بزرگی از مواد قرار می‌گیرد؛ ولی در شکاف‌های بعدی به جریان مواد این توده کمتر شده و عرض آن زیادتر می‌شود. وظیفه اصلی کلندر شکل دادن و تنطیم ضخامت فیلم با دو غلتک انتهایی است. سطح دو غلتک نهایی باید کاملا صیقلی و صاف باشد. معمولا غلتک آخری هر فصل برای صیقل و آبکاری مجدد جدا می‌شوند و غلتک‌های کلندر با بخار گرم می‌شوند.

هر غلتک خمیر پی وی سی را از غلتک قبلی می‌گیرد و بعد از چرخش دور غلتک به غلتک بعدی انتقال می‌دهد. خمیر پی وی سی به غلتکی که زبرتر و داغ‌تر است و یا سریع‌تر می‌چرخد، می‌چسبد. پس برای اینکه خمیر حتما از یک غلتک به غلتک دیگر برود لازم است هر غلتک کمی داغ‌تر از غلتک قبلی باشد. این تفاوت دما نباید بیشتر از ۱۰درجه سانتی‌گراد باشد، ضخامت‌هایی که می‌توان با کلندر تولید کرد بین ۷ تا ۹۰ میکرون است.

 ۷- غلتک‌های جداکننده 

این غلتک‌ها که معمولا به صورت زوج دوتایی قرار می‌گیرند فیلم را از کلندر می گیرند و با سرعت خطی بیشتر آن را می‌کشند و نازکتر می‌کنند. نازک کردن فیلم با کشش این امتیاز را دارد که هم امکان تولید فیلم‌های خیلی نازک را می‌دهد و هم برای تغییر ضخامت فیلم لازم نیست شکاف کلندر زیاد تغییر کند، بلکه صرفا سرعت غلتک‌ها تغییر می‌یابد. باید توجه داشت که در کشش نمونه در صورتی که ضخامت زیاد نازک شود، باعث کم شدن مقاومت ورق و پارگی آن در جهت کشش می‌شود.

8- خط تولید کفپوش pvc | غلتک‌های سردکننده

این غلتک‌ها دو جداره هستند و با آب خنک می‌شوند و تعداد آن‌ها از حدود ۸  الی ۱۲عدد می‌باشد. بهتر است دمای غلتک‌ها به تدریج از ۵۰درجه تا حدود ۱۰ درجه کم شود.

9-  واحد جمع کن

در این واحد یک موتور با گشتاور ثابت است که می‌تواند فیلم تولید شده را روی یک مغزی جمع کند. سرعت طوری تنظیم شده است که با سرعت كل خط تولید بالانس و تنظیم باشد.

10- خط تولید کفپوش pvc | دستگاه چاپ

ورق‌های PVC از نوع غلتک تشکیل شده‌اند که از رنگ‌های بر پایه خلال آب استفاده می‌کند. کیفیت دستگاه چاپ بسیار در تولید کفپوش با ظاهر مناسب و دوام طرح و نقش اهمیت دارد. 

۱۱- دستگاه لایه گذاری

در این دستگاه فیلم‌های نازک‌تر پس از گرم شدن با عبور از روی یک غلتک داغ با فشار به هم می‌چسبند و تشکیل کفپوش می‌دهد.

12- خط تولید کفپوش pvc | سیستم  بسته بندی

براساس نوع و شکل محصول به صورت اتوماتیک توسط دستگاه دارای کنترل دیجیتال انجام می‌شود. محصول خروجی بر اساس نوع، شکل و اندازه با استفاده از دستگاه بسته بندی دیجیتال آماده ورود به انبار می‌شود.

pvc

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

جهت سفارش نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: خط تولید کفپوش pvc



:: برچسب‌ها: خط تولید کفپوش Pvc ,
:: بازدید از این مطلب : 772
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک


طرح توجیهی تولید پارچه نبافته به شما در راه اندازی واحد صنعتی به عنوان راهنما و تضمینی جهت اخذ مجوزهای لازم عمل خواهد کرد. پارچه‌های بدون بافت پیوندی، پارچه‌های مبتکرانه و با تکنولوژی بالایی هستند که از الیاف  مختلف ساخته می‌شوند. برخلاف پارچه‌های بافته شده با دستگاه‌های نساجی، الياف منسوجات بدون بافت مستقيما به روش‌های مختلف تبدیل به پارچه شده و هیج عملیات بافندگی را در مسیر تولید نیاز ندارند. میزان تولید جهانی پارچه نبافته اسپان باندپلی‌پروپیلن در سال2019 بالغ بر 4.3میلیون تن با اندازه بازاری معادل 27.2میلیارد دلار بوده است. پیش‌بینی می‌شود تا سال 2026 سالانه بدلیل مقرون به صرفه بودن، تنوع و کاربردهای فراوان این پارچه‌ها شاهد رشد تولید و مصرف سالیانه بیش از 10درصدی باشیم. به علاوه براساس آنالیز Global Market Insights افزایش روزافزون نیاز به محصولات بهداشتی ساخته شده از پارچه‌های بدون بافت در سراسر جهان، تقاضای پارچه‌های نبافته را افزایش می‌دهد.

 

برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوکجهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 ماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی تولید پارچه نبافته

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | معرفی منسوجات نبافته

منسوجات بدون بافت بر خلاف پارچه‌های ديگر از نخ تولید نمی‌شوند؛ بلكه طی فرایندی الياف مستقيماً به منسوجات تبديل می‌شود. بدين صورت كه الياف جداگانه به روش‌های مختلف در كنار هم قرار گرفته و به يگديگر به منظور تولید پارچه پيوند داده می‌شوند تا در نهايت يک لايه يكنواخت و در هم تنيده شده بدون بافت تشكيل گردد. لايه تهيه شده به صورت ورق تار عنكبوتی از فیبلامنت‌هایی است كه در آن الياف به صورت جهت يافته يا راندم قرار گرفته و به وسيله اصطكاک و يا چسب و يا تمايل الياف به چسبيده شدن یا به شیوه هیدرو مکانیکی به يكديگر پيوند می‌يابد.

جهت سفارش نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

نام و كد آيسیک  و تعرفه گمرکی منسوجات نبافته

متداول‌ترين طبقه‌بندی و دسته‌بندی در فعاليت‌های اقتصادی همان تقسيم‌بندي آيسيک است. تقسيم‌بندی آيسيک طبق تعريف عبارت است از طبقه‌بندی و دسته‌بندی استاندارد بين‌المللی فعاليت‌های اقتصادی. اين دسته‌بندی با توجه به نوع صنعت و محصول توليد شده به هريک كدهایی دو، چهار، هشت و ده رقمی اختصاص داده می‌شود. كدهای آيسيک مرتبط با صنعت توليد منسوج نبافته به شرح زیر دسته‌بندی شده است.

کدهای آیسیک پارچه‌های بدون بافت

نام کالا  تعرفه گمرکی
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب تركيبی اسپان باند و ملت بلون با اتصال حرارتی 1729512409
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب اسپان باند، با اتصال شيميايی (چسب، لاتكس) 1729512388
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب اسپان باند، با اتصال مكانيكی (سوزن زنی) 1729512390
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب اسپان باند، با اتصال حرارتی 1729512389
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب اسپان باند، با اتصال مكانيکی (جت آب) 1729512391

 

تعرفه گمرکی انواع منسوجات نبافته مطابق کدیشن واردات و صادرات کالا به شرخ ذیل می‌باشد.

نام کالا تعرفه گمرکی
منسوج بی‌بافت، تشكيل لايه به روش مذاب تركيبی اسپان باند و ملت بلون با اتصال حرارتی 1729512409
ساير به غير از پارچه‌های نبافته spunlace كه از طريق high pressure water jet به صورت رول به عرض 5 الی 120 سانتی متر و وزن حداكثر 25گرم در هر متر مربع ولی بيشتر از 70 گرم در متر مربع نباشد. 56031290
پارچه‌های نبافته Spunlace که ازطريق High pressure water jet رول به عرض 5 تا120 سانتی متر به وزن كمتر از 25 گرم در متر توليد گرديده باشد، از رشته‌های سنتیک يا معمولی 1729512390
ساير پارچه‌های نبافته از رشته‌های مصنوعی يا سنتتيک تا وزن 25 گرم بر متر مربع غير مذکور در جای ديگر 56031190
پارچه نبافته spun lace كه از طريق high pressure waterjet بصورت رول از رشته‌های سنتيک يا مصنوعی بعرض 5 الی 120 سانتی‌متر و وزن حداکثر 55g در هر متر مربع توليد گرديد. 56031210
ساير به غير از پارچه‌های نبافته spunlace كه از طريق high pressure water jet به صورت رول به عرض 5 الی 120 سانتی متر و وزن حداكثر 25گرم در هر متر مربع ولی بيشتر از 70 گرم در متر مربع نباشد. 56031290
پارچه‌های نبافته، غير از رشته‌های سنتتيک يا مصنوعی به وزن مترمربع بيش از70 گرم و حداکثر150 گرم 56039300
ساير پارچه‌های نبافته حتی آغشته، اندوده به وزن بيش از 150 گرم در هر متر مربع از رشته‌های سنتیک يا مصنوعی 56031400

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | ویژگی‌های  محصول

نظر به کاربرد وسیع پارچه و منسوجات نبافته در تولید انواع محصولات مختلف استاندارهای خاصی در سطح بین‌المللی برای تعاریف شاخص‌های، ویژگی‌ها و آزمون‌های تطبیقی فرایند و محصول مصوب شده است. رعایت و پیاده‌سازی شرایط دستیابی به شاخص‌های استاندارهای زیر در تولید محصول الزامی است.

شماره استاندارد     موضوع
10234 منسوجات نبافته -اندازه‌گیری قابلیت جذب مورد نیاز-روش آزمون
10902 منسوجات نبافته -تعیین میزان نفوذ آب (در اثر ریزش قطرات آب)
11008         منسوجات نبافته -تعیین قابلیت نفوذ هوا-روش آزمون
11009 منسوجات نبافته -تعیین نیروی پارگی و ازدیاد طول با استفاده از روش نوار پهن -روش آزمون
11173 منسوجات نبافته -تعیین مقاومت در برابر نفوذ آب (فشار هیدرواستاتیک) روش آزمون
11174 منسوجات نبافته -زمان نفوذ و عبور مکرر مایع (ادرار مصنوعی)-روش آزمون
1424-1 منسوجات -لائی -قسمت 1-لائی منسوج نبافته قابل دوخت – ویژگی‌ها
1424-2 منسوجات -لائی -قسمت 2-لائی منسوج نبافته با چسب حرارتی -ویژگی‌ها و روش‌های
16266 پوشش‌های ديواری به صورت رول و كاغذی و منسوج نبافته وينيلی تكميل شده- ويژگی‌ها و روش‌­های آزمون
19035-1 پدهای نبافته برای مصارف پزشکی -قسمت 1-منسوجات نبافته مورد مصرف در پدهای پزشکی -روش‌های آزمون
3400 منسوج نبافته -پوشش رویی پوشک و نوار بهداشتی – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون
4803 منسوجات نبافته -اندازه‌گیری جذب -روش آزمون
4823-11    منسوجات نبافته -تعیین مایع جذب نشده
4823-5 شماره استاندارد روش‌های آزمون برای منسوجات نبافته -تعیین مقاومت به نفوذ مکانیکی
4823-9 منسوجات نبافته -تعیین افت پذیری و ضریب افت
5634 نساجی-منسوجات نبافته –تعریف  

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته |  کالای جایگزین و مکمل محصول

امروزه منسوجات بدون بافت با نرخ رشد بالا در حال جايگزين شدن منسوجات ديگر از جمله منسوجات تاری، پودی و حلقوی می‌باشد. به دليل قيمت پايين‌تر اين محصول امكان جايگزين شدن آن در كاربردهایی كه تعداد دفعات مصرف پايين می‌باشد. مانند مصارف بهداشتی و پزشكی نيز بسيار بالاست.

علاوه بر آن به دليل ساختار فيزيكی اين نوع منسوجات امكان توليد آن به شكل‌ها و ضخامت‌ها و تركيب‌های مختلف بسيار راحت‌تر از منسوجات ديگر فراهم شده است. به صورتی كه می‌توان حتی از آن به عنوان فيلتر نيز در سطح وسيعی استفاده نمود. استفاده از آن در لايه‌های لباس نيز كه به عنوان كاربردی معمول برای اين نوع محصول وجود دارد كه جايگزينی ندارد.

