نوشته شده توسط : کاردوک

تهیه طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی و عرقیات گیاهان دارویی برای آگاهی از روند انجام کار، دریافت مجوزها و شروع کار لازم و ضروری است. در بسیاری از كشورها برای تولید عرقیات گیاهی از استحصال بخار سرد شده آن‌ها برای تولید مایعات مقوی و شفابخش استفاده می‌کنند که در یكی از اولیـن روش‌های تولید عرقیات گیاهی همانند گلاب‌گیری امروز نیز در اقصی نقاط كشور به صورت سـنتی انجـام به کار می‌رود. اما با پیشرفت فناوری‌های فرآوری گیاهان دارویی، تولید عرقیات و مواد موثره به شیوه صنعتی و مكانیزه با کیفیت بالا و سریع قابل انجام است. در ادامه خلاصه طرح توجیهی این محصول آورده شده است، برای سفارش نوشتن طرح توجیهی به روز کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

 منبع : طرح توجیهی تولید عرقیات

 

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | تعریف محصولات | عرقیات گیاهی

عرقیات گیاهی فراورده‌هایی با ریشه گیاهی هستند که از جوشانیدن یا تقطیر یک گیاه و یا مخلوطی از گیاهان مختلف با بخار آب و سرد کردن آن به دست می‌آیند. به عبارت دیگر عرقیات گیاهی به فراورده‌هایی گفته می‌شود که از تقطیر مواد فرار موجود در اندام‌های مختلف گیاهان همراه با بخار آب یا حلال‌های مناسب دیگر به دست می‌آیند.

اندام‌های گیاهان معمولا به شکل تازه نظیر بیدمشک، نسترن و گل محمدی، كاسنی، نعناع، خارشتر، شوید، بهار نارنج، بیـد، زیـره سـبز، زیره سیاه، رازیانه، آویشن شیرازی، زنیان، شنبلیله، گزنه و كلپـوره و یا خشک نظیر نعناع، آویشن مورد استفاده قرار می‌گیرند. این محصول به عنوان طعم‌دهنده به مواد غذائی، دارو و نوشیدنی مورد مصرف قرار گرفته و در پاره‌ای از موارد اسانس آن پس از تخلیص در ساخت محصولات غذایی، دارویی و بهداشتی به کار برده می‌شود. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی کلیک کنید.

 

انواع عرقیات

عرقیات گیاهان جوشیده براساس طب سنتی شناخته شده، اثرات مثبت درمانی داشته و استفاده از گیاهان در تولید موادغذائی موجب شناخت کاربردی بهتر و بیشتر عرقیات و اسانس آن‌ها شده است. آمار مجوزهای تولید کشور و محولاتی که به تایید معاونت‌های غذا و دارو کشور رسیده، موید این توسعه است. تعدادی از عرقیات تولید در کشور عبارتند از:

  • عرق گل گلاب یا محمدی -عرق بید مشک-عرق بهار نارنج=عرق آویشن- عرق خارشتر
  • عرق شاطره- عرق کاسنی-عرق گاو زبان- عرق زالزالک- عرق طارونه

 

بخش‌هایی مناسب گیاهان برای عرق‌گیری

نام گیاه اندام مورد استفاده عرق‌گیری

نام گیاه

اندام مورد استفاده عرق‌گیری
نعناع اندام‌های هوایی

زیره سبز

میوه (بذر)

خارشتر اندام های هوایی زیره سیاه

میوه (بذر)

شوید  میوه ( بذر ) و یا هر دو

كاسنی

اندام های هوایی

بهار نارنج شكوفه و گل

رازیانه

میوه (بذر)

بید پوست

آویشن

اندام‌های هوایی

شنبلیله اندام‌های هوایی یا میوه

زنیان

میوه (بذر)

گزنه اندام های هوایی كلپوره  اندام های هوایی

 

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | ویژگی‌ها و استانداردها

بخش‌های گیاهی مورد استفاده در تولید عرقیات اعم از شاخه و برگ و گل باید سالم و عاری از آفت زدگی و علائم بیماری‌های گیاهی بذرها و مواد خارجی باشد. باقیمانده سموم آفت كش باید کمتر ازحد مجاز اعلام شده مراجع ذی‌صلاح و قانونی باشد. كیفیت عرقیات گیاهی، به واریته و تازگی گیاه مورد اسـتفاده، كیفیـت و مقـدار آب مصـرفی (در تقطیـر بـا آب)، شدت و سرعت بخار ورودی به مخـازن تقطیـر، مـدت زمـان تقطیـر، حجـم عرقیـات گیـاهی بـه دسـت آمـده و عملكرد مبردها بستگی دارد كه مجموعه این عوامل بـر روی ویژگـی‌هـا و استانداردهای شـیمیایی عرقیـات حاصـل از جملـه مقدار اسانس، اسیدیته محصول تاثیر می‌گذارد.

شاخص‌های بررسی کیفیت مطابق استاندارد شامل  ویژگی‌های حسی (طعم و بوی زیره سبز، بیرنگ تا كمی كدر)، میزان اسانس، عدد اسیدی،  عدد استری، عدد یدی، عدد اكسیداسیون و میزان PH محلول می‌باشد.

اسانس گیاهی یا روغن‌های فرار و معطرگیاه

اسانس گیاهـان موادی فرار هستند که بر اثر حرارت به راحتی تبخیر می‌شوند. آن‌ها ترکیبی از عناصر مختلف هستند که این عناصر کیفیت و چگونگی تاثیرات آن‌ها را سبب می‌شوند. این مواد مخلـوط پیچیـده‌ای از مـواد شیمیایی آلی مانند ترپنوئیدها، استرها، آلدئیدها، الكل‌ها، فنل‌ها، كتون‌ها را تشکیل می‌دهند. اسانس گیاهان منشا رایحه و طعم خاص آن‌ها می‌باشند که از بخش‌های مختلف گیاهان استخراج می‌شوند. امروزه بیش از دویست نوع اسانس طبیعی از گیاهان به دست می‌آید. در بعضی از گیاهان اسانس  به میزان بسیار اندک و میکروسکوپی و در برخی دیگر به میزان فراوان وجود دارند.

 

 

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | معرفی کدهای ISIC

وزارت صنعت ،معدن و تجارت از این طبقه‌بندی برای دسته‌بندی فعالیت‌های صنعتی استفاده می‌نماید. بر اساس سیستم طبقه‌بندی گیاهان دارویی دارای و فراوره‌ای مرتبط کدهای آیسیکی به شرح ذیل دارد.

کدهای آیسیک عرقیات و اسانس‌های گیاهان دارویی به شرح ذیل است.    

نام محصول کد   ISIC
عرقیات گیاهی 24231913
انواع عرقیات گیاهی (به استثناء گلاب) 1549412573
انواع اسانس طبیعی بجز مصارف صنایع غذایی 2429312622
اسانس طبیعی (مورد مصرف در صنایع غذایی) 1549612346
اسانس پونه غیر خوراكی 2429412627

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | موارد مصرف و کاربرد عرقیات گیاهان دارویی

عرقیات معطر بیشتر برای مصارف داروئی، نوشیدنی و در خوراکی‌ها به کار برده شوند که در زیر به طور خلاصه مورد اشاره قرار می‌گیرد.

خواص گیاهان دارویی

گلاب برای تقویت اعصاب، پوست و در تعدادی از غذا‌ها به طور مستقیم استفاده می‌شود. از بیدمشک به عنوان تقویت کننده قلب، ملین و آرامبخش دارای تسکین و ضدسردرد و دردهای عضلانی استفاده می‌شود. عرق نعنا به عنوان گرمی و مایع رفع اسهال و استفراغ معده، باد شکم و پیچ شکم مورد استفاده است. عرق شوید به هضم غذا و چربی‌ها کمک می‌کند. عرق کاسنی تب بر بوده در کاهش بیماری‌های کبدی و کلیوی، سردی موثر است.

از عرق شاتره در طب سنتی برای رفع سردی، تقویت پوست و به عنوان آرامبخش، ضدخارش، اشتهاآور، استفاده می‌نمایند. عرق بید تب بر آرام، خواب آور، آرامش بخش و ضدیرقان است. از عرق آویشن در هضم غذا، محرک و تقویت کننده، ضددرد و آرام کننده تنفسی استفاده می‌شود. عرق  بابونه دارای خواص صفرا بر، بادشکن، اشتهاآور می‌باشد و از عرق پونه به عنوان مقابله با سرماخوردگی، سرفه، عفونت استفاده می‌نمایند.

عرق خارشتر را در کمک به تصفیه خون و کبد رفع سنگ کلیه، مثانه و سیاه سرفه استفاده می‌نمایند. عرق بو مادران در درمان بواسیر، ضدعفونت، سرماخوردگی درد شکم بکارگرفته می‌شود. عرق گل‌گاوزبان در تمدید، اعصاب و روان تنگی نفس، نشاط‌آور، کلیه و مثانه، مقوی، نیکوی رخسار موثر است و عرق گزنه به عنوان کاهنده چربی خون و کلسترول ضدقند، درمان بالا رفتن فشار به کار می‌گیرند. از عرق بهار نارنج به عنوان آرام‌بخش، معطر، مقوی اعصاب و قلب استفاده می‌شود و عرق مرزه را در درمان نقرس، اسهال، قلنج، مقوی نیروی هاضمه، نرمی استخوان بکار می‌گیرند. بدیهی است تمامی موارد پزشکی کاربرد عرقیات باید زیر نظر متخصصین دارای صلاحیت طبابت انجام پذیرد.

 

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | خواص اسانس‌ها و عرقیات گیاهان دارویی

روغن‌های پایه بر دو بخش جداگانه ذهن و جسم انسان‌ها می‌توانند تاثیر بگذارند و فضای روانی و ذهنی مثبتی را ایجاد نمایند. اسانس‌ها به سه شیوه وارد بدن انسان می‌شوند، راه اول تنفسی و استشاقی است که در آن مولکول‌های روغن از راه‌اندام‌های تنفسی وارد بدن می‌شوند. راه دوم جذب آن‌ها از طریق پوست بدن شوند. مالیدن و ماساژ محلول‌های موضعی همراه با روغن و کمپرس است. راه آخر خوردن روغن‌های پایه است که تنها در موارد خاص به دلیل ایجاد مسمومیت ممکن است ویژگی مشترک تمامی همه روغن‌های پایه، تحریک سیستم دفاعی بدن برای تسریع در بهبود بیماری است.

روغن‌های پایه به دلیل داشتن رایحه خوب بر ذهن تاثیر دارند و پس از استنشاق رایحه می‌تواند در درمان مشکلات روحی و ذهنی مانند پریشانی و افسردگی مؤثر باشد. اسانس‌ها حاوی مقدار زیادی الکل هستند که این امر خاصیت گندزدایی را نیز به آن‌ها می‌دهد. واسترها ترکیباتی از واکنش الكل با اسید آلی با حذف مولکول آب حاصل می‌شوند، گروه دیگری از مواد هستند که خاصیت مسکن و آرام‌بخش به روغن‌های پایه خود می‌دهند. انواع دیگر از اسانس‌های گیاهی اثر تحریک‌کننده داشته و انرژی جسمی و انگیزه و قدرت تمرکز انسان را بالا می‌برند. بعضی از روغن‌های پایه نیز محرک جنسی هستند و در درمان بی میلی و یا کم‌توانی جنسی به کار می‌روند. روغن‌هایی که مقادیر زیادی فنول دارند نیز دارای اثر ضدباکتری، خاصیت ضدعفونی کننده، ضد ویروس و ضد قارچ نیز در تعدادی از گیاهان وجود دارد.  

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | بررسی کالاهای جایگزین

بسته به نوع کاربردی غالباً برای این محصولات امکان جایگزینی کالایی شیمیایی وجود دارد. وجود مرغوبیت و طبیعی بودن ساختار فراورده‌های ارگانیک با مشتقات مشابهی که از فرایندهای شیمیایی به دست می‌آید، روز به روز تمایل به استفاده از این محصولات را براساس نتایج قابل دفاع حوزه‌های تحقیق و توسعه بنگاه‌های دارای استانداردهای تایید شده  سلامت محصولات فراهم نموده است.

عرقیات از جمله گلاب خواص ویژه‌ای دارند که جایگزین آن‌ها را مشکل می‌کند. لیکن در پاره‌ای از موارد خود عرقیات جایگزین یکدیگر می‌شوند.

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | روش های استخراج  عرقیات و اسانس گیری گیاهان دارویی

تمامی روغن‌های پایه در آب به صورت حل نشده باقی می‌مانند. فرار بودن و تبخیر شدن سریع در مجاورت گرما از خواص اسانس‌ها هستند که در استخراج آن‌ها از این ویژگی استفاده می‌شود. اسانس‌ها بسیار غلیظ هستند و روغن‌های پایه می‌تواند از مواد گیاهی از طریق روش‌های حذف مناسب زواید یا استخراج مواد موثره از قسمت خاصی از گیاه که حاوی این روغن‌ها بدست آورد.

فناوری‌های نوین مختلفی برای انجام این کار بکار می‌روند. اسانس تعدادی از گیاهان را با در معرض قراردادن با حلال‌های مناسب می‌توان از گیاهان جدا نمود. در روش فرایندهای استحصال روغن‌های گیاهان شرایط و میزان فشار و دماهای اعمال شده بر کیفیت روغن اساسی تأثیر می‌گذارد. روش‌های کاربردی و نوین استخراج عبارتند از؛ تقطیر بخار، استخراج با حلال، انفلوراژ، استخراج سرد و تقطیر آب، استخراج عصاره گیاهان با فراصوت، استخراج با مایع تحت فشار، استخراج با آب داغ تحت فشار، استخراج با حلال، استخراج با امواج مایکروویو و استخراج به همراه مایع فوق بحرانی اشباع CO2 اشاره کرد. برای آشنایی با انواع روش های تولید عرقیات گیاهی کلیک کنید.

 

 

 

 

 

طرح توجیهی عرقیات و اسانس  گیاهان دارویی | بررسی بازار و رقبا

مرغوب‌ترین کالاهای داروئی، غذائی و آرایشی جهان بیس ارگانیک دارند و به لحاظ کیفیت از قیمت‌های بسیار بالایی برخوردار هستند. در ایران تعداد 132 بنگاه صنعتی جهت تولید عرقیات انواع گیاهان دارویی و 48واحد در زمبنه تولید انواع اسانس‌های طبیعی گیاهان در حال فعالیت می‌باشند.

تعداد پروانه بهره‌برداری صادره عرقیات گیاهان دارویی کشور تا شهریور سال1399
واحد سنجش ظرفیت اشتغال سرمایه تعداد
تن 734763 4602 2484737 132
تعداد پروانه بهره‌برداری صادره اسانس گیاهان دارویی کشور تا شهریور سال1399
واحد سنجش ظرفیت اشتغال سرمایه تعداد
تن 155115 2275 737667 48
جواز تاسیس‌های صادره عرقیات گیاهان دارویی کشور تا شهریور سال1399
واحد سنجش ظرفیت اشتغال سرمایه تعداد
تن 16847480 12448 12567312 511
جواز تاسیس‌های صادره اسانس گیاهان دارویی کشور تا شهریور سال 1399
واحد سنجش ظرفیت اشتغال سرمایه تعداد
تن 1040538 10715 6955595 289

طرح توجیهی تولید اسانس گیاهی | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث طرح تولید انواع عرقیات و اسانس در سال جاری با ظرفیت اقتصادی سالیانه تولید 300 تن و اطلاع از مشخصات عمومی طرح انواع عرقیات و اسانس در سال می‌توانید از مشاوه کارشناسان کاردوک استفاده نمایید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارایه فرمولاسیون گیاهان قابل استفاده در تولید محصولات 
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

 منبع : طرح توجیهی تولید عرقیات



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید عرقیات و اسانس گیاهان دارویی , طرح توجیهی تولید عرقیات ,
:: بازدید از این مطلب : 725
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

در بسیاری از كشورها برای تولید عرقیات گیاهی از استحصال بخار سرد شده آن‌ها برای تولید مایعات مقوی و شفابخش استفاده می‌کنند. یكی از اولین روش‌های تولید عرقیات گیاهی مانند روش گلاب گیری است که همچنان در اقصی نقاط كشور به صورت سـنتی انجـام می‌شود. اما با پیشرفت فناوری‌های فرآوری گیاهان دارویی، تولید عرقیات و مواد موثره آن‌ها به شیوه صنعتی و مكانیزه با کیفیت بالا و سریع قابل انجام است. در ادامه این مقاله تعدادی از آن‌ها شرح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: تولید عرقیات گیاهی

 

 

تولید عرقیات گیاهی از کدام گیاهان انجام میشود؟

عرقیات گیاهی فرآورده‌هایی هستند كه از تقطیر مواد فرار موجود در اندام‌ها و قسمت‌های مختلف گیاهان (به کمک حلال‌ها و فرایندهای خاص) به دست می‌آیند، این محلول همان چیزی است که به آن “عصاره” گیاه گفته می‌شود. عرقیات از بسیاری از گیاهان همانند كاسنی، نعناع، خارشتر، شوید، بهار نارنج، بیـد، زیـره سـبز، زیره سیاه، رازیانه، آویشن شیرازی، زنیان، شنبلیله، گزنه و كلپـوره و بسیاری دیگر از گیاهان داوریی به دسـت می‌آید. برای مشاهده طرح توجیهی عرقیات گیاهان دارویی کلیک کنید.