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | موارد کاربرد

منسوجات نبافته به طور وسیع به عنوان ماده اولیه در تولید انواع محصولات بهداشتی، آرایشی و پزشکی صنعتی و خانگی همانند ماسک‌های آرایشی، ماسک‌های بهداشتی، البسه یک‌بار مصرف محیط‌های بهداشتی بیمارستانی و صنعتی، پرده، حوله، زیرانداز، پتوها و دستمال‌های یک‌بار مصرف، پوشک‌های متنوع، فیلترهای مختلف گاز، هوا و مایعات، کاغذهای متفاوت و کیسه‌های بسته‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | دانش فنی پروژه و فرایند تولید محصول

منسوجات بی‌بافت از يک لايه مملو از شبکه الیاف تار عنكبوتی از الياف منقطع يا فيلامنتی تشكيل شده است. پس از شکل‌گیری لايه مذکور جهت استحکام لازم است به روشی مناسب ميان الياف تشكيل‌دهنده پيوند ايجاد گردد.

بنابراين می‌توان مراحل تشكيل منسوجات نبافته را به گام‌های تولید الیاف، لايه‌گذاری، فرآيند ايجاد اتصال در لايه‌ها و در نهايت تکمیل و رولینگ محصول تقسیم کرد. تشكيل لايه تار عنكبوتی منسوج می‌تواند در يک فرآيند خشک يا مرطوب انجام شود و يا فيلامنت‌ها به طور مستقيم پس از ذوب ريسی فرم پیدا کنند. ايجاد پیوند در لايه‌ها می‌تواند به شکل‌های مكانيكی، حرارتی، شيميایی و يا هيدروديناميكی انجام شود.

در نهایت لایه‌ها پس ار طی مراحل رول می‌شوند. در هر كدام از مراحل ياد شده با توجه به كاربردی كه برای پارجه بدون بافت در نظر گرفته شده،  شرايط و ويژگی‌های خاص منسوج بی‌بافت تعيين شده و متناسب با خواص آن مانند وزن، واحد سطح، عرض، ميزان استحكام، انعطاف‌پذيری، نوع الياف مورد استفاده مطابق با تكنولوژی‌های توليد به شرح ذیل انتخاب می‌گردند.

تولید الیاف و فیلامنت‌های پارچه بدون بافت

الياف مورد استفاده در تولید پارچه‌های بدون بافت می‌تواند الیاف طبیعی، مصنوعی و یا ترکیبی باشد. خاصیت مهم الیاف در نسبت بسیار بالای طول به قطر است. به گونه‌ای که می‌توان به طور مداوم هم‌زمان با فرآیند منسوج، الیاف بسیار نازک تولید بدون بافت پارچه را به صورت مستمر تامین کرده و برش داد.

در این فرایند گرانول‌های پلیمری پس از خشک شدن از طریق قیف تغذیه وارد سیلندر اکسترودر ویژه ذوب شده و شکل‌دهی پلیمر مذاب تحت فشار ماردون و پمپ با فشار از طریق شبکه سوراخ دار قالب، تحت تاثیر فشار هوای هدایت شده و به صورت رشته‌ای خارج می‌گردند تا ساختار الیافی مورد نظر را پیدا و آماده لایه‌گذاری تار عنکبوتی صفحات پارچه بدون بافت گردند.

تشكيل لايه تار عنكبوتی

اين مرحله که اولين گام توليد صفخه منسوج بی‌بافت است شامل؛ تشكيل يک لايه يكنواخت از الياف می‌شود كه عرض آن بستگی به عرض دستگاه دارد. لايه تشكيل شده در مرحله بعد استحكام‌دهی و تثبیت می‌شود. برای توليد لایه تار عنكبوتی منسوجات نبافته و روش‌های مختلفی به شرح زیر وجود دارد:

  • تشكيل لایه تار عنكبوتی پارچه بروش اسپان باند   
  • تشكيل لایه تار عنكبوتی پارپه بروش ملت بلون از الياف كوتاه
  • تشكيل لایه تار عنكبوتی از الياف كوتاه به روش گاردینگ
  • تشكيل لايه‌ای از مخلوط الياف فيلامنتی و الياف كوتاه

تشكيل لايه تار عنكبوتی

 

تشكيل لايه تار عنكبوتي اسپان باند

در اين روش گرانول الياف در ابتدای خط توليد به اکسترود وارد می‌شود و پس از عبور از قسمت پلیمریزاسیون ذوب ريسی، توليد فيلامنت‌های رشته‌ای انجام می‌گيرد. در ادامه عمليات كشش الیاف انجام می‌گیرد و در صورت نياز به توليد الياف رنگی، از همان ابتدا مستربچ رنگی نيز به همراه مواد اولیه اصلی به مخلوط اضافه می‌گردد. الياف پس از اين مرحله توسط فشار هوا و حركت‌های نوساني از يكديگر بازشده روی نوار نقاله متحرک با عرض نسبتاً بزرگ ريخته می‌شوند تا يک لايه از الياف به اين روش توليد گردد كه می‌بايست به مرحله بعد يعنی مرحله استحكام و تثبیت لايه منتقل شود.

تشكيل لايه تار عنكبوتي اسپان باند

 

تشكيل لايه تار عنكبوتي ملت بلون

در اين روش كه معمولاً برای توليد لايه‌هایی از الياف بسيار ريز و كاربردهایی مانند فيلتراسيون در ماسک‌ها و فيلترها به كار می‌رود. الياف از گرانول پليمر مورد نظر تهيه می‌شود. برای اين منظور گرانول به دستگاه ملت بلون تغذيه شده و مستقيماً تبديل به الياف كوتاه با ظرافت بالا می‌شود.

پس از خروج الياف تشكيل شده از سیستم رشته ساز، جريانات شديد هوای گرم با اعمال نيروهایی كه به رشته ظريف الياف وارد می‌كنند باعث اعمال كشش زياد در رشته‌ها شده و در نتيجه ايجاد اليافی بسيارظريف می‌گردند. با استمرار جريان هوا رشته‌های الياف از هم گسيخته شده و به شكل اليافي كوتاه روی نوار نقاله به صورت رندوم قرار می‌دهد. بدين شكل لايه پارچه‌ای از الياف كوتاه بسيار ظريف تشكيل می‌گردد.

تشكيل لايه به روش  كاردينگ 

در اين روش از توليد لايه تار عنكبوتی پارچه بدون بافت از الياف كوتاه ظریف با طول حدود 40 – 95 ميلي‌متر در ابتدای خط حلاجی قرار گرفته و بعد از باز شدن كامل در مرحله حلاجی به دستگاه كاردينگ تغذيه می‌شود. در دستگاه كاردينگ با توجه به عمليات مختلف توسط سطوح سوزنی، يک لايه از الياف به صورت تار عنكبوتی حاصل می‌شود. لايه شکل گرفته پس از عبور از سیستم فرمینگ به مرحله نهایی منتقل می‌شود.

تشكيل لايه با اختلاط الياف مختلف كوتاه و بلند

در اين روش توليد به طور هم‌زمان از دو لايه اسپان باند و الياف كوتاه به شكل ساندويچی استفاده می‌گردد. برای اين منظور لايه توليد شده به روش اسپان باند و لايه حاصله از كاردينگ به دستگاه پیچش تغذيه شده و با روی هم قرار  گرفتن لایه‌ها، يک لايه ترکیب شده نهايی حاصل می‌گردد.

استحكام دهی لايه تار عنكبوتی

روش‌های مختلف استحكام و تثبیت لايه تار عنكبوتی الیاف پارچه‌های بدون بافت عبارتست از روش‌های:

پیوند حرارتی الیاف، پیوند ناشی از آغشته سازی الیاف به مایع و اسپری شیمیایی، پیوند الیاف ناشی از سوزن زنی شدن و روش پیوند الیاف در اثر واترجت.

استحكام دهی ترموباندينگ

در اين روش تنها می‌توان از الياف ترموپلاست در تركيب با الياف ترموپلاست دیگر مورد استفاده قرار گیرد. اين روش به دو تکنیک مجزا تقسيم می‌شود. در روش اول از غلطک‌های كلندرها با حرارت بالا استفاده می‌شود كه لايه الياف با عبور از ميان آن‌ها به هم فشرده شده و هم در نقاط خاصی الياف ذوب  می‌شود و اين نقاط باعث اتصال الياف بهم شده و در نتیجه استحکام لايه منسوج نبافته می‌شود.

در تکنیک ديگر نيز كه برای منسوجات نبافته حجيم به كار می‌رود در ميان الياف مورد استفاده از اليافی با نقطه ذوب پايين‌تر يا پودر پليمری استفاده می‌شود که هنگام عبور لايه الياف در معرض هوای داغ، پليمر يا فیلامنت با درجه ذوب پايين‌تر ذوب شده و باعث اتصال لايه منسوج بی‌بافت خواهد شد.

استحكام دهی شيميایی

در اين روش توليد لايه الياف با آغشته شدن به مواد شيميایی و مواد تكميلی ديگر و پس از عبور از خشک كن يا سیستم پخت مستحكم می‌گردد.

استحكام دهی سوزن زنی

اين روش استحكام دهی برای منسوجاتی با وزن متوسط يا نيمه سنگين به كار می‌رود. اين روش با استفاده از سوزن‌هایی كه بر روی سطح آن‌ها زوائدی براي درگير نمودن الياف می‌باشد باعث استحكام لايه الياف می‌گردد.

استحكام دهی با استفاده از واتر جت

در اين روش با استفاده از نازل‌های ظريف، آب از سطح منسوج نبافته با فشار بالا عبور نموده و باعث درگيری الياف می‌گردد. اين روش برای توليد محدوده وسيعی از توليدات با سرعت و كيفيت مطلوب استفاده می‌گردد و امروزه بسيار مورد استقبال می‌باشد.

تكميل نهایی

اين مرحله از توليد منسوجات بی‌بافت امروزه با توجه به محدوده وسيع كاربردها بسيار مورد توجه قرار گرفته است. اين مرحله می‌تواند شامل تثبيت حرارتی، شستشو، تكميل ضد آب و ضد آتش، چاپ، رنگرزی و سفيدگری و… باشد. اگرچه بسياری از منسوجات بی‌بافت دارای تكميل خاصی نبوده و می‌توانند مستقيماً مورد استفاده قرار گيرند.

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

ماشین آلات ساخت پارچه‌های بدون بافت از الیاف پلیمری به تناسب نوع محصول و تکنولوژی ساخت انواع پارچه تک و چند لایه اسپان باند، ملت بلون، ملت بلون میکروفیلامنتی در حالت جنرال به شرح ذیل است.

  • خشک کن، مخلوط کن و فیدر گوانول و مستربچ پلیمری و افزودنی‌ها به اکسترودر
  • اکسترودر با پمپ، فیلترینگ، هیتر و الکتروموتور گیربکس و قالب‌های مورد نیاز 
  • سیستم تهویه مرکزی، خنک كننده، دستگاه کشش، کلندرینگ و کمپرسور
  • سیستم خنک كننده فیلامنت‌های ذوب شده
  • کانوایر، درایر، ماشین آلات وایندر رول 
  • سیستم بازیافت ضایعات پلیمری
  • لوازم آزمایشگاهی و کارگاهی

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | بررسی بازار و رقبا

تا پایان تیرماه سال 1399 تعداد 101 مجوزهای به منظور تولید انواع پارچه‌های بدون بافت کشور صادر شده است که از این تعداد 16 واحد با دارا بودن پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری 3894 میلیارد ریال و به ظرفیت اسمی 102 هزار تن در سال مشغول فعالیت هستند.

در سال 1397 ارزش ریالی واردات انواع منسوجات نبافته 1445 میلیارد ریال و ارزش ارزی آن 34539 هزار دلار در مقابل ارزش صادرات ارزی و ریالی به ترتیب 6388 هزار دلار و 380 میلیارد ریالی بوده است. تعداد طرح‌های در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد تولید انواع پارچه‌های نبافته کشور 19 پروژه است که پیش‌بینی افزایش تولیدی به میران 135850تن محصولات را برای سال‌های آتی دارند.