 

اسانس گیاهی یا روغن‌های فرار و معطر گیاه

اسانس گیاهـان مواد فراری هستند که بر اثر حرارت به راحتی تبخیر می‌شوند. آن‌ها ترکیبی از عناصر مختلفی هستند که کیفیت و چگونگی تاثیرات آن‌ها را سبب می‌شوند. این مواد مخلـوط پیچیـده‌ای از مـواد شیمیایی آلی مانند ترپنوئیدها، استرها، آلدئیدها، الكل‌ها، فنل‌ها، كتون‌ها را تشکیل می‌دهند.

منشا اسانس گیاهان

اسانس منشا رایحه و طعم خاص گیاهان است که از بخش های مختلف آن استخراج می‌شوند. اسانس برخی از گیاهان مانند یاس در گل و برخی دیگر مانند رزماری در برگ‌ها ذخیره شده. در انواع دیگر گیاهان در دانه‌ها، ریشه و درختان نیز در چوب و پوست آن‌ها انباشته شده اند.

امروزه بیش از دویست نوع اسانس طبیعی از گیاهان به دست می‌آید. در بعضی از گیاهان اسانس به میزان بسیار اندک و میکروسکوپی و در برخی دیگر به میزان فراوان وجود دارند و همچنین استخراج بعضی از این روغن‌ها آسان و برخی دیگر بسیار دشوار است. یاس که رایحه فراوانی دارد، تنها مقدار اندکی اسانس از خود تراوش می‌کند. از سوی دیگر مرکبات دارای سه نوع روغن پایه در گل‌ها، برگ‌ها و پوست هستند که هر یک نوع خاصی  اسانس را دارند.

استخراج روغن از پوست و مغز میوه این دسته از گیاهان به آسانی قایل انجام است و با فشردن میوه مرکبات به وسیله دستگاه، عصاره فراوانی از آن استخراج می‌شود. گل‌ها و گیاهان باغچه‌ای مقدار اندکی از روغن پایه را در هوا تراوش می‌کنند. بعضی از این روغن‌ها دارای رایحه‌های بسیار ماندگاری هستند، اسانس سنبل و اسطوخودوس از این دسته‌اند. در گذشته از گل‌های خشک شده این گیاهان به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شد.  

 

 

تولید عرقیات گیاهی | ویژگی‌های عرقیات گیاهی

بخش‌های گیاهی مورد استفاده در تولید عرقیات اعم از شاخه و برگ و گل باید سالم و عاری از آفت زدگی و علائم بیماری‌های گیاهی بذرها و مواد خارجی باشد. باقیمانده سموم آفت كش نیز باید کمتر از حد مجاز اعلام شده باشند. كیفیت عرقیات گیاهی، به واریته و تازگی گیاه مورد اسـتفاده، كیفیـت و مقـدار آب مصـرفی (در تقطیـر بـا آب)، شدت و سرعت بخار ورودی به مخـازن تقطیـر، مـدت زمـان تقطیـر، حجـم عرقیـات گیـاهی بـه دسـت آمـده و عملكرد مبردها، بستگی دارد.

مجموعه این عوامل بـر روی ویژگـی‌هـای شـیمیایی عرقیـات حاصـل از جملـه مقدار اسانس و اسیدیته محصول تاثیر می‌گذارد. شاخص‌های بررسی کیفیت مطابق استاندارد شامل ویژگی‌های حسی (طعم و بوی زیره سبز، بیرنگ تا كمی كدر)، میزان اسانس، عدد اسیدی، عدد استری، عدد یدی، عدد اكسیداسیون و میزان PH محلول می‌باشد.

 

شیوه های مختلف استخراج عرقیات و اسانس گیاهان دارویی

روغن‌های گیاهی جایگزین مناسبی برای تولیدات مصنوعی و مخاطره آمیز در آزمایشگاه‌ها هستند. عصاره گیاهی با روش‌های حذف زواید یا استخراج مواد موثره از  قسمت خاصی از گیاه انجام می‌شود. کاهش زمان عصاره گیری، کاهش میزان حلال مصرفی، افزایش بازده استخراج و تقویت کیفیت عصاره حاصله از گیاهان به کمک فناوری‌های روز دنیا میسر شده است.

برای به دست آوردن بهترین و مؤثرترین عصاره، توجه به نکاتی از جمله خصوصیات ماده گیاهی، انتخاب حلال مناسب و دقت در مراحل عصاره‌گیری ضروری است. برخی از روش‌های استخراج مناسب انواع خاصی از گیاهان و بخش‌هایی از آن‌ها هستند.

روش‌های کاربردی و نوین استخراج عرقیات و اسانس‌های گیاهی عبارتند از: تقطیر بخار، استخراج با حلال، انفلواراژ، استخراج سرد و تقطیر آب، استخراج عصاره گیاهان با فراصوت، استخراج با مایع تحت فشار، استخراج با آب داغ تحت فشار، استخراج با حلال، استخراج با امواج مایکروویو و استخراج به همراه مایع فوق بحرانی اشباع CO2.

تولید عرقیات گیاهی با روش تقطیر بخار

متداول‌ترین روش استخراج روغن‌ها روش عصاره گیری تقطیر با بخار است که از آن برای استخراج و جداسازی اسانس گیاهان برای استفاده در محصولات طبیعی استفاده می‌شود. در این فرایند مواد موثره و ترکیبات فرار گیاه به همراه بخار از گیاه جدا شده و در نهایت فرایند چگالش و جمع آوری آن انجام می‌شود.

نحوه کار بدین صورت است که بخش یا بخش‌های مناسب هر گیاه را برای عصاره گیری در مخزن استیل ضدزنگ  اولیه دستگاه تقطیر قرار می‌دهند. سپس بخار تولید شده به مخزن تقطیر تزریق می‌شود تا روغن‌ها و مولکول‌های معطر گیاه آزاد شود، سپس آنها را به بخار تبدیل می کند تا ترکیبات گیاهی تبخیر شده به درون یک دستگاه متراکم کننده و فلاسک میعانات یا کندانسور سردکننده دارای دو لوله جداگانه خروج آب گرم و ورود آب سرد وارد می‌شود.

بخار در کندانسور خنک شده و دوباره به حالت مایع برمی‌گردد. محصول جانبی عرقیات خروجی از کندانسور در درون یک ظرف در زیر آن جمع می‌شود. از آنجا که اسانس و آب با هم مخلوط نمی‌شوند، روغن پایه روی آب شناور می‌شود. بعضی از روغن‌های پایه سنگین‌تر از آب هستند مانند اسانس میخک، بنابراین در پایین جداکننده یافت می‌شوند و به مجرای جمع‌آوری (که عمل خنک کنندگی در آنجا صورت می‌گیرد) می‌رسد.

پس از خنک شدن روغن پایه و آب باقی می‌مانند و در انتهای فرایند  اسانسی که بر روی آب مانده از طریق جداکننده از سطح آن جمع آوری می‌شود. بعضی از گیاهان مانند یاس به این روش به خوبی جواب نمی‌دهند، چرا که حرارت بخار سبب از بین رفتن رایحه آن‌ها می‌شود. در این موارد از دو روش دیگر استفاده می‌شود که محصول آن‌ها را عصاره خالص می‌نامند.

 

تولید عرقیات گیاهی با روش روغن های جاذب

روش عصاره‌گیری با روغن‌های جاذب در بیشتر مناطق دنیا منسوخ شده، برخی از عطرسازان اروپایی این روش را به صورت نمایشی برای بازدیدکنندگان انجام می‌دهند. عصاره‌گیری با روغن‌های جاذب روشی بسیار پرزحمت و کند است، ولی در نهایت عصاره خالص بسیار با کیفیتی به دست می‌آید.

در این روش ابتدا گل‌های معطر همانند یاس را به وسیله دست بر روی سینی‌های شیشه‌ای حاوی نوع خاصی چربی بسیار تمیز و بدون بو که در دمای اتاق جامد هستند، پخش می‌کنند. سپس سینی‌ها را بر روی هم می‌گذارند و به روغن زمان می‌دهند تا اسانس گیاه آرام آرام جذب چربی شده و خود را ببندد. این فرایند هم به صورت سرد و هم به صورت گرم انجام می‌شود.

گلبرگ‌های تخلیه شده جایگزین می‌شوند و روند کار تکرار می‌شود تا زمانی که چربی از اسانس گیاه اشباع شود. این عمل را با گل‌های تازه آنقدر تکرار می‌کنند تا چربی روی شیشه‌ها از روغن پایه اشباع شود. این چربی اشباع شده را پماد می‌نامند. پماد اشباع شده را در الکل حل می‌کنند تا عصاره خالص یاس به دست آید. چربی باقی مانده از این روش را دور نمی‌ریزند، چرا که هنوز رایحه یاس در آن موجود است و از این چربی برای تولید محصولات بهداشتی همانند صابون استفاده می‌کنند.

 

 

روش استخراج عصاره و اسانس گیری گیاهان با حلال

روش دیگر جداسازی اسانس‌ها از گیاهان معطر همانند یاس روش استخراج با حلّال است. در این فرایند از حلال‌های متناسبی همانند هگزان و اتانول برای جداسازی مواد موثره گیاهانی که مقدار کمی روغن پایه ولی باارزش دارند استفاده می‌کنند. این روش را برای استخراج اسانس‌های گیاهانی که تا حد زیادی شبیه رزین هستند و یا مواد معطر ظریفی هستند و نمی‌توان آن‌ها را با فشار و تجزیه از راه تقطیر بخارآب جدا سازی نمود، استفاده می‌کنند. این روش استخراج قادر است عطر و بوی ظریف و خوشبوتری را  نسبت به هر روش تقطیر از گیاهان خاصی استحصال کند. از طریق این فرآیند، مواد گیاهی غیر فرار مانند موم و رنگدانه‌های گیاه نیز قابل استخراج می‌باشند که گاهاً از طریق فرآیندهای دیگر استخراج از بین می‌روند.

در این روش گل‌ها (و یا هر بخش مناسب دیگر گیاه) در حلالی مانند هگزان درون مخزنی خیسانده و مخلوط می‌شوند. سپس مخلوط را حرارت می‌دهند تا ماده حلال و روغن پایه که یک ترکیب معطر مومی است، تبخیر شود که اگر با الکل مخلوط شود، ذرات روغن آن آزاد می‌شوند و در ظرف اولیه تفاله گیاه بر جای بمانند. این مخلوط که نیمی حلال و نیمی روغن پایه است را مخلوط ساروجی می‌نامند. در مرحله بعدی و پس از سرد شدن مخلوط عصاره خالص گیاه را از مخلوط جدا می‌کنند و حلال دوباره به فرایند اولیه برمی‌گردد. بعضی از این رزینوئیدها را برای به دست آوردن عصاره خالص در الكل فراوری می‌کنند. روغن پایه استحصال شده در صنعت عطر یا برای اهداف آروماتراپی و یا عطرها و محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

 

تولید عرقیات گیاهی با روش حلال CO2

استخراج با دی اکسیدکربن در مقایسه با سایر روش‌ها علیرغم پیچیدگی تکنولوژیکی روشی نوین است که بر استخراج با دیگر حلال‌ها ترجیح داده می‌شود. در استخراج با دیگر حلال‌ها اندکی نگرانی از میزان حلال موجود در مخلوط ساروجی و باقیمانده در عصاره خالص وجود دارد که استخراج با دی‌اکسیدکربن این مشکل را برطرف می‌کند، اسانس و عرقیاتی که به روش  استخراج فوق بحرانی CO2 ازگیاهان به دست می‌آیند، از نظر روغن‌های تولید شده همانند خروجی محصولات روش تقطیر در خواص رایحه درمانی عطرهای طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

روغن‌ها و اسانس‌های حاصل از تقطیر بخار بسته به دما، فشار و مدت زمان اعمال شده در فرآیند از نظر کیفیت متفاوت هستند. بنابراین فرآیند استخراج با CO2 قادر است، اسانس‌هایی با کیفیت بالاتر را تولید کند که برخلاف فرآیند تقطیر با بخار، در اثر حرارت زیاد تغییری نکرده‌اند. در استخراج CO2، هیچ یک از اجزای تشکیل دهنده روغن در اثر حرارت آسیب نمی‌بینند. بنابراین، تفاوت بین تقطیر سنتی و استخراج فوق بحرانی این است که به جای آب یا بخار گرم از گاز CO2 به عنوان حلال استفاده شود.

تفاوت روش co2 با دیگر روش ها

فرآیند استخراج فوق بحرانی در دمای 35 تا 38درجه سانتی‌گراد عمل می‌کند، در حالی که جداسازی در روش تقطیر با بخار در دمای بین 60 تا 100 درجه سانتیگراد عمل می‌کند. در تقطیر با بخار ، به دلیل دمای اعمال شده، ترکیب مولکولی ماده گیاهی و روغن پایه تغییر می‌کند.  در صورتی که CO2 از نظر ترکیب شیمیایی به ساختار عصاره گیاه اصلی که از آن گرفته شده نزدیک‌تر است، زیرا حاوی طیف وسیع‌تری از ترکیبات گیاه است.

به عنوان مثال با استخراج عصاره توسط دی‌اکسیدکربن از گل‌های بابونه عصاره‌ای سبز به دست می‌آید. بنابراین عصاره حاصل از نظر ترکیب روغن‌های اصلی مقطر، بیشتر شبیه گل اصلی است. عصاره‌های CO2 معمولاً چگال‌تر از نمونه‌های اسانس مشابه روش‌های دیگر استخراج هستند و اغلب غیر از یک اسانس مقطر، رایحه گیاهان طبیعی، ادویه یا موم گیاهان را نیز در بر می‌گیرد.

میزان استخراج مواد موثره و عصاره‌های گیاهی با CO2 بیشتر از مقدار استخراج شده از همان گیاه با استفاده از تقطیر بخار است. CO2 بی‌رنگ و بدون بو است و با آزاد شدن فشار در محفظه استخراج به راحتی و به طور کامل از محلول جدا  می‌شود. این همان ماده‌ای است که در زندگی طبیعی در تنفس باز دم می‌کنیم و گیاهان برای رشد به آن نیاز دارند. در این فرایند به دلیل عدم وجود حلال‌های بالقوه مضر در استخراج نه بدن انسان و نه محیط اطراف در این فعالیت آلوده نمی‌گردد.

 

روش عصاره گیری  گیاهان با  حلال روغن

تعدادی از روغن‌های گیاهان که از آن‌ها به عنوان روغن‌های دم کرده نیز یاد می‌شود، به عنوان حلال برای استخراج مواد گیاهی استفاده می‌گردد. فواید این روغن مقطر این است که مقدار بیشتری از ذرات گیاه در آن جذب می‌شود، زیرا مولکول‌های بزرگ‌تر از مولکولهای موجود در فرآیند تقطیر را جذب می‌کند. این امر محصول را به حفظ بیشتر مواد ارزشمند گیاه نزدیک می‌کند. در این فرایند مواد گیاهی برداشت تا حد امکان خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا هرگونه رطوبت گیاه باعث ناپایداری روغن و رشد میکروبی می‌گردد. در این فرایند از افزودن پنج درصد روغن ویتامین E یا روغن جوانه گندم (که سرشار از ویتامین E است) استفاده می‌شود. در این روش مواد گیاهی را ابتدا به صورت ریز و یا به صورت پودر نسبتاً درشت خرد وارد مخزن در بسته اختلاط با روغن می‌کنیم، سپس حلال به آن اضافه می‌شود.

مخلوط حاصل می‌تواند تا 1هفته بماند و طول دوره ماندگاری گاهی اوقات در ظرف حرکت داده می‌شود. مایع جدا شده مخلوط به مراه مایع ناشی از پرس تفاله جامد در مرحله بعد به بخش فیلتراسیون مایع انتقال می‌یابد. باقیمانده جامد فشار داده شده که مایع باقیمانده بازیابی شده است از سیستم تخلیه می‌گردد و مایعات صاف شده و استحصال شده مخلوط می‌شوند. مایعات از طریق فیلتراسیون یا فرونشست پاک و شفاف می‌شوند. بخشی از روغن  حاصل می‌تواند به عنوان “گیاه فعال” در فرمول لوازم آرایشی استفاده شود و مقدار بیشتری از آن می‌تواند جایگزین روغن پایه شود.

 

عصاره گیری گیاهان با  فشار پرس سرد

این روش پرس و تیغ‌زنی نیز نامیده می‌شود. این روش برای استحصال روغن‌های پایه از پوست مرکبات استفاده می‌شود، در ابتدای فرایند میوه کامل در دستگاهی قرار می‌گیرد که به صورت مکانیکی میوه‌ها را سوراخ می‌کند تا کیسه‌های اسانس که در زیر پوست قرار دارد، پاره شود. اسانس و رنگدانه‌ها به قسمت جمع‌آوری دستگاه می‌ریزند، سپس میوه کامل فشار داده می‌شود تا آب و روغن آن خارج شود. روغن و شیره‌ای که تولید می‌شود هنوز حاوی مواد جامد میوه‌ها مانند پوست است و باید فیلتر شود تا مواد جامد از مایعات با فیلتراسیون جدا شوند. روغن از لایه آب جدا شده و در ظرف دیگری سیفون می‌شود.

 

عصاره گیری گیاهان با  تقطیر  آب گرم

گل‌های ظریف مانند گل محمدی و شکوفه‌های پرتقال هنگامی که در فرآیند تقطیر بخار وارد می‌شوند، بهم گره خورده، جمع و فشرده می‌شوند، بنابراین موثرترین روش استخراج در این شرایط غوطه‌ور کردن مواد گیاهی ظریف در آب جوش خالص است. آب گیاهی را که قرار است روغن آن استخراج شود در برابر گرم شدن بیش از حد محافظت می‌کند. در این فرایند مایعات تغلیظ شده و گرم شده در دیگ پی از تبخیر در کنئانسور خنک شده و امکان جداسازی عرقیات گیاه را از روغن پایه فراهم می‌سازد. آب باقیمانده معطر گل یا عرقیات گیاهی است که در فرایند تقطیر بدست آمده است.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارایه فرمولاسیون گیاهان قابل استفاده در تولید محصولات 
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید. 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: تولید عرقیات گیاهی



:: برچسب‌ها: تولید عرقیات گیاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 695
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نگارش طرح توجیهی تولید انواع پیچ و مهره جهت دریافت سرمایه گذاری، مجوزهای لازم و راهنمایی برای راه اندازی واحد تولیدی ضروری است. پیچ‌ها در صنعت برای ایجاد اتصالات جدا شدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند و تقریباً می‌توان گفت که هیچ ماشین و یا تجهیزاتی در جهان نمی‌توان یافت که پیچ‌ها در آن کاربرد نداشته باشند. در ادامه این مقاله خلاصه طرح توجیهی تولید پیچ و مهره صنعتی آورده شده است. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتیکلیک کنید.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح توجیهی تولید پیچ و مهره

 

طرح توجیهی تولید انواع پیچ ومهره | معرفی محصولات

پیچ‌ها در صنعت برای ایجاد اتصالات جدا شدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند و تقریباً می‌توان گفت که هیچ ماشین و یا تجهیزاتی در جهان نمی‌توان یافت که پیچ‌ها در آن کاربرد نداشته باشند. پیچ‌ها عموماً به همراه مهره و واشر مورد استفاده قرار می‌گیرند که البته در پاره‌ای نقاط مهره به صورت سر خود در محل اتصال ساخته شده و لذا پیچ در این مکان به تنهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرح توجیهی تولید پیچ ومهره | انواع پیچ ومهره

از نقطه نظر تنوع، پیچ‌ها را می توان به صورت زیر طبقه‌بندی کرد:

  • پیچ‌های صنعتی عمومی
  • پیچ‌های صنعتی تخصصی
  • پیچ‌های مورد استفاده در صنایع خودرو
  • پیچ‌های ریز و کوچک
  • پیچ‌های خودکار (پیچ بدون مهره)
  • پیچ‌های خاص
  • پیج و مهره‌های مورد استفاده در امور پزشکی و ارتوپدی بدن انسان

جدول مشخصات محصولات تولیدی طرح

در جدول زیر به منظور آشنایی بیشتر مشخصات فنی انواع پیچ و مهره‌ها آمده است.

محصولات اندازه mm استاندارد پوشش سطح
قطر طول مواد دنده ابعاد
پیچ و مهره 3 تا 100 تا 1000 ASTM
DIN
BS
UNI
ISO
UNF
UNC
BSW
UNS
BSF
ISO
ANSI
UNI
DIN
BS
ISO
روی
کادمیوم
نیکل
برنز
قلاب پیچی  10 تا 100 تا 3000 ASTM
DIN
BS
AL193-B7
UNF
UNC
BSW
UNS
BSF
ISO
ANSI
UNI
DIN
ISO
روی
کادمیوم
نیکل
برنز
مهره 3 تا 100 - ASTM
DIN
BS
AL194-2H
ST Gr:10
ST Gr:8
ST Gr:5
ST Gr:4
UNF
UNC
BSW
UNS
BSF
ISO
ANSI
UNI
DIN
BS
ISO
روی
کادمیوم
نیکل
برنز

طرح توجیهی تولید پیچ ومهره  | معرفی کد های آیسیک

بر اساس سيستم طبقه‌بندی آيسيک کد‌‌‌‌ محصولات طرح جاری به شرح جدول ذیل می‌باشد.

جدول کد آیسیک محصولات مورد نظر

نام کالا کد ISIC
پیچ و مهره‌های صنعتی 28991114
انواع پيچ ومهره 28991111
پيچ فولادی آلياژی M12 و كوچک‌تر 2899612331
پيچ فولادی آلياژی بزرگ‌تر از M12 2899612332

طرح توجیهی تولید پیچ ومهره  | موارد کاربرد

پیچ و مهره‌ها به عنوان اتصالات بازشدنی در بسیاری از صنایع و محصولات مختلف دارای کاربرد هستند. نقش این قطعات اتصال دو یا چند قطعه به همدیگر است. در طرح حاضر هدف تولید پیچ و مهره‌های فولادی صنعتی در حالت تخصصی، ‌عمومی و مورد استفاده در صنایع خودرو است. این محصولات در قطعات فلزی خودروهای سبک و سنگین، ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، راه‌آهن درون و برون شهری، صنعت نفت و پتروشیمی، انتقال نیرو، صنعت ساختمان و صنایع ساخت ماشین‌آلات صنعتی مورد استفاده هستند.

 

کالاهای جایگزین پیچ و مهره

پیچ و مهره‌های صنعتی در محل‌های مورد استفاده بدون جایگزینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع اتصالات نیازمند به‌کارگیری اتصالاتی با قابلیت تحمل نیروهای وارده می‌باشند. استحکام مکانیکی، استحکام کششی، مقاومت در برابر بارهای ضربه‌ای و برشی از خصوصیات بارز پیچ و مهره‌های مورد استفاده در این اتصالات است. به تحقیق می‌توان نتیجه گرفت در اکثریت قریب به اتفاق موارد کاربرد پیچ و مهره جایگزین مناسب‌تری برای آن وجود ندارد.

تکنولوژی و فرایند تولید پیچ و مهره

ماشین آلات تولید انواع پیچ و مهره شامل دستگاه‌های کلاف بازکن، مفتول‌های فلزی ،دستگاه کشش، سیستم‌های آنیلینگ و شستشوی  مفتول‌های فلزی متفاوت، کله تراشی و فورج سرد و گرم شکل‌دهی به پیچ و مهره‌های متفاوت، ماشین آلات تراش و آبکاری بدنه خارجی پیچ و مهره و قالب‌های متعدد به همراه سیستم بسته بندی کالا می‌باشد.

 

 

طرح توجیهی تولید پیچ و مهره | مواد اولیه برای تولید

ماده اولیه مصرفی طرح، انواع فازی مطابق با کلید فولاد مورد نیاز محصولات است که این مواد بر اساس آلیاژ و آنالیز شیمیایی آن‌ها درجه‌بندی می‌گردند. تعیین نوع آلیاژ این مواد با توجه بر مشخصات فنی قطعه نهایی و خواست مشتری صورت می‌گیرد.

بخشی از فولاد مصرفی طرح از بازارهای داخل کشور قابل تأمین است. ولی برخی قطعه سازان بزرگ به منظور کاهش قیمت تمام شده با تولید پیچ و مهره‌های تخصصی بعضاً اقدام به واردات فولاد مورد نیاز از خارج کشور نیز می‌نمایند.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی پروژه خود برای ارائه به ارگان ها و تامین کننده های مالی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی تولید پیچ و مهره



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید پیچ و مهره ,
:: بازدید از این مطلب : 834
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی گیاهان دارویی مانند هر کار صنعتی باید تهیه و ارائه شود. قرن‌ها است که گیاهان مختلف در سراسر جهان به عنوان دارو استفاده می‌شوند. گیاهان اساس درمانی‌های قدیمی را شکل می‌دهند. امروزه با پشتوانه علم و تکنولوژی، گیاهان برای مزایای مختلف سلامتی به صورت کپسول، قرص، پودر، چای تولید و مصرف می‌شوند. مردم و متخصصین با اتکا به دستاوردهای علمی در حال درک پتانسیل‌های عظیم گیاهان دارویی هستند و از آن‌ها برای درمان بیماری‌های مختلف بهره می‌برند. در ادامه خلاصه‌ای از طرح تولید و بسته بندی این گیاهان ارائه شده است. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید. 

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی دمنوش گیاهان دارویی

 

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی و انواع دمنوش ها و داروها

گیاه دارویی به گیاهانی گفته می‌شود که تمام یا اجزایی از آن به صورت تازه، خشک شده یا فراوری شده جهت تشخیص، درمان، پیشگیری، کمک به اعمال فیزیولوژیکی و حفظ بهداشت بدن انسان بکار می‌رود. گیاهان دارویی در پیکر خود مواد مؤثره‌ای دارند که دارای تأثیر فیزیولوژیکی بر بدن موجودات زنده است و از آن‌ها برای مداوای برخی از بیماری‌ها استفاده می‌شود.

مواد موثره ممکن است در اندام خاصی همچون ریشه، ساقه، برگ‌ها و گل گیاه وجود داشته باشد. ازاین رو نمی‌توان تمام بخش‌های گیاه را دارای منبع ماده دارویی دانست. کشور ما ذخایری متنوع و غنی از گیاهان دارویی دارد که می تواند زمینه توسعه بیشتر  صنایع تبدیلی و تکمیلی به ویژه صنایع گیاهان دارویی باشد. از آن جا که گیاهان دارویی منبع درآمـد باارزشی هستند؛ لذا لازم است جهت رقابـت در بازارهای جهـانی به سمت فناوری‌های جدید فراوری و بسته بندی آن‌ها برویم.

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی کلیک کنید.

 

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی | معرفی کدهای ISIC

ISIC نوعی طبقه‌بندی استاندارد برای فعاليت‌های اقتصادی توليدی است. هدف اصلی ISIC فراهم كردن مجموعه‌ای از رده‌های فعاليتی است، به طوری كه در آن بتوان موجوديت‌های اقتصادی را بر اساس نوع فعاليتی كه انجام می‌دهند، طبقه‌بندی كرد. وزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقه‌بندی برای دسته‌بندی فعاليت‌های صنعتی استفاده می‌نمايد. بر اساس سيستم طبقه‌بندی، گیاهان دارویی دارای و فراورهای مرتبط کدهای آیسیکی به شرح ذیل هستند.

کدهای آیسیک

کدهای آیسیک آماده سازی و بسته بندی گیاهان دارویی به شرح ذیل می‌باشد.   

نام محصول کد   ISIC
بسته بندی گياهان داروئی 24231980
پودرهای خشک گياهان دارويی 24231951
سته بندی سرگل و گل زعفران 7495312329
بسته بندی انواع گياهان دارویی 7495412379
بسته بندی چای 7495412323

در زیر تعداد بسیار محدودی از گیاهان دارویی را که در فرایند بسته بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد معرفی می‌نماییم. بدیهی این گیاهان هرکدام به تنها و در ترکیب با یکدیگر خواص بسیار متفاوتی دارند. در این طرح تولید دمنوش‌های چای سبز طعم دار شده، دمنوش های تک گیاه، دو گیاه، سه گیاه، چهارگیاه، پنج گیاه و هفت گیاه بر اساس فرمولاسیون اختصاصی مورد بررسی قرار گرفته شده است که در صورت نیاز به اطلاعات دقیق‌تر می‌توانید از کارشناسان کاردوک مشاور بگیرید.

بابونه

بابونه گیاهی زیبا است که از ارزش درمانی بالایی برخوردار است. این ماده با داشتن آنتی اکسیدان در بهبود سلامت قلب و عروق، تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع سردرد،کاهش دردهای عضلانی و کنترل استرس مفید شناخته شده است. چای بابونه یکی از محبوب‌ترین چای‌های گیاهی است. درست کردن آن بسیار آسان است: از بابونه به عنوان یک طعم دهنده در غذا و نوشیدنی استفاده می‌شود.

 

گل گاو زبان 

گیاه گاوزبان یکی از شناخته شده‌ترین و پرمصرف ترین گیاهان دارویی است . این گیاه مملو از منابع اسیدهای چرب بوده و گل‌های به رنگ‌های آبی، بنفش و سفید دارد. از برگ‌های این گیاه به عنوان آرام کننده، ادرار آور و برطرف کننده سرماخوردگی و سرفه استفاده می‌شود. مصرف دمنوش گل گاوزبان به افزایش آرامش و تنظیم ضربان قلب کمک می‌نماید.

 

نعناع  معطر

پرورش و رشد نعناع با داشتن خاک مرطوب و کمی نور خورشید بسیار آسان است. نعناع فلفلی باید در فضاهای محدود پرورش یابد، زیرا خیلی سریع پخش می‌شود. نعنا فلفلی به هضم غذا و به کاهش علائم گوارشی مانند سو هاضمه، گاز و نفخ کمک می‌کند. این گیاه برای تسکین اضطراب و بهبود خواب، مفید شناخته شده است و در آشپزی به عنوان طعم دهنده استفاده می‌شود. به علاوه از آن به طور گسترده‌ای در شکلات سازی، آدامس سازی، نوشیدنی‌ها و همچنین برای تزیین غذا، تهیه سس، سالاد و کوکتل استفاده  می‌شود. چای نعناع به دلیل طعم متمایز محبوب است. یکی از مزایای قابل توجه استفاده از نعناع برای تازه نمودن تنفس موثر در بهداشت دهان دندان است.

 

اسطوخودوس

اسطوخودوس یک گیاه جذاب از نظر زیبایی است. این گل زیبا، بوی طراوت و فواید شگفت انگیز سلامتی دارد. اسطوخودوس به طور گسترده‌ای برای درمان مشکلات بهداشت روان، سردرد، اضطراب، بی‌خوابی، دندان درد، ریزش مو، تحریکات پوستی استفاده می‌شود. به دلیل بوی شگفت انگیز آن، اسطوخودوس اغلب ماده رایج آروماتراپی و رایحه درمانی نیز است. این گیاه به دلیل خاصیت ضدباکتریایی برای درمان زخم‌ها و عفونت‌های قارچی استفاده می‌شود. چای اسطوخودوس به عنوان یک ماده ضدافسردگی شناخته شده است. اسطوخودوس را می‌توان به عنوان چاشنی در صنایع غذایی استفاده نمود.