تعداد کل مجوزها تولید انواع پارچه بدون بافت کشور

101

پروانه‌های بهره‌برداری تولید انواع پارچه بدون بافت کشور
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
16 3894557 564 102695 تن
جوازهای تاسیس تولید انواع پارچه بدون بافت کشور

85

طرح‌های در حال احداث تولید انواع پارچه بدون بافت کشور
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
19 8308200 633 135850 تن

 

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید انواع پارچه‌های نبافته با ظرفیت 24000تن در سال 2482 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 37درصد بوده و دوره برگشت سرمایه حدود 3سال پیش‌بینی شده است. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت اسمی تولید به شرح ذیل در سال ارائه شده است:

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   50000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی، خدماتی و ستادی

18000

متر مربع

 

 

ردیف

موضوع

هزینه‌ها (میلیون ریال)
1 سرمایه گذاری ثابت 1232000
2 نرخ بازده داخلی (IRR) درصد 37
3 دوره بازگشت سرمایه گذاری (سال) 3
  درصد فعالیت در نقطه سر به سر 21/6

طرح توجیهی تولید پارچه نبافته | مزایای اجرای طرح

با توجه به مصرف مستمر و روز افزودن منسوجات ساخته شده از پارچه‌های نبافته به خصوص در شرایط همه‌گیری اپیدمی‌های بیماری زا به عنوان کالایی ضروری در بخش‌های بهداشت و درمان کشور درآمده و با توجه به مزیت داشتن منابع مواد اولیه و دسترسی به تکنولوژی ساخت ماشین آلات در سطح بین المللی به موازات تقاضای بالا، جذابیت قابل قبولی در این زمینه هم از جهت مصرف داخل و هم با تکیه بر صادرات نشان می‌دهد.

 

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارايه معيارهای محاسبه هر يک از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون هزينه‌های ثابت و متغير طرح، پيش‌بينی و قيمت تمام‌شده و همچنين سود ساليانه طرح که محاسبه گرديده است. بررسی مهم‌ترين شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده؛ وضعيت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید البسه استاندارد تولید پارچه‌های نبافته را نشان می‌دهد و به دلیل وجود تقاضای مازاد در طول چند سال اول زمينه مساعدی برای ایجاد اين واحد فراهم است.

جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • کمک به تامین نیروی انسانی نصب، راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی تولید پارچه نبافته

 
 


:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید پارچه نبافته ,
:: بازدید از این مطلب : 776
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی بسته بندی اجیل و خشکبار چه کاربردی دارد؟ در جهان قریب به 4.5 میلیون تن میوه‌های آجیل و 3.3 میلیون تن میوه خشک طی سال 2120 -2019 تولید شده است. تولید فندق جهان با توجه به برداشت کشورهایی همانند فرانسه و اسپانیا و افزایش 15 درصدی محصولات زراعی در ترکیه به بیش از 530 هزار تن، گردو جهان حدود 969 هزار تن و پسته 655.2 هزار تن برآورد شده است. بیشترین تولید بادام‌زمینی جهانی در کشورهای چین، هند، برزیل و ایالات متحده می‌باشد. برآورد تولید جهانی میوه خشک در همین سال در حدود 3،283 هزار تن است که رشد 5 درصدی نسبت به سال قبل را داشته است. با توجه به عرضه و تقاضای این محصولات فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران است. نوشتن طرح توجیهی برای شما در برآورد هزینه و نحوه شروع کار مانند راهنمایی خواهد بود.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی بسته بندی آجیل و خشکبار

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | معرفی محصول

آجیل و خشکبار معمولا به میوه‌های دانه‌ای شکلی همانند گردو، بادام زمینی، بادام و پسته گفته می‌شود که روی درخت‌های شکوفه‌ای یا بوته‌ای مستقیم رشد می‌کنند و به صورت خام یا بو داده و خشک مصرف می‌شوند.

کدهای آیسیک و تعرفه گمرکی بسته‌بندی خشکبار و آجیل

تعرفه گمرکی وکد‌های آیسیک آماده سازی و بسته‌بندی انواع آجیل به شرح ذیل می‌باشد.    

محصول تعرفه گمرکی کد آیسیک
پاک كردن و بسته‌بندی آجیل 071134000 15492711
خشک كردن وبسته‌بندی خشکبار 15311410
پاک كردن و درجه‌بندس انواع آجیل و بدون بسته‌بندی 15492717
پاستوريزه كردن و بسته‌بندی آجیل 15492718
بسته‌بندی آجیل و خشکبار و برنج 7495412322
انواع دانه و ميوه آجيلی فرآوری شده   1549412503
تخمه آفتابگردان فرآوری شده   1549512371
انواع گرانول ميوه‌های آجيلی   1549312631
انواع خلال ميوه‌های آجيلی   1549312632
توليد و بسته‌بندی آجيل   15492111
توليد وبسته‌بندی انواع تخمه آجيل   15492120
پودر كردن و بسته‌بندی ميوه‌های آجيلی   15492171
بسته‌بندی پودر ميوه‌های آجيلی   7495412433
انواع خلال ميوه‌های آجيلی   1549312632
بسته‌بندی خشكبار   7495412325

استانداردهای آماده سازی و بسته بندی آجیل و خشکبار

در بسته‌بندی آجیل و خشکبار از مرحله آماده‌سازی، بسته‌بندی و انبارداری از آیین نامه کار بهداشتی و الزامات استاندارد ملی ایران به شماره 9343 پیروی می‌کند. هدف از تدوین این آیین کار، راهنمایی تولیدکنندگان در تأمین حداقل نیازمندی‌های بهداشتی تولید و عرضه و تطبیق ویژگی‌های آن با استاندارد مرتبط  می‌باشد. سایر استاندارهای ملی و فرایند این کسب و کار به شرح ذیل می‌باشد.

 استاندارد ملی ایران 2380:  ”  آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی”.

  استاندارد ملی ایران 495:   “بسته‌بندی پسته و مغز بادام صادراتی”

 استاندارد ملی ایران 3937:   ” آئین کار تهیه مغز بادام”

 استاندارد ملی ایران 7704:   ” بادام زمینی– از برداشت تا بسته‌بندی و انبارداری – آیین کار بهداشتی”

 

ویژگی‌های فنی آماده سازی و بسته بندی خشکبار و آجیل

بوجاری، سورتینگ و بسته‌بندی انواع آجیل و خشکبار توسط ماشین آلات خط تولید باید هم دارای استانداردهای سلامتی و کیفیت مواد اولیه و هم فرایند تولید باشد. سلفون و ورق‌های پلیمری بسته‌بندی محصول تولیدی باید دارای نرمش، قابلیت چاپ، قابلیت دوخت حرارتی، قابلیت شکل‌پذیری پنوماتیک، شفافیت، نفوذپذیری ناپذیری نسبت به بخار آب و گازهای محیطی را داشته باشد.

در بسته‌بندی آجیل و خشکبار باید نشانه‌گذاری‌های محصول شامل درج نام و نوع محصول، اندازه، درجه‌بندی، نام واحد تولیدکننده، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شماره پروانه بهره‌برداری وزارت صمت،  شماره سریال ساخت، تاریخ تولید و انقضای مصرف، وزن خالص و شرایط نگهداری قید شود.

 

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | موارد کاربرد

آجیل به مناسب‌های مختلف به عنوان تنقلات و میان وعده مفید با ارزش غذایی بالا هم مورد استفاده تمامی افراد بوده و هم در مراسم، مهمانی‌ها، اعیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسته‌بندی‌های صحيح و مناسب محصولات مواد غذایی همانند آجیل و خشکبار هم به حفظ بهداشت و هم به ماندگاری بیشتر آن کمک می‌نماید. این فرایند در مقیاس صنعتی امکان رعایت الزامات بهداشتی را بیشتر و میسرتر می‌سازد. قرارگیری آجیل در بسته‌بندی ضمن حفاظت از آن در مقابل جانوران، میزان مصرف کنترل شده محصول را نیز بهبود می‌دهد.  

 

فواید مصرف آجیل و خشکبار

آجیل و مغزها آن‌ها همانند فندق، گردو و پسته نقش مهمی در تامین انرژی و سلامتی بدن ایفا می‌کنند. این مواد غذایی منابع سرشاری از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان هستند. آجیل یکی از مهم‌ترین منابع غنی عناصری مانند روی، آهن، سلنیوم هست که برای تامین سلامت سیستم ایمنی بدن و بهبود رشد و نمو و کاهش کم‌خونی ضروری است.

دانه‌های خوراکی آجیل سرشار از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیک اسید، فسفر، منیزیم و کلسیم است که در سلامتی ساخت استخوان‌ها، دندان و در ایجاد تعادل در عملکرد ماهیچه‌ها و اعصاب نقش موثری دارند. سورت و بسته‌بندی این محصولات ضمن کارآفرینی در بهبود فرایند هضم، سلامتی بدن و تامین پروتئین‌های متنوع مورد نیاز انسان می‌تواند کاهش وزن را به همراه داشته باشد.

 

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | کالاهای جايگزين

بسیاری از تنقلات دیگر همانند چیپس سیب‌زمینی و میوه‌ها، پفک رقبایی با قیمت پایین‌تر برای آجیل و خشکبار هستند اما ارزش غذایی، طعم و مزه محصولات گروه خشکبار و آجیل را ندارد.

 

دانش فنی و فرایند تولید بسته بندی آجیل و خشکبار

ماشین آلات آماده‌سازی و بسته‌بندی خشکبار و آجیل در داخل کشور با کیقیت مطلوب قابل ساخت است. تجهیزات با توجه به ظرفیت تولیدی مورد نیاز عبارتند از دستگاه‌های بالابر کاسه‌ای، پیش بوجاری، نوار نقاله کنترل کیفیت، رطوبت سنج مخزن دست چین، پوست کن، بالابر زد، دستگاه حلزونی، خشک کن، طعم پاش و تفت کانتینیوس، شورکن، سیستم هیتر و نمک زنی و فیلتر و دستگاه‌های بسته‌ بندهای دو  و چهارتوزین، نوار نقاله انتهایی و دستگاه شرینگ پک می‌باشد که طی مراحل مختلف به شرخ ذیل فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار انجام می‌شود.

تامین مواد اولیه

تهیه و خرید میوه با کیفیت مورد نیاز تولید آجیل و خشکبار با توجه به فصل برداشت و امکان ذخیره‌سازی در کارخانه دپو و پس از طی فرایند پیش بوجاری آماده حمل به واحد پوست‌گیری می‌شود.

مرحله پوست‌گیری

میوه متناسب با ظرفیت سیستم جهت تبدیل به مغز به واحد مکانیزه  پوست‌گیری منتقل می‌شود. سطح تکنولوژی دستگاه در به دست آوردن محصول با کیفیت و یکنواخت در فرایند پوست‌گیری برای مغزها با رعایت اصول بهداشتی بسیار اهمیت دارد.

شست‌وشو و نم‌ گیری خشکبار

به همراه محصول پوستگیری شده ذرات ناخواسته دیگری همراه میوه وجود دارند که سبب افت کیفیت محصول نهایی می‌شود، لذا لازم است پس از پوست‌گیری مغزها شسته و از هرگونه آلودگی به ذرات خارجی و نامطلوب  پاک شود.

فرایند خشک ‌کردن مغزها

فرایند خشک‌کردن مغز‌ها پس از شستشو بگونه‌ای بهداشتی و مکانیز با کیفیت مناسب و رعایت استانداردها خشک شده انجام می‌شود. 

فرایند فرآوری  محصول    

زمانی که هدف تولید محصول خام نباشد، مغز خشک شده لازم است به تناسب نوع آن طی مراحل مختلفی به محصول نهایی تبدیل شود. این فرآیندها غالباً شامل طعم‌دار کردن مطابق فرمولاسیون و تجربه مشتری پسند، ترکیب چندین نوع  مغز می‌باشد. تفت و برشته کردن مغزهای آجیلی در این بخش صورت می‌گیرد. مناسب‌ترین فرایند برشته سازی به منظور سالم ماندن مغزها در اثر حرارت دهی استفاده از سیستم‌های خشک‌کن دارای امکان توزیع حرارتی یکنواخت است.