 

رزماری

رزماری یک گیاه همیشه سبز است. سرشار از آنتی اکسیدان، ترکیبات ضدمیکروبی و ضدالتهابی و کاربردهای گسترده‌ای دارد. این ماده اغلب در بهبود هضم غذا، تقویت حافظه و تمرکز، درمان درد مفاصل و حتی ریزش مو استفاده می‌شود. به دلیل خواص رزماری، گیاه خوبی برای کمک به کاهش وزن می‌باشد. روغن و چای رزماری اخیراً مورد استقبال مردم قرار گرفته است. رزماری به عنوان چاشنی شناخته شده در انواع غذاها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

 

ریحان

ریحان به عنوان “پادشاه گیاهان” شناخته می‌شود. ریحان حاوی آنتی اکسیدان و خواص ضدالتهابی است و در مقابله با استرس، کاهش تب، تقویت سیستم ایمنی بدن و برای دستگاه گوارش مفید است. همچنین از قلب، کبد و سلامت چشم پشتیبانی می‌کند. ریحان دارای کاربردهای مختلف آشپزخانه مانند تهیه سس و یک تزئین و طعم دهنده غذا است. ریحان به راحتی قابل رشد است. در محیط گرم بهترین رشد را دارد و در برابر نور خورشید رشد می‌کند. ریحان یکی از ترکیبات گیاهی است که برای تولید دمنوش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

پونه کوهی

پونه کوهی در آب و هوای گرم و خشک بهترین رشد را دارد. پونه کوهی دارای کاربردهای دارویی بسیار عالی است، از جمله دارای خواص ضدویروسی، ضدبیوتیکی، ضد قارچی و همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. این یک گیاه عالی برای مراقبت از پوست و همچنین کمک کننده هضم غذا است. پونه کوهی را می‌توان به اشکال مختلف به عنوان تنتور، روغن، دمنوش و یا در غذاها  استفاده نمود.  

 

سنبل الطیب

 این گیاه شکوفا می‌تواند تا حدود یک متر قد بکشد و دارای خوشه‌های گلدار سفید توری است. این گیاه یک آرامبخش قوی اما ایمن است و برای کمک  به رفع احساس اضطراب، مشکلات خواب و تسکین درد بسیار مفید است.

 

بومادران

بومادران دارای گل‌های بسیار ریزی است که به صورت دسته‌ای و برگ‌های مایل به خاکستری رشد می‌کند. قسمت‌هایی از گیاه که روی زمین رشد می‌کنند (برگ‌ها، ساقه‌ها، گل‌ها) اهداف دارویی دارند. بومادران علاوه بر کمک به بهبود زخم‌ها و لخته شدن خون و تعریق و کاهش تب و مبارزه با سرماخوردگی نیز مفید است.

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی | داروهای سنتی در چه مراکزی کاربرد دارد؟

گیاه دارویی درمصارفی همچون مصرف خانگی، مراکز جمعیتی همچون پادگان‌ها، اورژانس، درمانگاه‌ها به کار برده می‌شوند. بسته بندی آن‌ها به عنوان یک ابزار کارآمد برای نگهداری بهداشتی و دوام بیشتر با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع داروهای گیاهی، خصوصاً نحوه عرضه آن‌ها در داروخانه‌ها و عطاری‌ها عرضه می‌گردد. در بسیاری از صنایع همانند صنایع دارویی، بهداشتی و  غذایی به صورت‌های مختلف از آن استفاده می‌شود.

طرح توجیهی گیاهان دارویی | بسته بندی گیاهان دارویی

گیاهان دارویی برای تولید انبوه صنعتی نیاز به جداسازی، سورتینگ، بسته بندی و خشک کردن دارند. از این گیاهان در صنایع غذایی، آرایشی،  بهداشتی و دارویی استفاده می‌شود. بر این اساس فعالیت‌های متفاوتی جهت فراوری آن‌ها در قالب انواع قرص، لوسیون و پمادهای متنوع، عرقیات، صابون، شوینده، دمنوش، روغن و اسانس‌های مختلف با بیس مواد موثره موجود در بخش‌های مختلف گیاهان دارویی در جهان شکل گرفته است.

تعداد و تنوع کل گیاهان در جهان و در ایران بسیار متنوع بوده و از دیرباز طب سنتی از آن‌ها در درمان امراض استفاده می‌کرده است. گیاهان دارویی را به منظور نگهداری طولانی مدت و کاربردهای مختلف به عنوان مواد اولیه در صنایع تبدیلی ابتدا آماده سازی، شستشو، غبار روبی و تمیز و سپس خشک  می‌نمایند. لذا فرواری صنعتی گل و گیاهان دارویی نیازمند خط تولید که شامل مراحل آماده و پاکسازی، شستشو و غبارگیریی و خشک کردن باشد.

برای خشک کردن تکنیک‌های متفاوتی مورد استفاده است تا طی آن رطوبت گل و گیاه گرفته شده و در نهایت محصول خشک شده با حفظ خواص اولیه داشته باشیم.

روش خشک کردن گیاهان دارویی با هوای گرم

از آن جا که حفظ خواص و عناصر مفید، عطر، طعم و رنگ دانه گیاه در فرایند گرمایش خشک نمودن الزامی است؛ لذا تهیه برنامه زمانبندی و میزان حرارت در بخش‌های مختلف خشک کن از الزامات استفاده از سیستم‌های خشک کن هوای گرم است.

 

روش خشک کردن تصعیدی گیاهان دارویی

اساس این روش بر انتقال مستقیم از فاز جامد به گاز است. درست مانند تبخیر، تصعید زمانی اتفاق می‌افتد که یک مولکول انرژی کافی برای آزاد شدن از مولکول‌های اطراف خود به دست آورد. آب جامد (یخ) زمانی به یک گاز (بخار) تبدیل می‌شود که مولکول‌ها انرژی کافی برای تجزیه را داشته باشند و شرایط تشکیل مایعات مناسب نباشد. عامل عمده تغییر فاز ماده  (جامد، مایع یا گاز) گرما و فشار کنترل شده این سیستم است که در آن دما و فشار باید در یک محدوده مشخص باشد. این روش باعث حفظ تازگی و حفظ مرغوبت مناسب گیاهان دارویی خشک شده می‌گردد.

 

روش خشک کردن  گیاهان دارویی با نوار نقاله مایکروویو

اساس خشک‌های مایکرویو بر تابش اشعه بر روی محصول و قرادادن آن در میدان الکترومغناطیسی شدید با فرکانس فوق العاده بالا (UHF) استوار است. در این خشک کن‌ها، تابش اشعه موجب حرکت شدید مولکول‌های آب و در نتیجه افزایش انرژی حرارتی می‌شود. هرچه آب محصول تعیین شده بیشتر باشد، انرژی گرمایی بیشتر در کل حجم محصول ایجاد می‌شود. در این روش روند خشک شدن محصول در تمامی بخش‌های گیاه بطور همزمان واقع می‌گردد. در خشک کردن گیاهان با مایکروویو تشعشع و گرمایش سیستم طوری تنظیم می‌گردد که کمترین صدمه به مواد مغذی و موثره گیاه وارد شود.  

 

 نکات مربوط به بسته بندی گیاهان دارویی

 از آنجا که محصولات خشک شده در زمان نگهداری تا استفاده نهایی باید نسبت به رطوبت محیط ایزوله باشند؛ لذا لفاف‌ها و درزبندی بسته‌بندی باید مطابق استاندارد انتخاب شود. در فرایند بسته بندی گیاهان دارویی در این طرح از دو نوع بسته‌بندی سلفونی در اوزان مختلف و برای تی بگ مطابق استاندارد سازمان غدا و دارو از ورق‌های سلولزی با پوشش کاغذ متالیز به وزن 2گرم با تلورانس دو دهم و در کارتن‌های 20 عددی استفاده می‌شود. اوزان بسته بندی براساس نیاز بازار در این ساختار قابل تنظیم است.

 

مهم‌ترین موضوع و دانش فنی در تولید انواع دمنوش‌های گیاهان داروی آشنایی و تخصص در فراوری گاها طعم دار نمودن و تولید ترکیب سالم و بهداشتی ارگانیگ با ترکیبی از گیاهانی است که هم جنبه دارویی خود را حفظ کند و هم مشتری پسند باشد.

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی | بررسی کالاهای جایگزین

بسته به نوع کاربرد غالباً برای این محصولات امکان جایگزینی کالایی شیمیایی وجود دارد. وجود مرغوبیت و طبیعی بودن ساختار فراورده‌های ارگانیک با مشتقات مشابهی که از فرایندهای شیمیایی به دست می آید، روز به روز تمایل به استفاده از این محصولات را براساس نتایح قابل دفاع حوزه‌های تحقیق و توسعه بنگاه‌های دارای استانداردهای تایید شده  سلامت محصولات فراهم نموده است.

 

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی | بررسی بازار و رقبا

 مرغوب‌ترین کالاهای داروئی، غذائی و آرایشی جهان بیس ارگانیک دارند و به لحاظ کیفیت از قیمت‌های بسیار بالایی برخوردار هستند. بزرگ‌ترین مصرف کنندگان حال حاضر گیاهان دارویی جهان هندوستان و چین است و در ایران نیز تعداد 292 بنگاه صنعتی جهت بسته بندی انواع گیاهان دارویی فعالیت می‌نمایند.

تعداد پروانه بهره‌برداری صادره و بسته بندی انواع گیاهان دارویی کشور به تفکیک سال
واحد سنجش ظرفيت اشتغال سرمایه تعداد سال
تن 15343 783 453917 38 1395
تن 27948 1126 954437 53 1396
تن 36862 1828 1184239 59 1397
تن 73024 3441 2501813 88 1398
تن 60301 2566 8891717 41 1399
تن 213478 9744 13986123 279 جمع

برای اخذ نتایج بررسی‌های مالی و سرمایه گذاری می‌توانید از کارشناسان کاردوک مشاوره بگیرید.

 

طرح توجیهی گیاهان دارویی | نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارایه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینه‌های ثابت و متغیر طرح، پیش‌بینی و قیمت تمام‌ شده و همچنین سود سالیانه طرح محاسبه گردیده است.

مهم‌ترین شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید با کیفیت نشان می‌دهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید. 

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارایه فرمولاسیون گیاهان قابل استفاده در تولید محصولات 
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی دمنوش گیاهان دارویی

 


:: برچسب‌ها: طرح توجیهی دمنوش گیاهان دارویی ,
:: بازدید از این مطلب : 801
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

چرا باید طرح توجیهی دستگاه های ماینر و یا تولید دستگاه های رمز ارز دیجیتال تهیه کرد؟ ارزش بیت کوین در 4 مارس 2020 برابر با 8،790.51 دلار آمریکا بود. ارزش کل بیت کوین های جهان تقریباً 160.4 میلیارد دلار بود و بیت کوین فقط 0.4٪ از پول جهان را تشکیل می‌داد، به علاوه ارزش بیت کوین نسبت به عرضه طلا جهانی فقط 1.6٪ بود. هم اکنون ارزش آن بیش از 15000هزار دلار است اگر ارزش سایر رمز ارزها را نیز محاسبه کنیم به اهمبت و ارزش دستگاه‌های تولید کننده آن‌ها که ماینرها هستند، پی می‌بریم. لذا با نوشتن طرح توجیهی باید بررسی اجمالی را روی تولید دستگاه‌های رمزارز در ایران داشته باشیم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی دستگاه های ماینر

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | معرفی محصول

ماینرها دستگاه‌هایی هستند که رمزارزهای مجازی همانند بیت کوین را تولید می‌کنند. بیت کوین و سایر رمز ارزهای دیجیتال، نوعی ارز مجازی هستند که هیچ فرم فیزیکی نداشته و ماهیت دیجیتالی دارند. ارزهای دیجیتال شامل پول مجازی و رمزارزها هستند.

پول دیجیتال می‌تواند به صورت پول سنتی برای خرید و فروش کالاها مورد استفاده واقع شود، اما با امکان تراکنش و مبادله فوری و انتقال بدون محدودیت در مالکیت آن، استفاده از پول دیجیتال برای هر کسی که مقبول و آزاد است. استخراج آن می‌تواند غیر متمرکز بوده و در مناطق مختلف جهان صورت بگیرد. بدون اینکه هیچ قدرت مرکزی در فرآیند انتشار آن نقش داشته باشد، این رمز ارزها را می‌توان توسط سایر ارزها و یا دارایی‌های نقدی حمایت کرد. اما بدون حمایت مالی آن‌ها نیز می‌تواند بکار گرفته شود.

  • معرفی محصولات
  • معرفی کدهای ISIC دستگاه‌های ماینر

کدبندی دستگاه چیست؟

کدبشن ISIC نوعی طبقه بندی استاندارد برای فعاليت‌های اقتصادی و توليدی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقه‌بندی برای دسته‌بندی فعاليت‌های صنعتی استفاده می‌نمايد. بر اساس سيستم طبقه بندی آيسيک، عدد 72 مربوط به رايانه و فعاليت‌های مربوط به آن، 7230 مربوط به پردازش داده و کد7230312301 مربوط به فعاليت‌های پردازش و آمايش داده و در نهایت 7230412313 مربوط به فعاليت‌های استخراج رمز ارز می‌باشد. عدد 31 مربوط به ماشين آلات و دستگاه‌های برقی، 3120مربوط به ساخت دستگاه‌ها و وسايل توزيع و كنترل نيروی برق و کد 3000412490 مربوط به دستگاه استخراج رمز ارز (ماينر) است.

برای مشاهده سایر طرح توجیهی فناوری اطلاعات کلیک کنید.

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | کد آیسیک محصول   

رديف نام محصول کد گروه محصول   (آیسیک)
1 رايانه و فعاليت هاي مربوط به آن 72
  پردازش داده 7230
  پردازش و آمايش داده 7230312301
  استخراج رمز ارز 7230412313
  دستگاه استخراج رمز ارز (ماينر) 3000412490

  

 

تاريخچه و کمپانی های عمده تولید کننده ماینر  

دستگاه‌های پردازنده رمز ارز پیشینه و توسعه آن‌ها به موازات شکل‌گیری تولید رمز ازرهای دیجیتال شروع شد. البته ساختار کنترلی و سخت افزاری متکی به توسعه فناوری‌های رمز نگارها و پردازنده در جهان در تعامل با نیاز  به توسعه رمز ارزها توسعه متوازن و سریعی پیدا کرد. تعدادی از شرکت‌های عمده و فعال در تولید انواع دستگاه پردازش رمز ارزهای عبارتند از:

Avalon Miner Whatsminer nnosilicon Bitmain
Aladdin Miner TodekMiner DragonMint Mult Miner
iBeLink Miner Strong Enang Ebit Baikal Miner LongQin
Fusion Silicon Cheetah Miner Bitfily Miner Goldshell

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | معرفی تعدادی از محصولات

دستگاه +Bitmain Antminer S17

سازنده این دستگاه شرکت بیت ماین است که برای اولین بار در سال 2019 به بازار عرضه شد. ظرفیت اسمی پرداش 73 تراهاش را داشته و سایز دستگاه 175 x 298 x 304mm بوده و در اوج مصرف 2920 وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و یازده کیلو وزن دارد. دارای 4 فن و در هنگام کار 75 دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانی حرارت مطلوب مابین 5 الی 45 درجه سانتی‌گراد است.

 

 

دستگاه Innosilicon T3 39T

سازنده این دستگاه شرکت اینوسیلیکون است که برای اولین بار در سال 2019 به بازار عرضه شد. ظرفیت اسمی پردازش 39 تراهاش را داشته و سایز دستگاه 140 x 198 x 415mm بوده و در اوج مصرف 2150 وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و یازده کیلو وزن دارد. دارای 2 فن و در هنگام کار 75 دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 5 الی 40 درجه سانتیگراد است.

 

 

 

دستگاه StrongU STU-U8

سازنده این دستگاه شرکت استرونگ یو  است، ظرفیت اسمی پردازش 46تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. سایز دستگاه 130 x 220 x 390mm بوده و در اوج فعالیت 2100 وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و هشت کیلو دویست گرم وزن دارد. دارای 2فن و در هنگام کار 76دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 0 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

 

دستگاه MicroBT Whatsminer M21

سازنده این دستگاه شرکت مایکرو بی تی است. ظرفیت اسمی پردازش 31 تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. سایز دستگاه 200 x 300 x 440mm بوده و در اوج فعالیت 1860وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و هفت کیلو و صد و پنچاه گرم وزن دارد. دارای 2فن و در هنگام کار 75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 0 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

دستگاه Innosilicon Terminator R3

سازنده این دستگاه شرکت اینوسیلیکون است، ظرفیت اسمی پردازش  39تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. سایز دستگاه 140 x 198 x 415mm بوده و در اوج فعالیت 2150وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و هشت کیلو و ششصدگرم وزن دارد. دارای 2فن و در هنگام کار 75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 0 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

دستگاه MicroBT Whatsminer M20S

سازنده این دستگاه شرکت مایکرو بی تی است، ظرفیت اسمی پردازش  72تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. در اوج فعالیت 3312وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت چهارده کیلوگرم وزن دارد. دارای 2فن و در هنگام کار 75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 0 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

[caption id="attachment_4440" align="aligncenter" width="720"]دستگاه MicroBT Whatsminer M20S[/caption]

 

دستگاه StrongU STU-U8 Pro

سازنده این دستگاه شرکت ستروانگ‌یو  است، ظرفیت اسمی پردازش 50تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. سایز دستگاه 182 x 220 x 390mm  بوده و در اوج فعالیت 2800وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و هشت کیلو  و دویست گرم وزن دارد. دارای 4فن و در هنگام کار  76دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 0 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

دستگاه Innosilicon  T3 43T

سازنده این دستگاه شرکت اینو سیلیکون است، ظرفیت اسمی پردازش 43تراهاش را داشته و در سال 2019 به بازار عرضه شده است. سایز دستگاه 141 x 220 x 430mm بوده و در اوج فعالیت 2100 وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و ده کیلوگرم وزن دارد. دارای 2فن و در هنگام کار 75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 5 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

دستگاه INNOSILICON T3+57T

سازنده این دستگاه شرکت ا اینو سیلیکون بیت است. ظرفیت اسمی پردازش 57تراهاش را داشته و سایز دستگاه 338mm(L)*207mm(W)*293mm(H) بوده و در اوج فعالیت 3300 وات برق مصرف می‌کند. ولتاژ مصرفی 12 ولت و دوازده کیلو و سیصد گرم وزن دارد. دارای 4فن و در هنگام کار  75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 5 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

 

 

دستگاه  Miner Aladdin L2  30th/S  With PSU

سازنده این دستگاه شرکت علاالدین است، ظرفیت اسمی پردازش 30تراهاش را داشته و سایز دستگاه 570*316*430mm بوده و در اوج فعالیت 2800 وات برق مصرف می‌کند. ولتاز مصرف 12ولت و چهارده کیلوگرم وزن دارد. دارای 4فن و در هنگام کار 75دسیبل صدا تولید می‌نماید. تلورانس حرارت مطلوب مابین 5 الی 40 در 25 درجه سانتی‌گراد است.

  

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | قطعات سخت افزاری

دستگاه‌های ماینر تولید انواع رمزارز دارای بخش‌های سخت افزاری مختلفی به شرح زیر هستند که بعضا درایورهای خاصی بر روی آن نصب شده است.

  • پردارنده گرفیکی با مدل های مختلف

GPU Miner

OEM GPU Miner 

   GPU 5700XT -GPU 5600XT- GPU 1660S -GPU 590 -GPU 580

 

  • کیس و رینگ کیس پردازش

 

 

  • بردهای دستگاه تولید رمز

هش برد   و   مادر برد   کنترلر برد دستگاههای رمز

 

  • منبع تغذیه و پاور فن دستگاههای رمز ارز کابل کورد و کانکتور های

 

 

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | معیارهای  عملکردی  دستگاه مابنر

ماینرها طوری ساخته شده‌اند تا با الگوریتم‌های ریاضی بتوانند رمز ارزهای مختلف را استخراج کنند. ماینر انواع مختلفی دارند. عوامل بسیاری در انتخاب بهترین ماینر نقش دارند؛ از جمله قدرت پردازش دستگاه، اندازه ماینر، صدا، میزان برق مصرفی و قیمت خرید و طول عمر قطعات. لذا مناسب‌ترین دستگاه استخراج کننده از بین انواع ماینرها، دستگاهی است که علاوه بر طول عمر بالا، بازگشت سرمایه سریع‌تری نیز به همراه داشته باشد. زمان بازگشت سرمایه به مدت زمانی گفته می‌شود که هزینه خرید دستگاه و سایر هزینه‌های جانبی آن به سرمایه‌گذار برگردد.

 کالاهای رقیب انواع رمز ارز

تجهیزات و ساختار مولد پول‌ها و ارزهای رایج موجود در کشورهای مختلف جهان در حال حاضر رقیب اصلی و رقیب تجهیزات مولد رمز ارز و ارزهای مجازی هستند. رمز ارزها در روند توسعه قصد دارد به عنوان جایگزینی مدرن در مقابل آن‌ها عمل نماید. چرا که تولید، توزیع و مبادله آن‌ها بسیار مشکل و  پر هزینه شده است. انتشار پول و اوراق مالی، پشتوانه و سیاست گذاری ملی و بین المللی حاکم بر آن‌ها دارای تمرکز و مناسبات گسترده‌ و پیچیده‌ای است. اما رمزارزها و مولدهای مدرن استخراج همانند بیت کوین ماهیتی غیرمتمرکز داشته و در روند توسعه و گسترش خود نه تنها بخش خصوصی بلکه حتی تعدادی از دولت‌ها را به سوی تولید راغب نموده است.

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | عمده کانون‌های مصرف

در کشور علی رغم داشتن بنگاه‌هایی که قبلا به کار تولید رمز ارز مبادرت کرده‌اند و بعضاً می‌نمایند، نیاز به دستگاه و قطعات جدید می‌باشند. کانون‌های تولید رسمی رمز ارز و دارندگان جواز تاسیس تولید انواع رمز ارز نیازمند ابتیاع این دستگاه‌‌هاست. این بنگاه می‌تواند در زنجیره تامین دستگاه و قطعات مورد نیاز بنگاه‌ها به شرح ذیل قرار گیرید.

  • بنگاه‌های فعال و غیر رسمی از گذشته در بنگاه‌های اقتصادی صنعتی کشاورزی و خدماتی راکد مستقر بوده و به کار تولید رمز ارز و برای تعمیرات و نوسازی مشغول بوده و یا هستند.
  • بنگاه‌هایی که به طور رسمی از وزارت صنعت معدن و تجارت برای تولید و استخراج رمز ارز جواز تاسیس دریافت داشته و یا در حال احداث هستند.
  • بنگاه‌های تولید رسمی رمز ارز که نیازمند نوسازی و بازسازی هستند
  • فروشندگان داخلی قطعات و دستگاه‌های استخراج رمز ارز
  • واحدهای فنی مهندسی و نصابان سیستم‌ها

 

دانش فنی پروژه و روش تولید  بیت کوین

در این فرایند با توجه به اینکه قطعات و پروگرامر کردن بردها تحت لایسنس شرکت‌های سازنده صورت می‌گیرد، دپارتمان‌های تست و کنترل قطعات در کارگاه مسئول تشخیص سلامتی بردها و پاورهای تغدیه است.

در بخش مونتاژ بصورت قدم به قدم ابتدا کسب و پاور را نصب سپس هش برد را روی کیس در محل دقیق کانکتورها با توجه به زمان بندی انجام کار روی نوار نقاله متحرک انجام داده و از پارامترهای ارتباط با ابزار دقیق ضمن مونتاژ اطمینان حاصل می‌شود.

خط تولید طوری بالانس شده تا بتواند روزانه 35 دستگاه را با توجه به زنجیره تامین مونتاژ نماید.

روش‌های مونتاژ دستگاه‌های تولید رمز ارز

الف کنترل کیفیت قطعات تولیدی:

  • تست پاور
  • تست کورد کابل های انتقال دیتا
  • تست کابل های انتقال برق
  • تست کنترل برد
  • تست پاور
  • تست هش برد
  • بررسی کیس
  • بررسی فن های ختک کننده

ب –مونتاژ قطعات تولیدی :

  • نصب پاور و کانکتورها بر روی کیس
  • نصب هش بردها
  • نصب کنترل برد
  • برقراری ارتباط دیتا و برق مابین بردها و قطعات داخلی کیس
  • تست کارکرد قطعات در مراحل مونتاژ
  • نصب درایورها و سیستم‌های عامل لینوکس یا ویندوز
  • مانیتورینگ و کنترل کارکرد دستگاه
  • چاپ برند، مشخصات و شناسنامه دستگاه
  • بسته بندی
  • بررسی دستگاه پس از فروش بصورت دوره‌ها زمان کارکرد و انعکاس فیدبک مشکلات به سازنده

 بررسی بازار و رقبا

بر اساس آمارهای منتشر شده توسط وزارت صنعت معدن و تجارت تا اواخر شهریور سال 1399 تعداد 6واحد صنعتی با ظرفیت تولید اسمی سالیانه 57085 دستگاه و تولید دستگاه‌های استخراج انواع رمز ارز در سطح کشور  به ثبت رسیده است.

بیشترین ظرفیت تولید متعلق به استان قم با 20000دستگاه و کمترین آن متعلق به فارس با 85 دستگاه است. براساس وضعیت اقتصادی کشور و محدودیت در تامین ارز مورد نیاز خرید خارجی قطعات در دوسال اخیر و توجه به راندمان تولید عملی و پالایش آماری واحدهای راکد و مد نظر قرار دادن توان زنجیره تامین و بازاریابی آمار واقعی‌تر این تولید بسیار کمتر از این میزان است و بیشتر نیاز ملی بنگاه‌ها به دستگاه‌ها براساس واردات غیررسمی و استفاده از محصولات استوک تامین شده است.

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث یک واحد استخراج رمز ارز با ظرفیت اقتصادی 8000دستگاه در سال در 300روز کاری معادل 24میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت نیاز دارد. نرخ بازدهی سرمایه گذاری 31درصد بوده و کمتر از ۳ سال برگشت سرمایه اولیه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد ارائه شده است؛ بدیهی با گذشت زمان و تغییر شرایط اقتصادی، باید مطالعات پیش امکاسنجی بروز رسانی شود.

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   1000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی، خدماتی و ستادی 410 متر مربع

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
1 سرمایه گذاری ثابت 24929  
2 سرمایه گذاری  درگردش 473031 
3 کل سرمایه گذاری 497960

   شاخص های مالی

موضوع  
نرخ بازده داخلی IRR   31درصد
دوره برگشت سرمایه 5/2

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | مزایای اجرای طرح

دستگاه‌های رمز ارز ابزار تولید رمز ارزهایی هستند که با توجه به مصارف متعدد در حوزه های اقتصادی به عنوان ابزار مبادلات مالی کالای جایگزین و رقیب انواع پول و ارزهای سنتی با تکیه به عدم تمرکز و سهولت در تبادل، شفافیت و قابلیت ذخیره سازی و از همه مهمتر امکان استخراج و تولید بدون محدویت و انحصار دولت‌ها، توسعه وسیعی یافته و می‌یابد.

لذا در کشورهایی که مزیت تولید انرژی الکتریکی ارزان‌تری دارند به عنوان یک فعالیت اقتصادی موجه با کمترین نیروی انسانی قابلیت اجرا دارد. لذا با توجه به افزایش کاربرد این کالای مجازی در سطح بین الملل و قانونی شدن این فعالیت در ایران و تقاضای بالا برای آن جذابیت قابل قبولی برای سرمایه گذاری براساس مزیت‌های ذیل دارد :

  1. سودآوری، بازدهی و دوره برگشت مناسب سرمایه­ گذاری
  2. امکان تولید با استراتژی جایگزینی واردات
  3. امکان خرید و فروش ساده و آنلاین محصول
  4. قانونی شدن واردات این دستگاه‌ها و قطعات آن‌ها
  5. امکان توسعه سطح تکنولوژی دستگاه‌ها و افزایش ظرفیت تولید و ایجاد تنوع در تولید انواع رمز ارز
  6. امکان تامین مالی و جذب سرمایه دیگران با تخصیص کیف پول‌های اختصاصی

 

طرح توجیهی دستگاه های ماینر | نتایج  مطالعات فنی ، اقتصادی ومالی

اخذ مجوزهای لازم و تامین زیرساخت بر اساس پلان‌های مهندسی حوزه‌های ساختمانی، فناوری اطلاعات، مکانیکال و الکتریکی و پیاده‌سازی ارتباطات فرا ملی به منظور برقراری ارتباطات مورد نیاز فعالیت شبکه‌ای در بستر اینترنت و حتی واردات دستگاه‌های ماینر جدید مورد نیاز از کمپانی‌های خارجی به صورت قانونی فراهم شده است.

لذا با توجه به قابلیت ساماندهی میزان سرمایه‌گذاری متناسب با ظرفیت و تنوع رمز ارز تولیدی می‌توان راه اندازی این طرح را در ظرفیت‌های مختلف اقتصادی در دستور کار قرار داد برای این کار لازم است. جهت اخذ مشاوره و اطلاعات در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی اولیه طرح تا پیاده سازی و به بهره‌برداری رساندن آن از کارشناسان خیره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح توجیهی دستگاه های ماینر



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی دستگاه های ماینر ,
:: بازدید از این مطلب : 790
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نگارش طرح توجیهی آهک هیدراته جهت دریافت مجوزهای لازم و راهنمایی برای راه اندازی واحد تولیدی ضروری است. آهک یا اکسید کلسیم از حرارت دادن سنگ آهک بدست می‌آید. آهک دولومیت یا خاکستری، با استفاده از سنگ آهک دارای 35-46 درصد کربنات منیزیم تهيه مي‌شود. در این مقاله می توانید خلاصه طرح توجیهی تولید آهک را مطالعه نمایید. برای سفارش ونوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی تولید آهک هیدرانه

طرح توجیهی آهک هیدراته | معرفی محصول

آهک یا اکسید کلسیم از فرایند حرارت دادن سنگ آهک به دست می‌آید.  آهک دولومیتی یا خاکستری، با استفاده از سنگ آهک دارای 35-46 درصد کربنات منیزیم تهيه می‌شود.

آهک شکفته شده یا آهک هیدراته به لحاظ ترکیب شیمیایی هیدرات کلسیم است که از ترکیب آب با آهک بدست می‌آید. فرآیند هیدراتاسیون آهک یک فرایند حرارت زا بوده و با آزاد سازی حرارت همراه است. به طوری که به ازاى هر گرم آهک 280 کالرى حرارت تولید مى‌گردد. آهک هیدراته به لحاظ شکلی پودری خشک و سفید رنگى است که به عنوان قلیائى پایه در بسیارى از فرآیندهاى شیمیائى مصرف مى‌شود. حمل و بسته‌بندى این نوع آهک در کیسه‌هاى معمولى و یا به صورت فله در تانک‌هاى بدون ایزولاسیون امکان‌پذیر مى‌باشد.

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع معدنی کلیک کنید.

طرح توجیهی آهک هیدراته | معرفی استاندارد

کدهای آیسیک صنعتی و تعرفه گمرکی محصول  

بر اساس سيستم طبقه‌بندی آيسيک کد‌‌‌‌ محصولات مرتبط با محصول به شرح جدول ذیل می‌باشد.

جدول کد آیسیک محصولات مورد نظر

نام کالا کد ISIC نام کالا کد ISIC
اهک كلوخه 26941211 آهک هیدراته 2694412304
پودر اهک ميكرونيزه 2694412303 اهك معمولی

2694412302

 

آهكک پخته (آهک كلسينه)

2694412339

 

انواع اهک

 

26941210
       

 در خال حاصر در کشور تعداد 210 واحد تولید انواع آهک با ظرفیت اسمی  7884799 تن در کشور در حال فعالیت می‌باشند.