کنترل کیفیت محصول

قبل از فرایند بسته‌بندی اطمینان از کیفیت محصول نهایی بسیار ضروری است. کنترل کیفیت از طریق آزمون‌های استاندارد جهت بررسی رنگ ظاهری، شکل، اندازه، درصد رطوبت، کپک زدگی، میزان شکستگی، پوکی، میزان ناخالصی، مزه، بو، درصد نارسی و چروکیدگی، در صد نمک محصول انجام می‌گیرد. تا بتوان آجیل با کیفیت را روانه بخش بسته‌بندی نمود.

بسته‌بندی و انبار محصول 

پس از فراوری مغزها باید محصول بر اساس نیاز بازار و امکانات تکنولوژیک محصول نهایی به صورت بسته‎بندی شده به بازار عرضه شود. به گونه‌ای که تا زمان مصرف، کیفیت مطلوب خود را به صورت سالم و بهداشتی حفظ کند. توجه به کیفیت و زیبایی بسته‌بندی در جلب سهم بستری از بازار اهمیت زیادی دارد.

 

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | بررسی بازار و رقبا

با توجه به مزیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی کشور  تا پایان سال 1398 تعداد 793 واحد تولید صنعتی آماده سازی و بسته بندی  آجیل و خشکبار در کشور با ظرفیت اسمی 929  هزار تنی وجود دارد. تعداد طرح‌های در حال احداث کشور با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد، 195 طرح است که پیش‌بینی ایجاد ظرفیت جدید 308 هزار تنی را دارند.

 

تعداد کل مجوزهای آجیل و خشکبار
7312
پروانه‌های بهره‌برداری تولید آجیل و خشکبار
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
793 30400510 34461 929306 تن
تعداد جواز تاسیس‌های آجیل و خشکبار کشور
6312
طرح‌های آجیل و خشکبار دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
195 62010287 6271 308673 تن

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث تولید در سال جاری حدود 34 میلیارد ریال سرمایه ثابت نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 35درصد بوده  و ظرف سه سال و نیم بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی 1200 تن بسته‌بندی انواع آجیل و خشکبار در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   3500 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی، خدماتی و ستادی و روباز 1540 متر مربع

 

جدول سرمایه گذاری و شاخص های مالی طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
   سرمایه گذاری ثابت 34321
  نرخ بازده داخلی IRR 35/7
  دوره برگشت سرمایه 15/3

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | مزایای اجرای طرح

  • ماندگاری بیشتر محصولات بسته بندی شده 
  • نگهداری امن و بهداشتی محصولات
  • رعایت ضوابط استاندارد و بهداشتی آماده سازی وبسته‌بندی کالای با کیفیت
  • در نتیجه ایجاد ارزش افروده بیشتر

طرح توجیهی بسته بندی اجیل | نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و برآوردهای مالی فنی و اقتصادی تهیه شده طرح در سال 1399 و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert به دست آمده؛ وضعيت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در حوزه بسته‌بندی آجیل و خشکبار نشان می‌دهد.

جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت بر اساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی بسته بندی آجیل و خشکبار



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی بسته بندی اجیل و خوشکبار ,
:: بازدید از این مطلب : 861
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی مطالعه‌ای است که برای پاسخ دادن به توجیه‌پذیر بودن یا نبودن یک ایده (در رابطه با راه‌اندازی یک کسب و کار) انجام می‌شود. شاید در ظاهر پاسخ به این سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازی یک کسب و کار را داشته باشید می‌دانید که پاسخگویی به این سوال کار ساده‌ای نیست و نیازمند صرف انرژی قابل توجه در زمینه‌های گوناگون است. مطالعه و بررسی بازار (رقبا موجود در بازار، قیمت محصول یا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالی (هزینه، سرمایه اولیه مورد نیاز و…) مطالعات اقتصادی (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فنی از جمله مطالعاتی است که در زمان راه‌اندازی هر کسب و کار تازه باید صورت گیرد. نوشتن طرح توجیهی را از کجا باید شروع کرد؟ شاخص‌هایی که در گزارش نهایی‌تان باید بدست آورید کدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه کمکی در انجام این تحلیل به شما می‌کند؟ چه کسی بهترین طرح توجیهی در زنجان را می‌نویسد؟

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تهیه طرح توجیهی می توانید با کارشناسان کاردوک از طریق شماره 02166418908  مشاوره دریافت کنید.

 منبع: طرح توجیهی در زنجان

طرح توجیهی در زنجان | بهترین زمان برای بررسی

شاید یک ایده نو یا طرحی هوشمندانه داشته باشید ولی همیشه پیس از صرف زمان و پول زیاد باید توجیه پذیری آن را در دنیای واقعی مورد بررسی قرار دهید. تمام کسب و کارهای تازه باید قبل از شروع تولید یا ورد به بازار، طرح توجیهی تهیه کنند. در بزرگترین شرکت ها نیز قبل از آغاز تولید محصول جدید، طرح توجیهی تدوین می‌شود. طرح توجیهی همچنین داده‌های کمی لازم برای تصمیم‌گیری‌های دشوار در مسیر آینده کسب و کارتان را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر در مراحل بعدی تحقیق بازار، بهره برداری، توسعه و گسترش کسب و کارتان دچار اختلاف شوید، طرح توجیهی اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بی طرفانه حل و فصل می کند.

چرا برخی از کسب و کار ها طرح توجیهی ندارند

بسیاری از کارآفرینان برای صرفه جویی در پول و زمان، بدون فوت وقت پیش از تهیه طرح توجیهی وارد بازار می‌شوند. این کار می‌تواند در ابتدای ظهور منفعت آور باشد یا با مواجه شدن با موانع پیش‌بینی نشده نتیجه‌ای عکس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترین دلایل دور زدن طرح توجیهی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت :

1- کار آفرینان بر اساس تجربه شخصی یا مدل‌های کسب و کار موفق مشابه می‌دانند که راه‌اندازی کسب و کارشان اقتصادی و توجیه پذیر است.

2- نتایج بدست آمده از مطالعات و پیمایش‌های قبلی را معتبر دانسته و فکر می‌کنید تغییرات بازار به اندازه‌ای نبوده که نیاز به انجام تحقیق جدیدی باشد.

3- هزینه های مالی و زمانی طرح به اندازه‌ای باشد که به اتمام رساندن طرح توجیهی را با مانع مواجه می‌سازد.

طرح توجیهی در زنجان | مولفه‌ها و شاخص‌های کلیدی

یک طرح توجیهی موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد که هر کدام می‌توان بر روی کسب و کار جدید شما تاثیر گذار باشد. اما این موضوعات را در یک یا چند دسته از موضوعات زیر خلاصه می‌شود.

فنی و تکنولوژی

آیا تمامی تکنولوژی‌های لازم برای شروع کسب و کارتان را بررسی کرده‌اید ؟ این انتخاب شما از لحاظ فنی بهترین انتخاب برای شروع کسب و کار شما می‌باشد یا نه ؟

اقتصادی

شرایط اقتصادی زمان حال و آینده را که بر روی بازار یا تمایل خرید محصولات یا خدمات شما تاثیرگذار است را باید در کنار منابع اولیه جریان نقدی کسب و کارتان در نظر بگیرید.

قانونی

مطالعات قانونی شامل بررسی امتیازات و حقوق ثبت شده قانونی، کپی رایت یا دیگر انحصاراتی است که ممکن است ایده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرایی و عملیاتی

راه‌های معرفی خدمات یا محصولتان چیست؟ آیا نیاز به ویترین فروشگاه دارید؟ به چند نفر پرسنل اجرایی نیازمندید؟ هزینه کارهای اجرایی کسب و کارتان را یادداشت کنید.

برنامه زمان بندی

اگر نیاز است که محصول یا خدماتتان در یک فصل خاص ارائه شود حتما باید یک محدودیت زمانی را در برنامه کاریتان لحاظ کنید.

بازار

بررسی و مطالعات مربوط به بازار خود دارای دسته‌های فراوانی می‌باشد که از جمله مهمترین مواردی که در این قسمت از طرح توجیهی مطرح می‌شود عبارتند از:

  • بررسی رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاویژه‌ها (niches) و جایگاه‌های اشغال نشده در بازار
  • بازارهای هدف، شامل اطلاعات جمعیت شناختی خاص و عادات خرید
  • بازاریابی حضوری در برابر بازاریابی آنلاین
  • و …

طرح توجیهی در زنجان | تهیه اطلاعات

بدون شک بهترین و سریع‌ترین راه برای تهیه طرح توجیهی استخدام مشاور و یا همکاری با یک شرکت در زمینه مشاوره کسب و کار است، که این کار را از ابتدا تا انتها برای شما انجام دهد و نتایج را به شما اعلام کند. اما اغلب استارت آپ‌های نوپا به دلیل هزینه مالی از انجام این کار صرف نظر می‌کند.

خوشبتخانه به دلیل امکان دسترس گسترده به داده‌های مطالعات پیشن از بازار و پرسشنامه‌هایی کاربردی خودتان می‌توانید تا حد زیادی کارهای جمع آوری اطلاعات را انجام دهید و از این طریق از هزینه کلی تهیه طرح توجیهی بکاهید، به این ترتیب با صرف هزینه کمتر می‌توانید اطلاعات مفیدی از طرح توجیهی به دست آورید.

مطالعات انجام شده پیشین

یکی از منابعی که به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم برای نگارش طرح توجیهی کمک می‌کند استفاده از طرح‌های توجیهی کسب و کارهای مشابه است که در سال‌های پیشین انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترین ابزار برای بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادی است که امیدوارید برای استفاده از خدمات یا محصولات شما پول پرداخت کنند.

پرسشنامه ابزاری دقیق و معتبر برای یافتن اطلاعات در مورد عادات خرید مردم در گذشته و آینده است. اگر بتوانید به جامعه هدف‌تان دست پیدا کنید و از آن‌ها سوال بپرسید، به اطلاعات دقیق و متمازی درباره مخاطبان‌تان دست پیدا خواهید کرد.

جمع آوری اطلاعات پرسونا (مشتریان احتمالی) با استفاده از پرسشنامه امکان‌پذیر است. شما می‌توانید به نارضایتی انها از محصول یا خدمات یا ویژگی‌های خاص محصولاتان پی ببرید.

قالب گزارش طرح توجیهی

زمانی توانسید اطلاعات را جمع آوری کنید. لازم است که آن‌ها را در یک شکل مناسب و قابل فهم بیان کنید که ایده شما چگونه قرار است به دنیا نمایش داده شود. گزارش طرح توجیهی باید حداقل شامل بخش‌های زیر باشد، ممکن است شما بسته به نیازتان موارد دیگری نیز به لیست اضافه کنید :

خلاصه اجرایی

نکات اساسی و خلاصه کلی داده‌هایی که به دست آورده‌اید و بعدا آن‌ها را شرح می‌دهید را ارائه کنید. مهم‌ترین جزئیات را در این بخش بیاورید چرا که بسیاری از افراد تنها همین بخش را مطالعه خواهند کرد.

مشخص کردن ایده

در این بخش توضیحاتی درباره ایده کسب و کار (نوع محصول یا خدمات، شرکت، سایت ، اپ یا هر چیزه دیگری که مشغول بررسی آن هستید) را بنویسید. تمایزها و چیزهایی که کار شما را منحصر به فرد می‌کند را ذکر کنید. توجه داشته باشید که ذکر کردن محصولات و یا خدمات مشابه به این بخش تعلق دارد.

تحلیل بازار

این بخش تمام اطلاعات مربوط به تحلیل بازار را نشان می‌دهد. از تحلیل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خریداران و بخش‌بندی بازار، وجود بازار خوب و قوی در موفق شدن کسب و کار شدن حیاتی است. بنابراین باید در گزارش‌تان به تفضیل به این بخش بپردازید.

طرح توجیهی در زنجان | توصیه های نهایی و نتیجه گیری

در انتهای گزارش باید به این پرسش پاسخ دهید که آیا این طرح توجیه پذیر است یا نه ؟ برای پاسخ دادن به این پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت یک زنجیروار با هم در نظر بگیرید.

آیا انجام طرح توجیهی در زنجان ضروری است ؟

شاید تهیه طرح توجیهی هراس آور باشد، ولی بعد از جمع آوری اطلاعات، تحلیل و آماده سازی گزارش تمام داده هایی که به دست آورده اید می‌توانید از این نتایج برای رشد کسب و کارتان استفاده های گوناگونی بکنید.