طرح توجیهی آهک هیدراته | موارد کاربرد

کاربردهای آهک هیدراته در بیشتر صنایع شیمیایی، دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی، رنگ، پرکننده ها، درصنایع مختلف کشاورزی و صنایع لبنیات مورد استفاده می‌باشد. آهک در تولید بتن‌های سبک  همانند ایتونگ و هبلکس به طور وسیع استفاده می‌شود. بسته به نوع سیمان بخش قابل توجه فرمولاسیون تولید سیمان را آهک تشکیل می‌دهد. از آهک هیدراته در صنعت آب و فاضلاب، در کاغذ سازی، صنایع فولاد، صنایع سرامیک و شیشه سازی استفاده می‌شود.

 

کالاهای جایگزین تولید آهک

انواع مختلفی از آهک مانند آهک معمولی وجود دارند که می‌توانند در تعدادی از کاربردها به عنوان محصول جایگزین مورد استفاده قرار گیرند. ولی محصولی غیر از آهک هیدراته که از نظر حجم دسترسی، قیمت ارزان و کارایی بتواند جایگزین این نوع از آهک باشد در حال حاضر وجود ندارد.

 

طرح توجیهی آهک هیدراته | مشخصات و ویژگی‌های آهک

آهک بایستى متناسب با مورد مصرف آن از خلوص مشخصى برخوردار بوده و میزان ناخالصی‌ها و سایر عناصر موجود در آن از میزان معینى تجاوز ننماید. براى مصارف مختلف سنگ آهک مصرفى جهت پخت بایستى داراى ترکیبات زیر باشد:

میزان ترکیبات سنگ آهک در مصارف مختلف (درصد)

مصارف ساختمانى به صورت آهک کلوخه و یا براى مصارف تصفیه آب و نیز تثبیت خاک آجر ماسه آهکى

صنایع فولاد، 

شیمیائى، صنعت کاغذ

نام ماده
3.5 2 1 SiO2
5 1.5 1.5 MgO
2 2 1 Fe2O3
0.3 0.3 0.01 S

 

طرح توجیهی آهک هیدراته | تکنولوژی و فرایند تولید آهک

خط تولید این محصول به شرح جدول ذیل می‌باشد.

تجهیزات موردنیاز خط تولید

تجهیزات خط تولید عبارتند از فیدر ویبره، آسیاب سنگ شکن‌های مختلف چکشی و فکی، نوارهای نقاله تسمه‌ای و حلزونی، الواتور، سرند، سپراتور و هیدراتور، سیستم‌های کنترل و مانیتورینگ خط تولید، سیلوهای مواد خام و آهک هیدراته، گوره پخت، بویلر و پمپ و خط بسته بندی.

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.

طرح توجیهی آهک هیدراته | مواد اولیه برای تولید آهک

مواد اوليه مورد نیاز بدون احتساب ضایعات

ماده اولیه این محصول عمدتاً سنگ آهک و سنگ لاشه آهکی استخراج شده از معادن می‌باشند. سنگ آهک و سنگ لاشه آهکی و پاکت بسته‌بندی 50 کیلویی بعنوان مواد اولیه اصلی هستند.

 

فرایند تولید

در فرایند هیدارته کردن آهک سنگ آهک در دمای بسیار بالا تا 1000درجه سانتی‌گراد پخت می‌شود تا دی اکسید کربن جدا سازی و سنگ حاصل با افزودن آب در فرایند هیدرات شده را طی نماید. در این فرایند ابتدا ماده اولیه و به سیلوی انباشت مواد خام منتقل می‌شود.

کلوخه‌های مواد توسط فیدر لرزشی به آسیاب مواد خام منتقل می‌شود. مواد آسیاب شده توسط الواتور سطلی به مخزن و سیلوی مواد اولیه منتقل می‌گردد و پس از توزین کنترل شده توسط نوار نقاله به سیستم هیدراتور اولیه و ثانویه در دمای بخار 300 الی 400 درجه بخار جهت آبدار شدن منتقل می‌گردد.

سنگ آهک کلسینه شده در هیدراتور نهایی مراحل پخت نهایی را طی کرده تا به خلوص 92 الی 95درصد برسد. این فرایند با توجه به نسبت اختلاط آب و آهک به علت گرمازا بودن جهت دستیابی به کیفیت مناسب کاملا کنترل می‌گردد تا آهک کلسینه و هیدراته شود. آهک تولید شده در این مرحله پس از انتقال توسط نوار نقاله و تفکیک پودر و دانه‌های درشت  و نرم در سپراتور  جداسازی و در نهایت به مخزن پودر آهک هیدراته جهت بارگیری و بسته بندی منتقل می‌شود.

 

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح توجیهی تولید آهک هیدرانه

 


:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید آهک هیدراته ,
:: بازدید از این مطلب : 688
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نگارش طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره جهت دریافت مجوزهای لازم و راهنمایی برای راه اندازی واحد تولیدی ضروری است. شیشه دو جداره از دو لایه ساده و گاهی رنگی که به موازات یکدیگر قرار گرفتند و لبه‌ها یا درزهای آن‌ها هوا بندی شده است و فضای بین آن ها با مواد خشک کننده‌ای مانند سیلیکاژل پر و یا در بعضی از موارد بین دو لایه خلاء ایجاد می‌شود. این نوع شیشه که عایق گرما، سرما و صداست در بسیاری از ساختمان‌ها مانند فرودگاه‌ها، هتل‌ها و بیمارستان‌ها به کار می‌رود. با توجه به تاثیر مثبت و محبوبیت این شیشه‌ها در صنعت ساختمان سازی، تولید و عرضه آن سودآوری زیادی می‌تواند داشته باشد.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره

طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره | معرفی محصولات

شیشه دو جداره از دو لایه ساده و گاهی رنگی که به موازات یکدیگر قرار گرفتند و لبه‌ها یا درزهای آن‌ها هوابندی شده است و فضای بین آن‌ها با مواد خشک کننده‌ای مانند سیلیکاژل پر و یا در بعضی از موارد بین دو لایه خلاء ایجاد می‌شود. سیستم شیشه دو یا چند جداره قطعه‌ای است که شامل دو یا چند لایه شیشه که به طور موازی در فواصل مساوی از یکدیگر قرار گرفته‌اند و توسط فاصل (اسپیسر) در دور تا دور آن، از هم جدا شده‌اند.

در فضای بین شیشه‌ها هوا یا گازهای خاص بدون رطوبت (آرگون) با فشاری تقریبا مساوی فشار هوای بیرون وجود دارد. در شیشه‌های دو جداره غالبا از اسپیسرهای آلومینیومی استفاده می‌شود که درون اسپیسر را به ماده رطوب‌گیر پر می‌کنند تا این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه گردد و توسط مواد درزگیر مناسب، کاملا آب بندی شده است و در داخل فواصل‌ استاندارد از مواد جاذب رطوبت استفاده می‌گردد.

به علت وجود لایه هوا یا گاز هر سه روش انتقال حرارت یعنی رسانش، جابجائی و تابش در شیشه‌های دو جداره قابل کنترل است. بدین ترتیب می‌توان میزان مصرف انرژی جهت سرد کردن یا گرم کردن فضای داخل را کاهش داد. در صورت استفاده از شیشه‌های پوشش دار و یا لمینیت می‌توان میزان نور و اشعه UV کاملا قابل کنترل است. میزان ایزولاسیون صوتی در شیشه‌های دو جداره به علت وجود گاز مناسب قابل کنترل است. برای کسب نتیجه بهتر می‌توان از شیشه لمینیت در هر یک از جاره‌های شیشه استفاده نمود. به علت وجود گاز بین دو لایه شیشه دمای سطح داخلی شیشه با دمای اتاق یکسان می‌ماند. بنابراین شیشه در زمستان عرق نمی‌کند. 

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع ساختمانی کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره | انواع شیشه دو جداره

متناسب با وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی محل احداث ساختمان، انواع شیشه‌های دو جداره عایق صوت و حرارت را با شکل‌های متنوع از قبیل چند ضلعی، دایره، نیم دایره، قوص‌دار و… تولید می‌شود. طراحی و به شرح ذیل تولید می‌شوند.

  • شیشه دو جداره ساده 
  • شیشه دو جداره رفلکتیو؛ به منظور کنترل میزان عبور و انرژی به داخل ساختمان
  • شیشه دو جداره طلق دار؛ به منظور افزایش ایمنی در برابر خطرات زلزله و سرقت، جلوگیری از ورود اشعه مضر UV خورشید به داخل ساختمان
  • شیشه دو جداره سکوریت؛ به منظور افزایش مقاومت شیشه در مقابل ضربه و شوک حرارتی و کاهش خطرات ناشی از شکست و سقوط از ارتفاع 
  • ترکیبی از شیشه‌های فوق الذکر
  • شیشه‌های بدون فریم (Structural)

شیشه بدون فریم نوع ویژه‌ای از شیشه‌های دو جداره است که در آن یکی از لایه‌های شیشه بزرگ‌تر از لایه دیگر است. در این نوع ساختمان، لایه بزرگ‌تر شیشه با چسب مخصوص سلیکون مستقیما بر روی فریم فلزی می‌چسبد و آن را می‌پوشاند. شیشه‌های بدون فریم امکان ایجاد نماهای در واقع تمام شیشه‌ای به وجود می‌آورد.

 

طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره | معرفی استاندارد

شیشه دو جداره محصولی است که ماده اولیه عمده مورد مصرف آن شیشه جام است. لذا شیشه جام مورد استفاده در تولید شیشه‌های دو جداره باید از مرغوبیت و ویژگی‌های خاصی برخوردار باشد. بنابراین در این قسمت به بررسی استانداردهای شیشه جام می‌پردازیم.

استاندارد شیشه جام

این استاندارد ویژگی‌های شیشه جام معمولی را که برای کارهای ساختمانی لسا را در برمی‌گیرد که معمولا به نام شیشه B نیز نامیده می‌شود. شیشه جام شفاف یک شیشه تخت نور گذر است و به روش کشیدن با ماشین در حالت مذاب بدست می‌آید. هر دو رویه آن تخت است که با ستبرای یکنواخت پرداخت آتشین دارد. (ضخامت شیشه‌های جام را ستبرا گویند که معمولا بر حسب میلی‌متر بیان می‌شود). شیشه جام از نظر ستبرا به سه گروه زیر تقسیم می‌شود:

الف – شیشه‌های نازک تا ستبرای 2 میلی‌متر

ب – شیشه‌های ستبرا میانه 2.2 میلی‌متر تا 4 میلی‌متر 

ج – شیشه‌های ستبرا از 5 میلی‌متر به بالا

1 – ستبراهای شیشه و رواداری‌های آن

ستبراهای شیشه و رواداری‌های آن در جدول زیر داده می‌شود.

نوع شیشه ستبرای اسمی بر حسب میلی‌متر حداکثر رواداری
شیشه های نازک 1 ±0/2
2 ±0/2
شیشه های با ستبرای میانه 2/2 ±0/2
3 ±0/2
4 ±0/2
شیشه های ستبر 5 ±0/2
5/5 ±0/2
6 ±0/2
8 ±0/2
10 ±0/2
12 ±0/2
15 ±0/2

2- تعاریف و اصطلاحات در مورد نقص‌های شیشه جام

در جدول زیر نقص‌های مختلف شیشه جام توضیح داده شده است.

نوع عیب  توضیحات
لب پریدگی  بعد از شدن شکسته شدن بعدهای شیشه بریدگی هایی که در کناره آن درست می شود
زائده  زائده‌ای که در یک شیشه پیش می آید.
تار ها ناهمگنی در سطح شیشه بصورت رگه های بسیار نازک در رویه شیشه پیدا می شود و با لمس دست احساس می شود.
چکشی شده فرورفتگی های کوچک و به مقدار کم که تخت بودن رویه را به هم می زند. 
پوسته نارنجی تغییر حالت ظریف و گسترده رویه شیشه که در اثر یکسان نبودن توزیع درجه حرارت شیشه در تماس با نور پیدا می شود. 
گزیدگی گودی های کوچک در روی شیشه
لک  فشردگی موضعی که در اثر فشرده شدن شیشه با یک جسم بیگانه در رویه پیدا می شود.
چکه لشک برآمدگی های دکمه مانند که دنباله موجدار دارند.
ناخنک ترک های موضعی که در سطح شیشه پیدا می شود. 
سنگ ریزه ها دانه های کریستالی درون شیشه که نور از آن گذرا نیست.
لب برآمدگی برآمدگی به مقدار کم از لبه شیشه نسبت به بقیه بدنه را گویند.

3 – برش

شیشه بریده شده از نظر گونیا بودن باید در بین دو راست گوشه محاطی و محیطی چنان جای گیرد. رواداری های فاصله این دو راست گوشه طبق جدول زیر باشد.

ستبرا رواداریها برای جام بریده شده 0 تا 2000 میلیمتر رواداریها برای جام بریده شده بیش از 2000 میلیمتر
تا 3.8 ±0/2 ±0/3
4/5 تا 7 ±0/3 ±0/4
10 تا 15 ±0/4 ±0/5

 

 

4 – بسته بندی

جام‌های شیشه برای صادرات باید با پوشال محکم بسته‌بندی شود و در جعبه‌های چوبی مقاوم گذارده شود. بین هر دو جام برهای کاغذی یا نظیر آن گذاره شود تا از تماس دو سطح شیشه جلوگیری شود. 

 

5- علامت گذاری

الف) باید بر روی جعبه‌های چوبی بسته بندی شده علامت طبقه بندی شیشه و مشخصات دیگر شیشه و همچنین ابعاد (درازا و پهنا و ستبرا) تعداد جام‌های شیشه در هر جعبه و نام کارخانه سازنده و علامت کارخانه زده شود.

ب) روی هر یک از جام‌ها که از کارخانه خارج می‌شود باید یک برچسب که علامت کارخانه و مهر استاندارد را داشته باشد بچسبانید.

 

طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره | موارد کاربرد

استفاده از شیشه‌های دو جداره به دلیل حفظ انرژی حرارتی و برودتی و کاهش آلودگی صوتی در پنجره ساختمان بیمارستان‌ها، کتابخانه‌ها، موزه‌ها و ساختمان‎های حاشیه خیابان‌های پر تردد کاربرد وسیع دارند. اخیرا برای ایمنی و آسایش بیشتر پنجره وسایل نقلیه عمومی مانند واگن‌های قطار و اتوبوس‌های بین شهری نیز به شیشه‌های دو جداره مجهز شده‌اند.

میانگین سر و صدا در شهرهای بزرگ در حدود 65 تا 7- دسی بل است، این در حالی است که شدت صوت مجاز برای بیمارستان‌ها و محیط‌هایی از این نوع حداکثر 39 دسی بل است. شیشه‌های دو جداره می‌توانند شدت صوت را حدود 50 دسیبل کاهش دهند و آن را به مرز 20 تا 30 دسی بل برسانند. به علاوه شیشه‌های دو جداره انتقال گرما را به شیوه‌های گوناگون و با رعایت اصول مهندسی تا حد زیادی کاهش می‌دهند. لایه‌های هوای خشک که خود عایق طبیعی هستند، بین دو جداره شیشه محبوس می‌شود که قابل مقایسه با یک پوشش فایبر گلاس است.

 

ویژگی‌های تولید شیشه دو جداره

با انتخاب صحیح نوع شیشه برای جداره‌ها، نوع گاز پرکننده می‌توان از ویژگی‌های انواع شیشه‌ها به طور همزمان استفاده کرد. 

  • هر یک از جداره‌ها در شیشه دو جداره می‌تواند معمولی، سکوریت، نیمه سکوریت، پوشش‌دار، لمینت و یا اسپندرال و با ضخامت‌های متفاوت باشد.
  • دو جداره شیشه توسط یک پروفیل آلومینیومی حاوی مواد رطوبت گیر از همدیگر جدا می‌شوند. این مجموعه به وسیله دو نوع چسب مخصوص با یکدیگر متصل شده و آب بندی می‌شود.