علاوه بر این می‌توانید از طرح توجیهی کسب و کارتان برای گرفتن جواز، دریافت تسهیلات بانکی و همچنین دریافت کمک مالی از بنگاه های سرمایه گذاری‌های خطر پذیر (شتابدهنده‌ها) و یا سایر مراکز استفاده نمایید. از طرح توجیهی می‌توانید برای نوشتن یک بیزینس پلن حرفه‌ای یا جهت دهی منطقی به بازاریابی اولیه تان استفاده نمایید که بسیار ارزشمند است. توصیه می‌کنیم حتما قبل از راه اندازی کسب و کارتان برای تهیه طرح توجیهی زمان بگذارید و یا از خدمات یک شرکت کسب و کار در این زمینه استفاده نمایید. خواهید دید که طرح توجیهی نه فقط برای شروع کسب و کارتان ضروری است بلکه حتی در مراحل بعدی برای شما لذت بخش نیز خواهد بود.

خدمات قابل ارایه  کاردوک جهت تهیه طرح توجیهی در زنجان

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی در زنجان



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی در زنجان ,
:: بازدید از این مطلب : 812
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 28 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی مطالعه‌ای است که برای پاسخ دادن به توجیه‌پذیر بودن یا نبودن یک ایده (در رابطه با راه‌اندازی یک کسب و کار) انجام می‌شود. شاید در ظاهر پاسخ به این سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازی یک کسب و کار را داشته باشید می‌دانید که پاسخگویی به این سوال کار ساده‌ای نیست و نیازمند صرف انرژی قابل توجه در زمینه‌های گوناگون است. مطالعه و بررسی بازار (رقبا موجود در بازار، قیمت محصول یا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالی (هزینه، سرمایه اولیه مورد نیاز و…) مطالعات اقتصادی (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فنی از جمله مطالعاتی است که در زمان راه‌اندازی هر کسب و کار تازه باید صورت گیرد. نوشتن طرح توجیهی را از کجا باید شروع کرد؟ شاخص‌هایی که در گزارش نهایی‌تان باید بدست آورید کدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه کمکی در انجام این تحلیل به شما می‌کند؟ چه کسی بهترین طرح توجیهی در شهرکرد را می‌نویسد؟

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تهیه طرح توجیهی می توانید با کارشناسان کاردوک از طریق شماره 02166418908  مشاوره دریافت کنید.

 منبع: طرح توجیهی در شهر کرد

طرح توجیهی در شهرکرد | بهترین زمان برای بررسی

شاید یک ایده نو یا طرحی هوشمندانه داشته باشید ولی همیشه پیس از صرف زمان و پول زیاد باید توجیه پذیری آن را در دنیای واقعی مورد بررسی قرار دهید. تمام کسب و کارهای تازه باید قبل از شروع تولید یا ورد به بازار، طرح توجیهی تهیه کنند. در بزرگترین شرکت ها نیز قبل از آغاز تولید محصول جدید، طرح توجیهی تدوین می‌شود. طرح توجیهی همچنین داده‌های کمی لازم برای تصمیم‌گیری‌های دشوار در مسیر آینده کسب و کارتان را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر در مراحل بعدی تحقیق بازار، بهره برداری، توسعه و گسترش کسب و کارتان دچار اختلاف شوید، طرح توجیهی اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بی طرفانه حل و فصل می کند.

چرا برخی از کسب و کار ها طرح توجیهی ندارند

بسیاری از کارآفرینان برای صرفه جویی در پول و زمان، بدون فوت وقت پیش از تهیه طرح توجیهی وارد بازار می‌شوند. این کار می‌تواند در ابتدای ظهور منفعت آور باشد یا با مواجه شدن با موانع پیش‌بینی نشده نتیجه‌ای عکس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترین دلایل دور زدن طرح توجیهی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت :

1- کار آفرینان بر اساس تجربه شخصی یا مدل‌های کسب و کار موفق مشابه می‌دانند که راه‌اندازی کسب و کارشان اقتصادی و توجیه پذیر است.

2- نتایج بدست آمده از مطالعات و پیمایش‌های قبلی را معتبر دانسته و فکر می‌کنید تغییرات بازار به اندازه‌ای نبوده که نیاز به انجام تحقیق جدیدی باشد.

3- هزینه های مالی و زمانی طرح به اندازه‌ای باشد که به اتمام رساندن طرح توجیهی را با مانع مواجه می‌سازد.

طرح توجیهی در شهرکرد | مولفه‌ها و شاخص‌های کلیدی

یک طرح توجیهی موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد که هر کدام می‌توان بر روی کسب و کار جدید شما تاثیر گذار باشد. اما این موضوعات را در یک یا چند دسته از موضوعات زیر خلاصه می‌شود.

فنی و تکنولوژی

آیا تمامی تکنولوژی‌های لازم برای شروع کسب و کارتان را بررسی کرده‌اید ؟ این انتخاب شما از لحاظ فنی بهترین انتخاب برای شروع کسب و کار شما می‌باشد یا نه ؟

اقتصادی

شرایط اقتصادی زمان حال و آینده را که بر روی بازار یا تمایل خرید محصولات یا خدمات شما تاثیرگذار است را باید در کنار منابع اولیه جریان نقدی کسب و کارتان در نظر بگیرید.

قانونی

مطالعات قانونی شامل بررسی امتیازات و حقوق ثبت شده قانونی، کپی رایت یا دیگر انحصاراتی است که ممکن است ایده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرایی و عملیاتی

راه‌های معرفی خدمات یا محصولتان چیست؟ آیا نیاز به ویترین فروشگاه دارید؟ به چند نفر پرسنل اجرایی نیازمندید؟ هزینه کارهای اجرایی کسب و کارتان را یادداشت کنید.

برنامه زمان بندی

اگر نیاز است که محصول یا خدماتتان در یک فصل خاص ارائه شود حتما باید یک محدودیت زمانی را در برنامه کاریتان لحاظ کنید.

بازار

بررسی و مطالعات مربوط به بازار خود دارای دسته‌های فراوانی می‌باشد که از جمله مهمترین مواردی که در این قسمت از طرح توجیهی مطرح می‌شود عبارتند از:

  • بررسی رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاویژه‌ها (niches) و جایگاه‌های اشغال نشده در بازار
  • بازارهای هدف، شامل اطلاعات جمعیت شناختی خاص و عادات خرید
  • بازاریابی حضوری در برابر بازاریابی آنلاین
  • و …

طرح توجیهی در شهرکرد | تهیه اطلاعات

بدون شک بهترین و سریع‌ترین راه برای تهیه طرح توجیهی استخدام مشاور و یا همکاری با یک شرکت در زمینه مشاوره کسب و کار است، که این کار را از ابتدا تا انتها برای شما انجام دهد و نتایج را به شما اعلام کند. اما اغلب استارت آپ‌های نوپا به دلیل هزینه مالی از انجام این کار صرف نظر می‌کند.

خوشبتخانه به دلیل امکان دسترس گسترده به داده‌های مطالعات پیشن از بازار و پرسشنامه‌هایی کاربردی خودتان می‌توانید تا حد زیادی کارهای جمع آوری اطلاعات را انجام دهید و از این طریق از هزینه کلی تهیه طرح توجیهی بکاهید، به این ترتیب با صرف هزینه کمتر می‌توانید اطلاعات مفیدی از طرح توجیهی به دست آورید.

مطالعات انجام شده پیشین

یکی از منابعی که به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم برای نگارش طرح توجیهی کمک می‌کند استفاده از طرح‌های توجیهی کسب و کارهای مشابه است که در سال‌های پیشین انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترین ابزار برای بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادی است که امیدوارید برای استفاده از خدمات یا محصولات شما پول پرداخت کنند.

پرسشنامه ابزاری دقیق و معتبر برای یافتن اطلاعات در مورد عادات خرید مردم در گذشته و آینده است. اگر بتوانید به جامعه هدف‌تان دست پیدا کنید و از آن‌ها سوال بپرسید، به اطلاعات دقیق و متمازی درباره مخاطبان‌تان دست پیدا خواهید کرد.

جمع آوری اطلاعات پرسونا (مشتریان احتمالی) با استفاده از پرسشنامه امکان‌پذیر است. شما می‌توانید به نارضایتی انها از محصول یا خدمات یا ویژگی‌های خاص محصولاتان پی ببرید.

قالب گزارش طرح توجیهی

زمانی توانسید اطلاعات را جمع آوری کنید. لازم است که آن‌ها را در یک شکل مناسب و قابل فهم بیان کنید که ایده شما چگونه قرار است به دنیا نمایش داده شود. گزارش طرح توجیهی باید حداقل شامل بخش‌های زیر باشد، ممکن است شما بسته به نیازتان موارد دیگری نیز به لیست اضافه کنید :

خلاصه اجرایی

نکات اساسی و خلاصه کلی داده‌هایی که به دست آورده‌اید و بعدا آن‌ها را شرح می‌دهید را ارائه کنید. مهم‌ترین جزئیات را در این بخش بیاورید چرا که بسیاری از افراد تنها همین بخش را مطالعه خواهند کرد.

مشخص کردن ایده

در این بخش توضیحاتی درباره ایده کسب و کار (نوع محصول یا خدمات، شرکت، سایت ، اپ یا هر چیزه دیگری که مشغول بررسی آن هستید) را بنویسید. تمایزها و چیزهایی که کار شما را منحصر به فرد می‌کند را ذکر کنید. توجه داشته باشید که ذکر کردن محصولات و یا خدمات مشابه به این بخش تعلق دارد.

تحلیل بازار

این بخش تمام اطلاعات مربوط به تحلیل بازار را نشان می‌دهد. از تحلیل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خریداران و بخش‌بندی بازار، وجود بازار خوب و قوی در موفق شدن کسب و کار شدن حیاتی است. بنابراین باید در گزارش‌تان به تفضیل به این بخش بپردازید.

طرح توجیهی در شهرکرد | توصیه های نهایی و نتیجه گیری

در انتهای گزارش باید به این پرسش پاسخ دهید که آیا این طرح توجیه پذیر است یا نه ؟ برای پاسخ دادن به این پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت یک زنجیروار با هم در نظر بگیرید.

آیا انجام طرح توجیهی در شهرکرد ضروری است ؟

شاید تهیه طرح توجیهی هراس آور باشد، ولی بعد از جمع آوری اطلاعات، تحلیل و آماده سازی گزارش تمام داده هایی که به دست آورده اید می‌توانید از این نتایج برای رشد کسب و کارتان استفاده های گوناگونی بکنید.

علاوه بر این می‌توانید از طرح توجیهی کسب و کارتان برای گرفتن جواز، دریافت تسهیلات بانکی و همچنین دریافت کمک مالی از بنگاه های سرمایه گذاری‌های خطر پذیر (شتابدهنده‌ها) و یا سایر مراکز استفاده نمایید. از طرح توجیهی می‌توانید برای نوشتن یک بیزینس پلن حرفه‌ای یا جهت دهی منطقی به بازاریابی اولیه تان استفاده نمایید که بسیار ارزشمند است. توصیه می‌کنیم حتما قبل از راه اندازی کسب و کارتان برای تهیه طرح توجیهی زمان بگذارید و یا از خدمات یک شرکت کسب و کار در این زمینه استفاده نمایید. خواهید دید که طرح توجیهی نه فقط برای شروع کسب و کارتان ضروری است بلکه حتی در مراحل بعدی برای شما لذت بخش نیز خواهد بود.

خدمات قابل ارایه  کاردوک جهت تهیه طرح توجیهی در شهرکرد

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنوgوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی در شهر کرد



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی در شهرکرد ,
:: بازدید از این مطلب : 789
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی مطالعه‌ای است که برای پاسخ دادن به توجیه‌پذیر بودن یا نبودن یک ایده (در رابطه با راه‌اندازی یک کسب و کار) انجام می‌شود. شاید در ظاهر پاسخ به این سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازی یک کسب و کار را داشته باشید می‌دانید که پاسخگویی به این سوال کار ساده‌ای نیست و نیازمند صرف انرژی قابل توجه در زمینه‌های گوناگون است. مطالعه و بررسی بازار (رقبا موجود در بازار، قیمت محصول یا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالی (هزینه، سرمایه اولیه مورد نیاز و…) مطالعات اقتصادی (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فنی از جمله مطالعاتی است که در زمان راه‌اندازی هر کسب و کار تازه باید صورت گیرد. نوشتن طرح توجیهی را از کجا باید شروع کرد؟ شاخص‌هایی که در گزارش نهایی‌تان باید بدست آورید کدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه کمکی در انجام این تحلیل به شما می‌کند؟ چه کسی بهترین طرح توجیهی در زاهدان را می‌نویسد؟

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تهیه طرح توجیهی می توانید با کارشناسان کاردوک از طریق شماره 02166418908  مشاوره دریافت کنید.

 منبع: طرح توجیهی در زاهدان

طرح توجیهی در زاهدان | بهترین زمان برای بررسی

شاید یک ایده نو یا طرحی هوشمندانه داشته باشید ولی همیشه پیس از صرف زمان و پول زیاد باید توجیه پذیری آن را در دنیای واقعی مورد بررسی قرار دهید. تمام کسب و کارهای تازه باید قبل از شروع تولید یا ورد به بازار، طرح توجیهی تهیه کنند. در بزرگترین شرکت ها نیز قبل از آغاز تولید محصول جدید، طرح توجیهی تدوین می‌شود. طرح توجیهی همچنین داده‌های کمی لازم برای تصمیم‌گیری‌های دشوار در مسیر آینده کسب و کارتان را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر در مراحل بعدی تحقیق بازار، بهره برداری، توسعه و گسترش کسب و کارتان دچار اختلاف شوید، طرح توجیهی اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بی طرفانه حل و فصل می کند.

چرا برخی از کسب و کار ها طرح توجیهی ندارند

بسیاری از کارآفرینان برای صرفه جویی در پول و زمان، بدون فوت وقت پیش از تهیه طرح توجیهی وارد بازار می‌شوند. این کار می‌تواند در ابتدای ظهور منفعت آور باشد یا با مواجه شدن با موانع پیش‌بینی نشده نتیجه‌ای عکس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترین دلایل دور زدن طرح توجیهی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت :

1- کار آفرینان بر اساس تجربه شخصی یا مدل‌های کسب و کار موفق مشابه می‌دانند که راه‌اندازی کسب و کارشان اقتصادی و توجیه پذیر است.

2- نتایج بدست آمده از مطالعات و پیمایش‌های قبلی را معتبر دانسته و فکر می‌کنید تغییرات بازار به اندازه‌ای نبوده که نیاز به انجام تحقیق جدیدی باشد.

3- هزینه های مالی و زمانی طرح به اندازه‌ای باشد که به اتمام رساندن طرح توجیهی را با مانع مواجه می‌سازد.

طرح توجیهی در زاهدان | مولفه‌ها و شاخص‌های کلیدی

یک طرح توجیهی موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد که هر کدام می‌توان بر روی کسب و کار جدید شما تاثیر گذار باشد. اما این موضوعات را در یک یا چند دسته از موضوعات زیر خلاصه می‌شود.

فنی و تکنولوژی

آیا تمامی تکنولوژی‌های لازم برای شروع کسب و کارتان را بررسی کرده‌اید ؟ این انتخاب شما از لحاظ فنی بهترین انتخاب برای شروع کسب و کار شما می‌باشد یا نه ؟

اقتصادی

شرایط اقتصادی زمان حال و آینده را که بر روی بازار یا تمایل خرید محصولات یا خدمات شما تاثیرگذار است را باید در کنار منابع اولیه جریان نقدی کسب و کارتان در نظر بگیرید.

قانونی

مطالعات قانونی شامل بررسی امتیازات و حقوق ثبت شده قانونی، کپی رایت یا دیگر انحصاراتی است که ممکن است ایده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرایی و عملیاتی

راه‌های معرفی خدمات یا محصولتان چیست؟ آیا نیاز به ویترین فروشگاه دارید؟ به چند نفر پرسنل اجرایی نیازمندید؟ هزینه کارهای اجرایی کسب و کارتان را یادداشت کنید.

برنامه زمان بندی

اگر نیاز است که محصول یا خدماتتان در یک فصل خاص ارائه شود حتما باید یک محدودیت زمانی را در برنامه کاریتان لحاظ کنید.

بازار

بررسی و مطالعات مربوط به بازار خود دارای دسته‌های فراوانی می‌باشد که از جمله مهمترین مواردی که در این قسمت از طرح توجیهی مطرح می‌شود عبارتند از:

  • بررسی رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاویژه‌ها (niches) و جایگاه‌های اشغال نشده در بازار
  • بازارهای هدف، شامل اطلاعات جمعیت شناختی خاص و عادات خرید
  • بازاریابی حضوری در برابر بازاریابی آنلاین
  • و …

طرح توجیهی در زاهدان | تهیه اطلاعات

بدون شک بهترین و سریع‌ترین راه برای تهیه طرح توجیهی استخدام مشاور و یا همکاری با یک شرکت در زمینه مشاوره کسب و کار است، که این کار را از ابتدا تا انتها برای شما انجام دهد و نتایج را به شما اعلام کند. اما اغلب استارت آپ‌های نوپا به دلیل هزینه مالی از انجام این کار صرف نظر می‌کند.

خوشبتخانه به دلیل امکان دسترس گسترده به داده‌های مطالعات پیشن از بازار و پرسشنامه‌هایی کاربردی خودتان می‌توانید تا حد زیادی کارهای جمع آوری اطلاعات را انجام دهید و از این طریق از هزینه کلی تهیه طرح توجیهی بکاهید، به این ترتیب با صرف هزینه کمتر می‌توانید اطلاعات مفیدی از طرح توجیهی به دست آورید.

مطالعات انجام شده پیشین

یکی از منابعی که به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم برای نگارش طرح توجیهی کمک می‌کند استفاده از طرح‌های توجیهی کسب و کارهای مشابه است که در سال‌های پیشین انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترین ابزار برای بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادی است که امیدوارید برای استفاده از خدمات یا محصولات شما پول پرداخت کنند.

پرسشنامه ابزاری دقیق و معتبر برای یافتن اطلاعات در مورد عادات خرید مردم در گذشته و آینده است. اگر بتوانید به جامعه هدف‌تان دست پیدا کنید و از آن‌ها سوال بپرسید، به اطلاعات دقیق و متمازی درباره مخاطبان‌تان دست پیدا خواهید کرد.

جمع آوری اطلاعات پرسونا (مشتریان احتمالی) با استفاده از پرسشنامه امکان‌پذیر است. شما می‌توانید به نارضایتی انها از محصول یا خدمات یا ویژگی‌های خاص محصولاتان پی ببرید.

قالب گزارش طرح توجیهی

زمانی توانسید اطلاعات را جمع آوری کنید. لازم است که آن‌ها را در یک شکل مناسب و قابل فهم بیان کنید که ایده شما چگونه قرار است به دنیا نمایش داده شود. گزارش طرح توجیهی باید حداقل شامل بخش‌های زیر باشد، ممکن است شما بسته به نیازتان موارد دیگری نیز به لیست اضافه کنید :

خلاصه اجرایی

نکات اساسی و خلاصه کلی داده‌هایی که به دست آورده‌اید و بعدا آن‌ها را شرح می‌دهید را ارائه کنید. مهم‌ترین جزئیات را در این بخش بیاورید چرا که بسیاری از افراد تنها همین بخش را مطالعه خواهند کرد.

مشخص کردن ایده

در این بخش توضیحاتی درباره ایده کسب و کار (نوع محصول یا خدمات، شرکت، سایت ، اپ یا هر چیزه دیگری که مشغول بررسی آن هستید) را بنویسید. تمایزها و چیزهایی که کار شما را منحصر به فرد می‌کند را ذکر کنید. توجه داشته باشید که ذکر کردن محصولات و یا خدمات مشابه به این بخش تعلق دارد.

تحلیل بازار

این بخش تمام اطلاعات مربوط به تحلیل بازار را نشان می‌دهد. از تحلیل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خریداران و بخش‌بندی بازار، وجود بازار خوب و قوی در موفق شدن کسب و کار شدن حیاتی است. بنابراین باید در گزارش‌تان به تفضیل به این بخش بپردازید.

طرح توجیهی در زاهدان | توصیه های نهایی و نتیجه گیری

در انتهای گزارش باید به این پرسش پاسخ دهید که آیا این طرح توجیه پذیر است یا نه ؟ برای پاسخ دادن به این پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت یک زنجیروار با هم در نظر بگیرید.

آیا انجام طرح توجیهی در زاهدان ضروری است ؟

شاید تهیه طرح توجیهی هراس آور باشد، ولی بعد از جمع آوری اطلاعات، تحلیل و آماده سازی گزارش تمام داده هایی که به دست آورده اید می‌توانید از این نتایج برای رشد کسب و کارتان استفاده های گوناگونی بکنید.

علاوه بر این می‌توانید از طرح توجیهی کسب و کارتان برای گرفتن جواز، دریافت تسهیلات بانکی و همچنین دریافت کمک مالی از بنگاه های سرمایه گذاری‌های خطر پذیر (شتابدهنده‌ها) و یا سایر مراکز استفاده نمایید. از طرح توجیهی می‌توانید برای نوشتن یک بیزینس پلن حرفه‌ای یا جهت دهی منطقی به بازاریابی اولیه تان استفاده نمایید که بسیار ارزشمند است. توصیه می‌کنیم حتما قبل از راه اندازی کسب و کارتان برای تهیه طرح توجیهی زمان بگذارید و یا از خدمات یک شرکت کسب و کار در این زمینه استفاده نمایید. خواهید دید که طرح توجیهی نه فقط برای شروع کسب و کارتان ضروری است بلکه حتی در مراحل بعدی برای شما لذت بخش نیز خواهد بود.

خدمات قابل ارایه  کاردوک جهت تهیه طرح توجیهی در زاهدان

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح توجیهی در زاهدان



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی در زاهدان ,
:: بازدید از این مطلب : 996
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

پس از خرید بیت کوین برای خرج کردن و مدیریت رمز ارزهای خود لازم به ساخت کیف پول بیت کوین هستید. کیف پول های رمز ارزها در انواع متفاوت با ویژگی های مختلف عرضه می‌شوند. با توجه به این ویژگی‌ها می‌توانید کیف پول مورد نظر خودتان را ساخته و از آن محافظت نمایید. دسترسی به کیف پول و امنیت آن برای اغلب کاربران اهمیت زیادی دارد، طراحان تلاش کرده‌اند تا کیف پول‌ها را طوری طراحی کنند که علاوه بر ویژگی‌های ذکر شده، امکانات دیگری (مثل ورود به کیف پول از سایر دستگاه‌ها در صورت سرقت) را نیز داشته باشند. در ادامه توضیحات بیشتری درباره کیف پول ها آورده‌ایم.

 

 برای دریافت مشاوره در زمینه درخواست مجوز استخراج بیت کوین می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.  

 منبع: کیف پول بیت کوین

کیف پول رمز ارز بیت کوین چیست؟

کیف پول ارزهای رمز نگاری شده وسیله‌ای برای برقراری ارتباط با شبکه ارزمجازی (بلاچین) بوده و دارنده آن می‌تواند از آن برای ارسال و دریافت امن ارز مجازی با انجام تراکنش و تعامل مالی با بلاکچین استفاده نماید. این کیف پول‌ها امکان دسترسی به اطلاعات لازم برای معاملات ایجاد کرده‌اند. جهت آشنایی بیشتر با ارز دیجیتال کلیک کنید.

 

انواع کیف پول 

و به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ کیف پول‌های نرم‌افزاری، سخت افزاری و کاغذی که می‌توان آن‌ها را در حالت آفلاین و آنلاین متصل به شبکه اینترنت مورد استفاده قرار داد.

بیشترین تعداد کیف پول‌های عرضه شده به دلیل سهولت در کاربرد، نرم افزاری هستند، ولی کیف پول‌های سخت‌افزاری نیز به تدریج به عنوان جایگزینی مطمئن عرضه می‌گردند و کیف پول‌های کاغذی کاربردی کمتری پیدا کرده است.

چگونه از کیف پول استفاده می کنند؟

کیف پول‌های رمز ارز دیجیتال به لحاظ فنی دارای یک آدرس هستند که مبتنی بر کلیدهای عمومی و خصوصی تولید می‌شود، هر کیفی شامل یک یا چند جفت کلید عمومی و خصوصی است که جایگاه آن را در بلاکچین مشخص می‌سازد و از طریق به اشتراک گذاری این آدرس با دیگران، دارنده کیف مجازی توان مبادلات پولی را پیدا می‌کند. 