 

مراحل تولید و تکنولوژی ماشین ها در طرح توجیهی شیشه دو جداره

 

از آنجایی که ماده اصلی برای تولید شیشه دوجداره جام شیشه است، در ادامه مراحل مختلف شیشه به طور مختصر توضیح می‌دهیم:

1- تهیه مواد اولیه و تبدیل آن‌ها به پودر با دانه بندی بین 0.1 تا 2 میلی متر

2- توزین هر یک از مواد اولیه به نسبت‌های مورد نظر و مخلوط کردن آن‌ها همراه با 4 تا 5 درصد آب و انتقال مخلوط به کوره 

3- ذوب کردن در کوره و تهیه خمیر شیشه

4- بی رنگ کردن خمیر شیشه و خارج کردن گازها 

5- تبدیل فرآورده‌های مورد نیاز بازار و صنایع 

6- نپختن شیشه و قرار دادن شیشه داغ در کوره‌هایی که دمای کمی دارد، برای کاهش شکنندگی شیشه

مرحله ذوب

کوره‌های شیشه سازی را می‌توان به کوره‌های بوته‌ای یا کوره‌های مخزنی تقسیم کرد. کوره‌های بوته‌ای با ظرفیت 2 تن یا کمتر برای تولید شیشه‌های ویژه به مقدار کم یا هنگامی که حفاظت از پیمانه مذاب در برابر محصولات احتراق الزامی است، بسیار مفیدند. بوته‌ها از جنس خاک یا پلاتین هستند. در کوره مخزنی، مواد پیمانه از یک سر مخزن بزرگی که از جنس بلوک‌های نسوز است، وارد می‌شوند. این کوره‌ها با گاز یا برق گرم می‌شوند. 

مرحله شکل دهی

شیشه را می‌توان با قالب گیری ماشینی یا دستی شکل داد. عامل مهمی که باید در قالب گیری ماشینی شیشه مد نظر داشت، این است که طراحی ماشین باید چنان باشد که کالای مورد نظر ظرف چند ثانیه کاملا شکل بگیرد. در طی این زمان نسبتا کوتاه، شیشه از حالت یک مایع گرانرو به جامدی شفاف تبدیل می‌شود. شیشه جام، شیشه شناور، شیشه نشکن و مشجر، شمشه دمشی و شیشه دو جداره و … با ماشین شکل داده می‌شوند. 

مرحله تابکاری

به منظور کاهش کرنش در تمامی کالاهای شیشه ای، اعم از آنکه به روش ماشینی یا دستی قالب گیری شده اند، لازم است که تحت عملیات تابکاری قرار گیرند. بطور خلاصه، عملیات تابکاری دو بخش دارد:

مرحله اول نگه داشتن توده‌ای از شیشه در دمایی بالاتر از یک دمای بحرانی معین تا زمانی که میزان کرنش درونی، ضم ایجاد یک سیلانی پلاستیکی، کمتر از یک مقدار حداکثر از پیش تعیین شده گردد.

مرحله دوم خنک کردن تدریجی این توده تا دمای اتاق به نحوی که مقدار کرنش همچنان کمتر از آن میزان حداکثر باقی بماند.

 

روند کلی تولید شیشه های دو جداره

 

ابتدا ابعاد شیشه‌های مورد نیاز تعیین و از جام شیشه بریده می‌شوند. پروفیل‌های آلومینیومی جدا کننده با اسپیسر توسط دستگاهی با اشکال مورد نظر خم خورده و سپس توسط دستگاه تزریق مواد رطوبت گیر دانه‌های نمگیر وارد فضای خالی پروفیل‌ها می‌شوند. سپس سوراخ‌های لازم جهت تزریق گاز آرگون در پروفیل‌ها تعبیه می‌شوند.

در مرحله بعد چسب اولیه جهت چسباندن شیشه‌ها به یکدیگر در دو سمت پروفیل تزریق می‌شوند. شیشه‌های بریده شده به ابعاد مختلف پس از شستشو با آب بدون سختی و خشک شدن آماده نصب روی پروفیل‌ها می‌گردند.

شیشه‌ها توسط دستگاه پرس روی پروفیل نصب می‌شوند و سپس گاز آرگون از طریق سوراخ‌های ایجاد شده متناسب با فشار هوای بیرون به فضای خالی دو شیشه تزریق شده و سوراخ‎ها مسدود می‌گردند. در مرحله نهایی عایق‌بندی و درزگیری کامل توسط چسب ثانویه انجام می‌شود و شیشه آماده نصب در پنجره‌های مخصوص شیشه دو جداره می‌گردد.

 

طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره | مواد اولیه برای تولید

در تولید شیشه‌های دو جداره مهم‌ترین ماده مورد استفاده شیشه جام است. مواد دیگری که در تولید این محصول به کار می‌روند عبارتند از:

جداکننده (spacer): قطعه‌ای است که اغلب از جنس آلومینیوم ساخته می‌شود و اندازه استاندارد آن برای شیشه‌های دو جداره ساختمانی حدود 14 میلی‌متر می‌باشد. این قطعه دو لایه شیشه را به هم متصل می‌کند و مانع از خروج گاز بین لایه‌های شیشه می‌گردد. برای عایق‌بندی بین این قطعه و شیشه از چسب‌های مخصوصی استفاده می‌گردد.

چسب بوتیل (butyl): یا چسب اسپیسر که این چسب همانطور که قبلا اشاره شد برای عایق بندی بین شیشه و جدا کننده برای جلوگیری از خروج گازهای مورد استفاده در فضای بین لایه‌های شیشه به کار می‌رود. چسب دو جزئی پلی سولفید که برای عایق بندی نهایی شیشه‌ها بکار می‌رود. 

نم گیر: این ماده که یک رطوبت گیر است در فضای بین لایه‌های شیشه به کار می‌رود و مانع از تعریق شیشه می‌گردد.

گاز خنثی: که برای پر کردن فضای بین شیشه‌ها استفاده می‌گردد، اغلب از گاز آرگون بدلیل کم بودن قیمت آن و اثرات زیست محیطی کمتر استفاده می‌شود. 

مواد اولیه تولید شیشه جام

با وجود هزاران فرمول برای تولید شیشه می‌توان گفت 90درصد تمام شیشه‌های جهان از آهک، سیلیس و کربنات سدیم تشکیل یافته‌اند. 

اجزای اصلی تولید شیشه جام عبارتند از؛ آهک، ماسه و کربنات سدیم و … . از جمله اصلی مواد اولیه شیشه به غیر مواد فوق می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • گدازه ها
  • تثبیت کننده ها
  • تصفیه کننده ها
  • افزودنی ها

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی پروژه خود برای ارائه به ارگان ها و تامین کننده های مالی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره ,
:: بازدید از این مطلب : 686
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 16 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نگارش طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی جهت دریافت مجوزهای لازم و راهنمایی برای راه اندازی واحد تولیدی ضروری است. فیلم به لایه‌ای نازک از ماده اطلاق می‌شود که دارای پیوستگی منظم و با قابلیت انعطاف است. خصوصیات فیلم های مختلف بیشتر به نوع ماده سازنده آن و فرایند تولید آن وابسته است، البته برای دستیابی به خواص مطلوب از مواد افزودنی و بهبود دهنده‎ها نیز در فرایند ساخت این فیلم‎ها استفاده می‌شود. در ادامه خلاصه طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی CPP به صورت اجمالی توضیح داده شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار و طرح توجیهی کاردوک تماس بگیرید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع : طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | معرفی محصولات تولیدی

فیلم به لایه نازکی از ماده اطلاق می‌شود که دارای پیوستگی منظم و با قابلیت انعطاف است. یک فیلم دارای یک یا چند لایه از مواد مختلف می‌باشد. ضخامت فیلم‌ها بین 0.5 میکرومتر تا ۱ میلی‌متر بسته به نوع کاربرد و نیاز متغییر هست. خصوصیات فیلم‌های مختلف بیشتر به ماده سازنده آن وابسته است؛ البته اثر مواد افزودنی و بهبود دهنده‌ها نیز در خصوصیات این فیلم‌ها تاثیر گذارند. مواد اولیه فیلم‌ها و میزان پیچیدگی فرایند تولید بیشترین تاثیر را روی قیمت تمام شده محصولات دارد. در سال‌های اخیر استفاده از این محصولات به خصوص در بخش‌های مختلف صنایع غذایی رواج بسیاری پیدا کرده است.

جهت مشاهده سایر انواع طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی کلیک کنید.

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | انواع فیلم ها و کیسه های پلاستیکی

فیلم‌ها و کیسه‌های پلاستیکی به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند که عبارتند از :

الف ـ فیلم ریخته گری شده  (CPP)

این فیلم‌ها به هم به صورت ورق به روش نورد سرد (فیلم ریخته گری شده) تولید می‌شوند و هم از روش‌های متنوع لوله‌ای بلوینگ شده تهیه می‌گردند. در هر مورد سرد کردن مذاب موجب می‌شود تا خواص ظاهری عالی و مناسبی را بدست بیاورد. این گونه فیلم‌ها را از ترمیب پلیمری پلی پروپیلن با استفاده از افزودنی‌های بهبود دهنده مناسب تهیه می‌کنند.

 

ب - فیلم  پلی پروپیلن (BOPP) 

از آن جا که 80درصد تولید فیلم‌های پلی پروپیلن از نوع ارینت شده (BOPP) با قابلیت هیت ست و شیرینگ محصولات است، به خاطر اهمیت خاص این فیلم در این بخش به صورت مجزا به بررسی این فیلم پرمصرف در صنایع بسته‌بندی می‌پردازند. تا سی سال قبل سلفون‌ها بیشترین کاربرد را در صنایع بسته بندی داشتند، ولی با ورود BOPP به صنعت، این محصول به سرعت جایگزین سلفون شد. فیلم‌های ریخته گری و کاستینگ شده دارای تکنولوژی آسان‌تری نسبت به BOPP هستند و از طرف دیگر روز به روز این محصول جایگزین فیلم‌های دیگر می‌شود.

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | معرفی استاندارد

بسیاری از روش‌های آزمون برای کنترل کیفیت تولید فیلم به صورت استاندارد در آمده اند. ترکیب شیمیایی فیلم توسط دستگاه "IR Spectrum" مشخص می‌گردد. این دستگاه بر اساس خذف طیف، وزن سنجی و آنالیز مولکولی عمل می‌کند. بر اساس وزن مولکولی به دست آمده توسط دستگاه ماهیت، نوع ترکیب شیمیایی فیلم مشخص می‌گردد.

  • ضخامت متوسط براساس استاندارد DIN 53370 یا ASTME252 تعیین می‌گردد. در این روش‌ها تا ضخامت 0.1 میلی متر قابل اندازه‌گیری است.
  • روش‌های محاسبه خصوصیات فیزیکی فیلم‌ها در استانداردهای D1922، D1894، D1822، D882 یا ASTM1501184 قابل اندازه گیری می‌باشد.
  • دانسیته فیلم بر اساس استانداردهای ASTM1505IC قابل اندازه گیری است.
  • نقطه ذوب، دمای انتقال شیشه‌ای (Tg) ، دمای تجزیه، آنالیز حرارتی مختلف به راحتی قابل اندازه‌گیری بوده و پایداری حرارتی فیلم‌ها برای طراحی عایق‌های الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کدهای آیسیک صنعتی محصول  

کد ISIC نام محصول
2520312623 انواع فيلم پلاستيكی نانو
2520412366 انواع فيلم  پلاستيكی چند لايه
2520512372 انواع فيلم چند لايه پلاستيكی حباب دار
2520512378 فيلم تک لايه پلی پروپيلن ساده
2520512379 فيلم تک لايه پلی پروپيلن BOPP (دو طرف جهت دار) ساده و متالايز
2520512632 فيلم پلاستيكی چند لايه ساخته شده به روش خود ممزوج
2520512633 فيلم  پلاستيكی چند لايه لمينيت شده
2520512738 فيلم پلاستيكی چند لايه پوشش داده شده (coated film)
2520512759 فيلم تک لايه پلی پروپيلن كست ريخته گری (cpp) ساده
2520512948 فيلم تک لايه پلی اتيلن دو طرف جهت دار (BOPE) ساده
2520512949 فيلم تک لايه پلی استايرن دو طرف جهت دار (BOPS) ساده
2520512977 فيلم پلاستيكی چند لايه دو طرف جهت دار

 

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | موارد کاربرد محصولات در چیست؟

این فیلم عمدتا در بسته بندی منسوجات به کار می‌رود که در آن مجموعه‌ای از براقیت بالا، مه گرفتگی پایین و عدم خرابی رنگ مورد نظر است. فیلم ریخته گری شده pp برای لفاف پیچی کامل کالاهای کاغذی نیز به کار می‌رود. فیلم ریخته گری شده به عنوان لایه سیل در ساختارهای لمینت مناسب برای حرارت دهی مثل ضد عفونی با اتوکلا و کاربردهای جوشاندن در کیسه نیز به کار گرفته می‌شود. ورق آن در شکل دهی حرارتی برای ظروف قابل ضد عفونی و بسته بندی مواد غذایی به کار گرفته می‌شود. زمینه‌های کاربرد فیلم‌های پلیمری از یک نگاه دیگر به سه قسمت اصلی تقسیم می‌گردد:

۱صنایع بسته بندی

صنایع بسته بندی مهم‌ترین زمینه کاربرد فیلم‌های پلیمری محسوب می‌گردد. در حقیقت بسیاری از فیلم‌ها برای یک نوع کاربرد در این صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرند. بسته بندی خود می‌تواند به دو گروه صنایع غذایی و غیرغذایی تقسیم شود. در بسته بندی صنایع غذایی قوانین خاصی در مورد مسائل بهداشتی و اثرات سوء پلمیرها بر روی مواد مطرح می‌گردد.

۲عایق کاری سیم و کابل

فیلم‌هایی که دارای مقاوت بالای الکترونیکی و ضریب پایین اتلاف هستند، در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۳نوار چسب

 یکی دیگر از عمده مصارف این فیلم ها در صنعت چسب است.

 

کالاهای جایگزین فیلم و نایلون پلاستیکی cpp

در فیلم‌های BOPP جهت یافتگی در دو سو باعث بهبود ویژگی‌های فیلم همچون افزایش استحکام، نفوذپذیری کمتر، چاپ پذیری و مقاومت پارگی بهتر شده است. هیچ کسی ادعا نمی‌کند که فیلم‌های تخت پلی پروپیلن CPP می‌تواند در این ویژگی‌ها با BOPP رقابت کند. ولی پیشرفت‌های بدست آمده در روش‌ها و تکنولوژی تولید، به خصوص روش کواکستروژن به همراه شفافیت بیشتر در امکان کنترل بهتر مورفولوژی محصول باعث شده که CPP انتخاب مناسب‌تری به عنوان لفاف (Wrap) و بر چسب به خصوص در صنایع بسته‌بندی باشد.

از جمله دو مزیت شایان CPP نسبت به BOPP، می‌توان به استحکام جوش بهتر و هزینه تولید کمتر اشاره کرد.

اصطلاحات و تفاوت مابین پلاستیک‌های (PP، OPP ، CPP ، PPF) به شرح ذیل است :

OPP:  محصولات با منشا  پلی پروپیلن

CPP: محصولات ساخته شده از پلی پروپیلن ریخته گری شده

PPF: الیاف ساخته شده از  پلی پروپیلن

 

ویژگی‌های پلاستیک‌های ساخته شده از پلی پروپلین

پلاستیک OPP: قابلیت پوشش سیل شدن مناسب و قابلیت بازیافت مطابق با معیارهای حفظ محیط زیست کاملاً و استانداردهای بین المللی مربوطه است. لذا این ماده را برای تولید نوار، بطری و کیسه‌های پلاستیکی به کار می برند که در آن فیلم پس از کشش لبه کناری آن را با یک نوار چسبنده با زبان باز شونده نصب می‌گردد. از این ماده به طور گسترده‌ای در پوشاک، مواد غذایی، لوازم التحریر استفاده می‌کنند.