حفظ امنیت کیف پول های بیت کوین

هرگز نباید کلید رمز خصوصی خود را برای کسی فاش کنید، لو رفتن کلید خصوصی امکان دسترسی به محتویات ارزهای رمزنگاری شده را ایجاد و امکان سرقت محتویات کیف پول را از طریق شبکه فراهم می‌نماید.

کیف پول‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی اگر کامپیوتر یا تلفن هوشمند همراه شما هک یا به سرقت برده شود، صدمه‌ای نمی‌بیند و همچنان می‌توانید به اندوخته خود از طریق یک دستگاه دیگر دسترسی داشته باشید. تا زمانی که کلید خصوصی خود را در اختیار داشته باشید امکان فعالیت در شبکه رمز ارز جهانی را دارید، رمز ارز مجازی و پول دیجیتال شما عملاً از بلاکچین حذف نمی‌شود فقط از یک آدرس به آدرس دیگر منتقل می‌شود.

 

ویژگی کیف پول ها

کیف پول‌های نرم‌افزاری نیز در انواع مختلفی وجود دارند و هر کدام دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خود هستند. بیشتر آن‌ها به صورت آنلاین در محیط اینترنت کار می‌کند، رایج‌ترین آن‌ها کیف پول‌های تحت وب، رومیزی و کیف پول‌های تلفن همراه هستند.

کیف پول‌های سخت افزاری

کیف پول سخت افزاری بیت کوین و سایر ارز رمزهای پول مجازی نیز یک قطعه فیزیکی همانند توکن و فلش را دارند که کلید رمز اختصاصی برقراری ارتباط با شبکه را به صورت آفلاین در خود نگهداری می‌کند و به دارندگان خود امکان مدیریت امن‌تر فعالیت و مبادلات مالی در محیط شبکه را می‌دهد. این شیوه نگهداری رمز امکان حفظ دارایی‌ها را حتی زمانی که کامپبوترها مورد هک قرار گیرند را تامین می‌کند و برای افراد حرفه‌ای که سرمایه گذاری و تراکنش‌های زیادی در حوزه رمز ارزهای مجازی دارند مناسب‌تر است؛ چرا که رمز اختصاصی شما بصورت افلاین برای ورود به شبکه و انجام معاملات بر روی قفل سخت افزاری مورد استفاده قرار دارد و فقط در زمان نیاز به انجام تراکنش به اینترنت وصل می‌شود. بنابراین از هک شدن و به سرقت رفتن مصون است. 

جهت آشنایی با خودپرداز بیت کوین کلیک کنید.

در مقابل کیف پول‌های نرم افزاری تحت وب به شما امکان استفاده از کلیدهای تولیدی آن‌ها را به طور کامل یا از طریق کنترل مشترک فراهم می‌کند. در نتیجه قبل از انتخاب هر نوع کیف پول مجازی باید قابلیت‌های فنی و امنیتی آن متناسب با وضعیت کاربر مورد بررسی قرار گیرد.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: کیف پول بیت کوین



:: برچسب‌ها: کیف پول بیت کوین ,
:: بازدید از این مطلب : 783
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نگارش طرح توجیهی پارچه کشباف جهت دریافت مجوزهای لازم و راهنمایی برای راه اندازی واحد تولیدی ضروری است. صادرات پوشاک و پارچه در دنیا در سال 2018 برابر با 480میلیارد دلار بوده که 266 میلیارد آن (با توجه به تولید انبوع وقیمت تمام شده پایین) متعلق به چین می‌باشد. صنعت نساجی نیمی از صادرات بازار جهانی را در بردارد، آلمان عمده‌ترین صادرکننده ماشین‌آلات صنایع نساجی و کشورهای بنگلادش، ویتنام و هند با دارا بودن نیرو کار ارزان بعد از چین عمده‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان پارچه هستند. آمار صادرات در داخل کشور به نقل از گمرگ ایران 64 میلیون دلار بوده و بخش زیادی از پوشاک وارداتی به نقل از اتحادیه پوشاک از مبادی غیررسمی می‌باشد که نشان از جذابیت اقتصادی این کسب و کار دارد. در ادامه خلاصه ای از میزان سرمایه و ماشین آلات مورد نیاز ذکر شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی متناسب با امکانات خودتان کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی پارچه کشباف

طرح توجیهی پارچه کشباف | معرفی محصولات

پارچه‌های کشباف از تداخل حلقه‌های نخ با یکدیگر به وجود می‌آیند و به دو روش تار و پودی تولید می‌شوند. در روش پودی، یک نخ پود با حلقه شدن در جهت پود یا در جهت عرضی بافت، پارچه مورد نظر را تشکیل می‌دهد؛ این کشباف‌ها روی ماشین‌های نساجی مدور مانند کیسه‌ای یا لوله‌ای تولید می‌شوند. در پارچه‌های کشباف تاری برای بافت پارچه یک دسته از نخ‌های تار به دور خودشان حلقه شده و به نخ‌های مجاور پیوند داده می‌شوند.

البسه کشباف به دلیل الزام به رعایت بهداشت باید از بهترین پارچه‌های بافته شده از الیاف مناسب همانند نخ‌های پلی آمید، فانتزی و اکریلیک جهت پوشش زیبا و با کیفیت به موازات حفظ سلامت بدن انسان تولید شوند. این محصولات در شرایط پاکیزه حاکم بر کارگاه‌های صنعتی تولید و هدف از تولید آن‌ها پوششی مناسب، سالم و عاری از آلودگی برای انسان است. طرح، تنوع و رنگبندی این محصولات بسیار زیاد بوده و شامل انواع دستکش، ژاکت، بلوز، شال و سایر مصنوعات کشباف می‌باشد.

کدهای آیسیک صنعتی البسه کشباف 

نام محصول کد ISIC
پوشاک كشباف 17301130
کلاه کشباف 17301152
شال گردن 18101341
ژاكت كشباف 17301131
انواع زيرپوش كشباف 17301132
انواع بلوز كشباف 17301135
مصنوعات پوشاک كشباف 17301150
دستكش كشباف 17301151
پوشاک راحتی مردانه و پسرانه 1810412329
انواع لباس خواب زنانه و دخترانه، تاری، پودی، دوخته شده 1810512339

طرح توجیهی پارچه کشباف | تعرفه‌های گمرکی

تولیدات مورد نظر در این طرح طیف وسیعی از تعرفه‌های گمرکی را شامل می‌شود. تعرفه‌های تخصیصی به محصولات از شماره تعرفه 6101 شروع و تا 6117 ادامه دارد.

جدول تعرفه گمرکی محصولات طرح

نوع كالا شماره تعرفه
انواع پوشاک کشباف (لباس ومتفرعات لباس، کشباف یا قلاب باف) 6101 الی 6115
كلاه کشباف (سایر متفرعات لباس دوخته و مهیا کشباف و اجزاء آن) 6117
شال گردن (سایر متفرعات لباس دوخته و مهیا کشباف واجزاء آن) 6117

      

طرح توجیهی پارچه کشباف | ویژگی‌های  محصول

ازنقطه نظر کیفیت و الزامات قانونی، تولید این محصولات در گروه البسه حلقوی پودی از جنس اکریلیک شامل انواع پوشاک تریکو بافتنی و کلاه کشباف بافتنی و شال گردن بافتنی و مصنوعات کشباف تحت عنوان استاندارد ملی شماره 1045 ثبت شده است که در الزامات مرتبط آن به ویژگی‍‌هایی همانند ثبات رنگ تحت تاثیر عوامل خارجی، تغییرات ابعادی، ویژگی‌های نخ مصرفی، پرزدهی، شرایط دوخت و الصاق لوازم تکمیلی و عیوب غیرمجاز بسته‌بندی و نشانه‌گذاری اشاره گردیده است. 

طرح توجیهی پارچه کشباف | کالای جایگزین

این محصولات با ظهور تکنولوژی نوین تولید پارچه‌های حلقوی و کش بافت از جنس الیاف طبیعی و سنتتیک همانند پلی استر، اکرلیک و تکیه بر طراحی‌های نوین با استفاده از نرم افزار و کامپیوتر به لحاظ کیفیت، چاپ، رنگ و طرح  ضمن داشتن تنوع بسیار گسترده، تقاضای بازار انحصاری خود را دارند.

موارد کاربرد پارچه های کشباف

این پارچه‌ها در انواع البسه کشباف مصرف می‌شوند. البسه کشباف به عنوان پوششی زیبا و حافظ  بدن به کار می‌روند و برای مصرف‌کنندگان کالایی حیاتی هستند. پوشاک در برگیرنده هزاران نوع، طرح و مدل است که متناسب با تغییر شرایط فصلی، مکانی، زمانی و همچنین با توجه به سن و فرهنگ جامعه انواع جدید و متفاوت آن‌ها ابداع، خلق و مصرف می‌شود. بنابراین در شكل‌گيری و تركيب مصرف و کاربرد پوشاک عوامل متعددی همانند مذهب، شرايط و عوامل طبيعی، معيشت، منزلت اجتماعی در انتخاب جنس، رنگ، شكل، زيورها و ضمايم آن در هر جامعه‌ای مد نظر قرار می‌گیرد.

 

طرح توجیهی پارچه کشباف | دانش فنی پروژه و فرایند تولید

عمده‌ترين بخش طرح توليدی، انتخاب ماشين آلات با توجه به نوع صنعت و خصوصيات آن، فناوری ساخت، ظرفيت توليـد و خريـد و نصب و راه‌اندازی آن‌ها می‌باشد. در این طرح براساس بررسی ماشین آلات مورد نیاز تولید محصولات کشباف حلقوی پودی ژاپنی انتخاب شده که از طریق نماینده تامین داخلی باقابلیت گارانتی، ارائه خدمات فنی بخش‌های مکانیکال، الکترونيک، بخش برنامه نويسی، طراحی هنری، تامین قطعات يدکی، برگزاری کلاس‌های آموزش طراحی و کار با ماشين آلات توليد مشاوره در نظر گرفته شده است.

مشخصات فنی ماشین‌آلات اصلی خط تولید

ماشين‌های تخت باف سری SIG تلفيقی از کيفيت، بهره‌وری و راحتی در کاربرد هستند که انتظارات بالای صنعت جهانی مد را برآورده می‌کنند. اين ماشين‌ها دارای سيستم کنترل حلقه ديجيتال DSCS می‌باشند که يکی از مهم‌ترين پيشرفت‌ها در دنيای مدرن و امروز بافندگی تخت باف به شمار می‌آيد. اين سيستم مصرف نخ را به طور مداوم کنترل کرده و تغذيه نخ و کشش را برای رسيدن به ثبات در پارچه با تلرانس قابل توجه 1% ± تنظيم می‌کند که اين امر در توليد پوشاک حلقوی خصوصا انواع shaping آن ضروری است. 

ماشین آلات سری  SIG

SIG دارای روکشی سريع و کوچک است که به دليل جرم کم آن و در نتيجه اينرسی کمتر، بازگشت روکش سريع‌تر انجام می‌شود، همچنين روکش برای بازگشت در انتهای ماشين به فضای کمتری نياز دارد و می‌تواند فضای بيشتری را با سرعت بالا کار کند و اين امر منجر به افزايش بهره‌وری می‌شود. 
ماشين‌های SIG122 و SIG123 دارای قابليت WideGauge هستند که امکان بافت چندين گيج را روی يک ماشين فراهم می‌سازند. بدين ترتيب بدون سرمايه‌گذاری براي خريد چند ماشين برای چند گيج و بدون صرف زمان آماده‌سازی و تعويض گيج‌ها، به سهولت می‌توان تغييرات مورد نظر را روی ماشين اعمال کرده و دامنه وسيعی از توليدات را با يک ماشين به دست آورد.

ماشين‌های سری SIG قابليت کارکردن تا 30 نخ بر را دارند. نخ برهای جديد اينتارسيا متراکم‌تر و سريع‌تر هستند و امکان تغيير رنگ بيشتری را در يک عرض معين از بافت ميسر می‌سازند. سيستم بهبوديافته مذکور همچنين بی‌صداتر بوده و به طور ميانگين 3/2 واحد کمتر از سيستم قبلی اينتارسيا ايجاد صدا می‌کند. 
از ديگر امکانات ماشين‌های سری SIG، برخورداری از سيستم قيچی و نگهدارنده نخ، شانه، ورودی USB جهت حافظه‌های خارجی، دو سری غلتک کشش پارچه با قابليت تنظيم ديجيتالی، سرپره‌های متحرک، سيستم فشاردهنده حلقه و يک منبع تغذيه پشتيبانی بعد از قطعی برق می‌باشد.

سری SSG

ماشين‌های تخت باف سری SSG تلفيقی از کيفيت، بهره‌وری و راحتی کاربرد هستند. اين ماشين‌ها دارای سيستم کنترل حلقه ديجيتال DSCS می‌باشند که يکی از مهم‌ترين پيشرفت‌ها در دنيای مدرن و امروز بافندگی تخت باف به شمار می‌آيد. اين سيستم مصرف نخ را به طور مداوم کنترل کرده و تغذيه نخ و کشش را برای رسيدن به ثبات در پارچه با تلرانس قابل توجه 1% ± تنظيم می‌کند که اين امر در توليد پوشاک حلقوی خصوصا انواع shaping آن ضروری است.

SSG دارای روکشی سريع و کوچک است که به دليل جرم کم آن و در نتيجه اينرسی کمتر، بازگشت روکش سريع‌تر انجام می‌شود. همچنين روکش برای بازگشت در انتهای ماشين به فضای کمتری نياز دارد و با سرعت بالا کار می‌کند، در نتیجه منجر به افزايش بهره‌وری می‌شود.

ماشين‌های SSG122 دارای قابليت WideGauge هستند که امکان بافت چندين گيج را روی يک ماشين فراهم می‌سازند. بدين ترتيب بدون سرمايه‌گذاری برای خريد چند ماشين، بدون صرف زمان برای آماده‌سازی و تعويض گيج‌ها به سهولت می‌توان تغييرات مورد نظر را روی ماشين اعمال کرده و دامنه وسيعی از توليدات را با يک ماشين به دست آورد.

از ديگر امکانات ماشين‌هاي سری SSG، برخورداری از سيستم قيچی و نگهدارنده نخ، شانه، ورودی USB جهت حافظه‌های Flash، دو سری غلتک کشش پارچه با قابليت تنظيم ديجيتالی، سرپره‌هاي متحرک، سيستم فشاردهنده حلقه و يک منبع تغذيه پشتيبانی بعد از قطعی برق می‌باشد.  ماشين‌های SSG به صورت تک فاز کار می‌کنند.

نرم‌افزار طراحی SDS-ONE

در ابتدا سيستم SDS فقط قابليت تهيه نقشه به زبان ماشين را داشت اما به نسخه‌های بعدی آن قابليت‌های زيادی افزوده شد تا جائی که با ارائه نسخه SDS ONE تحولی عميق در طراحی پوشاک حلقوی پودی به وجود آمد.

 نرم افزار شامل پنج برنامه فرعی به شرح ذيل می‌باشد

 1-Paint : اين برنامه فضای لازم جهت طراحی بافت و شبيه‌سازی را در اختيار کاربر قرار می‌دهد. ابزارهای مناسب و آرشيو کاملی از انواع بافت‌های پايه از خصوصيات اصلی اين برنامه است.

2- Knit : با اين برنامه، کاربر قادر است طرح تهيه شده در قسمت paint را به زبان ماشين تبديل نماید. بسياری از پارامترهای اصلی بافت در اين برنامه تعريف می‌شوند.

3-  PGM : اين برنامه دارای محيطی جامع جهت ترسيم الگو می‌باشد. ابزارهای جانبی متعلق به اين نرم‌افزار موجب سرعت بالا و دقت زياد در ترسيم الگو می‌شود.

4- Textile : در اين برنامه، کاربر توانايی طراحی پارچه‌های تاری پودی را دارد. کاربر با قرار دادن نخ‌های مورد نظر در جدول مخصوص طراحی پارچه، می‌تواند هم‌زمان پارچه شبيه‌سازی شده را مشاهده کند.

5- Embroidery : در اين محيط کاربر با استفاده از ابزارهای مناسب، امکان طراحی، گلدوزی و شبيه‌سازی آن را در اختيار دارد.  

 

طرح توجیهی پارچه کشباف |  فرآیند  تولید، نکات فنی و شرایط عملیاتی

ماشین آلات پیش بینی شده در این طرح قابلیت تولید انواع البسه و ملحقات آن را به صورت تکه کارهای یک پارچه و بدون دوخت و سفارشی دارا می‌باشند. چنان چه تولید به صورت پارچه کشباف و تولید انبوه مد نظر باشد جهت انجام عملیات تکمیلی و تولید محصول تا بسته‌بندی و عرضه نهایی مستلزم طی فرآیند ذیل است.

بافت

نخ در دستگاهی بافنده تبدیل به پارچه می‌گردد که قسمت‌های کلی دستگاه و نیز نحوه عملکرد دستگاه بر روی مواد اولیه در ذیل آورده شده است.

نخ مصرفی در این نوع پارچه‌ها از نوع نخ اکریلیک یا انواع نخ‌های فانتزی و پلی آمید می‌باشد. نخ‌ها به صورت دوک‌های آماده شده خریداری می‌گردند. در ابتدا توسط دوک برگردان این نخ از دوک باز شده تا عیوب آن از قبیل گره، در هم رفتگی، مقدار کشش، پارگی نخ و… مورد کنترل قرار گیرد. نخ پس از طی این مرحله آماده بافت است. عمل بافت عبارت است از تشکیل پارچه به وسیله درگیری حلقه هایی از نخ با یکدیگر که بر روی سیلندر انجام می‌گیرد.  

 دوخت زیکزاک اولیه

انواع دوخت شامل قفلی، زنجیری و اورلوگ (زیکزاک) است که توسط آن لبه‌های برش خورده با این نوع بخیه دوخته می‌شود. پس از طی این مرحله اگر پارچه برش خورده احتیاج به دانه‌گیری داشت، ابتدا دانه گیری و سپس به قسمت زیکزاک نهایی فرستاده می‌شود.

دوخت زیگزاگ ثانویه نهایی

پس از طی عمل بافت، پارچه کنترل و عیوب آن برطرف می‌گردد و به قسمت دوخت تحویل داده می‌شود.

 دوخت

در بخش دوخت عملیات زیر بر روی پارچه بافته شده انجام می‌گیرد.

الف-کوک:

نوع بخیه آن زنجیری است و اغلب برای اتصال موقت دو قطعه پارچه استفاده می‌شد و آماده‌سازی قواره برای اطوکشی با بخار در مرحله اولیه توسط این عمل انجام می‌شود. در ضمن اگر پارچه مورد نظر احتیاج به شستشو داشته باشد قبل از اطوکشی برای شستشو فرستاده می‌شود.

ب-بخار اولیه اطوکشی:

اطوکشی ضمن تولید به منظور باز کردن درزها، چروک‌گیری و آماده سازی شکل پارچه مطابق طرح یا مدل مورد نظر می‌باشد.

 برش

پارچه مورد نظر ابتدا گسترده شده و با توجه به نوع پارچه برای سری دوزی محصول از قیچی برقی عمودی پس از قرار دادن الگو در آخرین لایه پارچه و علامت‌گذاری استفاده می‌گردد.

دوخت

قطعات برش خورده با عمل دوخت قفلی، زنجیری و اورلوگ (زیگزاگ) به هم متصل می‌شوند. چرخ کاری جز اصلی فرایند دوخت تریکو است و اغلب عملیات دوخت به شرخ ذیل توسط چرخ انجام می‌شود.

– راسته دوز

نوع بخیه آن قفلی (دوخت با دو نخ) است. از این نوع چرخ‌کاری برای دوخت روی جیب، یقه، مارک و اتصالات برای محکم شدن بخیه زیکزاک استفاده می‌شود. بعضی از پوشاک تریکو پس از طی این مرحله احتیاج به پس دوزی و دوخت دکمه و مادگی دارند و سپس به قسمت تمیز کاری و دست دوزی فرستاده می‌شوند. ولی بعضی از البسه‌ها ممکن است احتیاج به پس دوزی نداشته و فقط دوخت دکمه و مادگی داشته باشند. بعضاً هم ممکن است مستقیماً از قسمت راسته دوزی به قسمت دست دوزی هدایت شوند.

– پس دوزی

در این نوع چرخ‌کاری پایین کار یا لبه کار طوری دوخته می‌شود که از روی لباس دیده نشود.

 -دکمه دوزی

چرخ‌کاری دکمه برای دوخت انواع دکمه انجام می‌گیرد.

– جادکمه زنی

جادکمه زنی که اصطلاحاً مادگی دوزی نیز می‌گویند برای انواع جا دکمه استفاده می‌شود.

 – تمیزکاری و دست دوزی

در این مرحله اضافات نخ و غیره گرفته می‌شود و دست دوزی برای تکمیل کار به خصوص کار تزئینی انجام می‌گیرد.

 – مارک دوزی

در این مرحله برچسب‌های مناسبی در اندازه‌های دلخواه معمولاً به پشت یقه دوخته می‌شود.

 اتوکاری و بخار نهایی

در این مرحله توسط بخار و عمل پرس کردن الیاف محصول مورد نظر تثبیت شده و به آن شکل داده می‌شود. پس از طی این مراحل لباس آماده شده مورد کنترل و بازبینی قرار می‌گیرد و عیوب آن برطرف شده و بسته‌بندی می‌گردد.

 

طرح توجیهی پارچه کشباف | بررسی بازار و رقبا

کل جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی تولید انواع البسه کشباف کشور تا پایان سال 1398 تعداد 834 است که از این تعداد 174 واحد صنعتی به تولید رسیده و با ظرفیت 17585 تن البسه کشباف دارای پروانه بهره‌برداری هستند. تعداد 12 طرح در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بیشتر از 60 درصد نیز در کشور وجود دارد که با پیش بینی ظرفیت اسمی  پوشاک کشباف در کشور در حال ساخت و ساز می‌باشند.

 

تعداد کل جوازها و پروانه‌های صنعتی کشور البسه کشباف
834
تعداد طرح‌های درحال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد البسه کشباف
تعداد سرمایه اشتعال ظرفیت واحد
12 216128 473 100374300

 

1348

عدد

 

تن

 

پروانه بهره‌برداری تولید صنعتی البسه کشباف
تعداد سرمایه اشتعال ظرفیت واحد
174 1043634 3916 17589 تن

طرح توجیهی پارچه کشباف | سرمایه ذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید پوشاک کشباف با کیفیت صادراتی سالیانه 240تن در سال زیرساخت‌هایی به شرح ذیل نیاز دارد:

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین  2000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی 520 متر مربع

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع  
1 سرمایه گذاری    54910میلیون ریال
2 اشتغال 24 نفر

 

 شاخص های مالی

موضوع  
نرخ بازده داخلی IRR(درصد) 28
دوره بازگشت سرمایه گداری انجام شده(سال) 3/9
درصد فعالیت در نقطه سر به سر 3/42

طرح توجیهی پارچه کشباف | مزایای اجرای طرح

بخش زیادی از تولیدات لباس کشباف به صورت صنفی در کارگاهایی با مقیاس کم که دارای قیمت تمام شده بالایی هستند، تولید می‌شود. بخشی از مصرف داخلی هم از طریق واردات تامین می‌شود. مزایای اجرای طرح به ترتیب عبارت است از:

  • اشتعال‌زایی بالای نیروی انسانی
  • امکان تامین مواد اولیه مرغوب در داخل کشور
  • امکان صادرات محصول با کیفیت به کشورهای هم جوار
  • قابلیت رقابت به لحاظ کیفیت و قیمت تمام شده                 
  • منعطف بودن خط تولید

 

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارايه معيارهای محاسبه هر يک از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون هزينه‌های تولید پيش‌بينی و قيمت تمام‌شده و همچنين سود ساليانه طرح محاسبه گرديده است. بررسی مهم‌ترين شاخص‌های اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده وضعيت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید  البسه کشباف استاندارد نشان می‌دهد.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • کمک به تامین نیروی انسانی نصب، راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی پارچه کشباف



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی پارچه کشباف ,
:: بازدید از این مطلب : 725
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 شهريور 1399 | نظرات ()