پلاستیک CPPاین محصولات عایق مناسب رطوبت و بو بوده و کاربردهای متعددی دارند. از آن می‌توان بعنوان عنوان فیلم بستر کامپوزیت نیز استفاده کرد. همچنین به دلیل قابلیت متالیزه کردن آن به طور گسترده‌ای به عنوان بسته بندی مواد غذایی و کالایی با ظاهری بسیار عالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در فیلم‌های کامپوزیتی، پوشش‌های بافتنی و کیسه‌های بسته بندی گل و غذا، فیلم آلومینیوم، فیلم متالیزه تزئینی، کیسه‌های پخت و پز و گرم کردن غذا، بسته بندی اسپتیک و بسته بندی مواد خوراکی و آبنبات‌ها از این ماده استفاده می‌شود.

پلاستیک PPF: دارای خواص مناسب همانند شفافیت؛ قدرت و تحمل کشش بالا، مقاومت در برابر سایش و خوردگی مناسب، عایق الکتریکی هستند. اما پلاستیک PPF در مقابل گرما، رطوبت و قابلیت رنگ پذیر و طول عمر ویژگی مطلوب را ندارد. این ماده به عنوان ماده پر کننده بتن و گچ برای بهبود مقاومت در برابر ضربه استفاده می‌شود. در مواد تزئینی برای اتومبیل و خانه، قطعات، اسباب بازی و در ساخت محصولات بهداشتی یکبار مصرف مانند دستمال‌های بهداشتی، روپوش جراحی، کلاه، ماسک، ملافه، پارچه پوشک، نوار بهداشتی برای زنان، نوزادان و بزرگسالان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | تکنولوژی و فرایند تولید CPP

مطابق شکل تولید فیلم CPP (مخفف: cast polypropylene) ابتدا خوراک واحد که پلی پروپیلن است با ضایعات برگشتی از خط تولید مخلوط شده و به اکسترودر فرستاده می‌شود. درصد خوراک با جریان برگشتی به ترتیب حدود ۹۴ و ۶درصد است. برای جلوگیری از ذوب شدن زود هنگام پلی پروپیلن خوراک دهی خط تولید توسط آب خنک می‌شود. چنانچه این بخش خنک نشود، اتصال پلیمرها به همدیگر و تشکیل زنجیره و در نهایت گرفتگی این قسمت خواهد شد. برای خنگ نگه داشتن اکسترودر یک چرخه آب خنک کننده تعبیه شده است. آب استفاده شده برای این قسمت آب دی یونیزه شده می‌باشد.

در داخل اکترودر عملیات ذوب پلیمر انجام می‌شود، دما در این محیط حدود 200 درجه سانتگیراد است. بعد از این پلیمر ذوب شده از بخش غربال و تنظیم عبور کرده و توسط لوله‌های اتصال به دای هدایت می‌شوند. هیچ گونه تجهیزات کششی در این خط وجود ندارد. باز شدن دای برای تولید فیلم با ضخامت ۱ میلی متر کنترل می‌شود. تنظیم سوراخ دای باید به صورتی انجام گیرد که از متورم شدن فیلم بعد از خروج از دای جلوگیری شود.

خارج شدن قالب مذاب

بعد از اینکه پلیمر از قالب مذاب خارج شد، از روی رول‌های مخصوص که اغلب دارای روکشی از جنس کروم هستند، عبور داده می‌شوند. این رول‌ها از داخل توسط آب 4درجه سانتیگراد خنک می‌شود. جریان کوچک هوا توسط برش هوایی تولید می‌شوند، این کار از دو لحاظ حائز اهمیت است؛ اولا برای خنک کردن فیلم موثر بوده و در ثانی از چسبیدن فیلم به سطح رول‌ها جلوگیری می‌کند. در اولین رول دمای فیلم به حدود 30 درجه سانتی‌گراد می‌رسد و در مرحله بعد در رول دوم این دما به 10درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

این رول‌ها توسط آب به طور غیرمستقیم از داخل سرد می‌شوند. یکنواختی دما در رول مسئله بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. این امر توسط گردش آب سرد با دبی بالا و دمای پایین محقق می‌گردد.

در نهایت اندازه گیری خالی و عملیات نهایی روی فیلم انجام می‌شود. این عملیات شامل خالی کردن بارهای الکتریکی از فیلم به خاطر چاپ فیلم در مراحل بعد و جدا کردن کناره‌های فیلم و برگردان آن به اکسترودر و... می‌باشد.

 

 

طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی | مواد اولیه برای تولید

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید فیلم CPP را می‌توان به صورت زیر دسته بندی نمود:

  • پلی پروپلین گرید فیلم
  • افزودنی ها
درصد واحد نیاز برای تولید فیلم CPP ماده اولیه
99/81 تن 5500 پلی پروپیلن گرد فیلم
0/18 تن 10 مواد افزودنی
100 تن 5510 مجموع

الف - پلی پروپلین 

پلی پروپیلن یکی از پلاستیک‌های همه منظوره و پر مصرف دنیا می‌باشد که برای اولین بار در دهه 1950 در مقیاس آزمایشگاهی، از پلیمریزاسیون مونومر پروپیلن با ساختار n(CH2CH(CH3)--) تولید شد و در سال 1954 میلادی تولید آن به صورت صنعتی آغاز شد. چگالی کم g/cm3  (0.9 -  0.91)، شفافیت بالا، مقاومت تخریبی در برابر استرس‌های محیطی، مقاومت کششی بالا، صلبیت بالا، مقاومت دمایی بالا دمای ذوب شوندگی 160-170 0 سانتی‌گراد مقاومت در برابر اسیدها و بازها و حلال‌ها، استحکام مکانیکی خوب، خواص خوب قالب گیری، بی بو و غیر سمی و غیر قابل حل در آب، تمایل به اکسیده شدن در هوای آزاد و حساسیت و تخریب نسبت به تابش پرتوهای ماورای بنفش.

ب - افزودنی ها

مواد افزودنی مورد نیاز برای تولید فیلم CPP مجموعه‌ای از عواملی است که هر خاصیت ویژه‌ای را به محصول نهایی تغییر می‌دهد. معمولا ترکیب و درصد مواد این مجموعه سری بوده و توسط تامین کننده تجهیزات در حد نیاز تامین می‌شود.

 

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی فیلم و نایلون پلاستیکی CPP ,
:: بازدید از این مطلب : 678
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

تجهیزات توليد آسفالت گرم یکی از بخش های مهم برای راه اندازی و تولید آسفالت با کیفیت است. با خریداری دستگاه و ماشین آلات به روز با قیمت مناسب می توان هم از محصول و هم از سود حاصله اطمینان حاصل کرد. جهت آشنایی با بخش های مختلف تجهیزات، تاسیسات مورد نیاز در ادامه آورده شده است. با خواندن طرح توجیهی تولید آسفالت گرم می توانید آشنایی بیشتری با فرایند تولید داشته باشید.


برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: تجهیزات تولید آسفالت گرم

تجهیزات و ماشین آلات تولید آسفالت گرم

ماشین آلات و تاسیسات آسفالت گرم از بخش‌هایی به شرح ذیل تشکیل شده است. 

 

 1- سیلوی مصالح دانه بندی شده سرد  (فیدر)

چهار دستگاه سیلوی مصالح سرد به ظرفیت هر کدام 6 متر مکعب از ورق فولادی37 ST و ضخامت بدنه 4میلی‌متر و با امکان ازدیاد ظرفیت سیلوها و دارای سیستم دریچه تخلیه با کنترل فیدر نواری و الکتروموتور دور متغیر AC و قابل تنظیم متناسب با سرعت نوار فیدرها و با قابلیت کنترل پناسیومتری از اتاق فرمان توسط اپراتور و کنترل دبی خروجی مصالح متناسب با نیاز و برنامه ریزی تولید.

 

2- نوار نقاله تغذیه

نوار نقاله به طول 15 متر و عرض 60سانتی‌متر دارای الکتروموتور گیربکس جهت تغذیه مصالح سرد به کوره خشک کن دوار.

 

3- تجهیزات توليد آسفالت گرم | درایر

کوره خشک کن دو جداره به قطر 20/2 متر و طول 5/8 متر با ضخامت ورق 12 میلی‌متر 40 ST یا 37ST و دارای سه منطقه گرمایشی یا سه زون تغذیه، کنوکسیون، تشعشعی و الکترو گیربکس، غلطک‌های چدنی، فیدر، سیستم نمایشگر حرارت و مشعل الکتریکی.

 

4- سیستم جمع آوری غبار (مولتی سیکلون)

سیستم جمع آوری فیلر یا دانه‌های خیلی ریز به عنوان پرکننده که برای هدایت آن به الواتور از کانال‌های مکنده و ارتباط حلزونی، الکتروموتو گیربکس دار و فن سانتریفوژی استفاده می‌شود. 

 

 5- تجهیزات توليد آسفالت گرم | فیلتر آبی

برای جلوگیری از آلودگی هوا، دود و مواد حاصل از سوخت مشعل و گرد و خاک از فیلتر آبی استفاده می‌شود. در این سیستم بخار آب توسط اگزوز فن از قسمت بالای سیکلون به فیلتر هدایت می‌شود و در چرخه مسیر آب در قسمت انتهایی استخر ته نشین می شود.

 

6- الواترهای مصالح گرم و  فیلر

این سیستم دارای بالابرهای قاشقکی متحرک با زنجیری نصب شده می‌باشد و در بین شوت خروجی درایر و شوت سرند ویبره با پایه‌ها و اتصالات مربوطه قرار دارد. این دستگاه قابلیت رگلاژ و تنظیم زنجیر الواتر و دریچه بازدید و شوت ورودی دریچه کنترل را داشته و زنجیر مخصوص بالابر از نوع فولادی و الکتروموتور و قاشقک‌های بالابرنده از ورق فولادی با زاویه مناسب را جهت تخلیه مصالح در شوت سرند دارا می‌باشد.

در بالابر فیلر نیز قاشقکی‌ها پرکننده توسط زنجیرهای مخصوص فولادی از سیستم غبارگیری به سیستم سیلوی ذخیره فیلر منتقل می‌گردد. این سیستم دارای بدنه ساخته شده از ورق 4میلی‌متر بوده و در قسمت فوقانی با شوت خروجی ورق‌های قابل تنظیم و تعویض دارد. قسمت تحتانی آن نیز با شوت ورودی و سیستم رگلاژ، زنجیر با وزنه کششی یا فنر بندی و دریچه بازدید مجهز شده است. 

 

7- تجهیزات توليد آسفالت گرم | سرند

سرند تخت ویبره با چهار نوع توری در سایز فرمول کارگاهی و طرح آسفالت دارای بدنه پوشیده شده، برای جلوگیری از خروج هر نوع گرد و غبار و شوت اور سایز و همچنین کانال هدایت بای پس می‌باشد. ضخامت ورق سرند 10 میلی‌متر و ابعاد آن به طول 20/4 و عرض 80/1 و ارتفاع 1متر با کاور یا بدون کاور می‌باشد. الکتروموتور آن 1500 دور در دقیقه بوده و دارای سیستم  انتقال نیرو توسط تسمه و پولی می‌باشد.

پوشش دو جداره و هواکش مکنده آن جهت هدایت گرد و غبار به سیستم سیکلون بوده و کانال‌های مربوطه از فن مکش سرند به کانال سیکلون هدایت گردیده است. در سرند سیستم فنر بندی تعلیق به گونه‌ای طراحی شده تا از انتقال ارتعاش سرند به استراکچر برج کارخانه آسفالت جلوگیری کند.

 

 8- سیستم توزین الکترونیکی مصالح ، قیر و فیلر

این سیستم وظیفه توزین بالانس شده، سهم ظرفیتی مواد اولیه را در ترکیب آسفالت مطابق با طرح اختلاط با قابلیت کنترل اتوماتیک بر عهده دارد.

 

9- تجهیزات توليد آسفالت گرم | سیلوی ذخیره فیلر

سیلوی ذخیره فیلر به وسیله حلزونی به الواتر فیلر متصل است و مواد را به داخل شوت الواتور بالابرنده انتقال می‌دهد. یک دریچه اضطراری را نیز جهت تخلیه فیلر به خارج از سیستم الواتور (فضای بیرونی) در زمانی که فیلر بیش از حد در داخل سیلو ذخیره شده باشد وجود دارد. این دریچه توسط جک و شیر پنوماتیک از داخل کابین کنترل می‌شود. منبع ذخیره فیلر و الواتور بالابرنده و هاپر توزین فیلر به روش توزین الکترونیکی با 3 لودسل و نشانگر دیجیتالی قابل کنترل از داخل اتاق فرمان قابل تنظیم است.

 10- سیستم توزین فیلر

 سیستم توزین الکترونیکی با سه عدد لودسل سیلندری صنعتی و نشانگر دیجیتالی اروپایی نصب شده در روی میز کنترل اپراتور با قابلیت تنظیم وزن به صورت اتوماتیک (هماهنگ بودن با سیستم توزین مصالح گرم) مجهز بوده و   توسط سیستم فرمان کامپیوتری برای اعمال کلیه کنترل‌های مورد لزوم اداره می‌شود.

11- تجهیزات توليد آسفالت گرم | سیستم توزین و تزریق قیر

این سیستم دارای شیر راهی قیر، نیروی محرکه پنوماتیکی، مخزن توزین به حجم 200لیتر با دریچه تخلیه توسط جک‌های بادی، پمپ قیر دو جداره تزریق قیر به مخلوط کن با الکترموتور 900 دور کوپله مستقیم به پمپ بوده و لوله‌های دو جداره انتقال قیر از فلاسک قیر به داخل مخزن توزین را برعهده دارند و سیستم قابلیت کنترل از طریق کابین و میز اپراتور را دارد.

 12- سیستم توزین مصالح                                    

سیستم توزین الکترونیکی مصالح دارای نشانگر دیجیتالی باقابلیت تنظیم وزن‌های مختلف با چهار کنترلر فرمان اتوماتیک جهت توزین مصالح استفاده می‌شود. باسکول توزین مصالح گرم با دریچه تخلیه پنوماتیک جهت توزین مصالح گرم به ظرفیت ماکزیمم 2000 کیلوگرم با تنظیم چهار دریچه به مقدار لازم طبق فرمول کارگاهی عمل می‌نماید. این سیستم دارای قابلیت‌هایی بشرح زیر است :

  • قابلیت تنظیم 4 وزن و اتوماسیون کامل بارگیری و تخلیه مصالح گرم
  • قابلیت فرمول دهی به تعداد 12 فرمول بر مبنای فرمول‌های کارگاهی و طرح اختلاط
  • قابلیت کنترل ریزش مصالح از دریچه‌ها نسبت به همدیگر
  • قابلیت تنظیم تعداد بچ مورد نیاز در سیستم تولید اتوماتیک
  • قابلیت اتصال به پرینتر و گزارش‌گیری پرینت انواع مصالح مصرفی به تفکیک فیلر و قیر، جمع مقدار مصالح مصرفی به تفکیک و جمع مقدار آسفالت تولید شده در هر شیفت کاری

 

13- میکسر ( مخلوط کن )

این میکسر دارای کنترل اتوماتیک بوده و درکنترل دریچه‌های میکسر روشی اعمال گردیده که تا دریچه میکسر باز نشده باشد، تخلیه آسفالت انجام نگردیده و پروسه تولید از ابتدای مرحله توزین فرمان نمی‌گیرد. فرمان شروع سیکل بعدی و تخلیه مصالح به داخل میکسر از دریچه میکسر فرمان گرفته و سیستم بارگیری و توزین نیز از صفر هاپر توزین فرمان می‌گیرد.

این دستگاه دارای بدنه بیرونی از ورق فولادی 12میلی‌متر و پوشش داخلی مخلوط کن از ورق‌های مجزا ضد سایش و قابل تعویض با اتصالات پیچی در داخل ورق می‌باشد. سیستم میکسر با دو محور محرک از فولادی با 16 عدد بازو و پنجه ضد سایش ریخته گری شده و کانال هدایت غبار به کانال سیکلون توسط هواکش بخش‌هایی به شرح ذیل را دارد:

  • گیربکس انتقال نیرو  
  • الکتروموتور به قدرت kw45 و  1500 دور در دقیقه همراه با گیربکس سه محور
  • دریچه تخلیه مخلوط که با جک‌های بادی باز و بسته می‌شود

 

14- سیلوی ذخیره آسفالت

آسفالت پس از طی فرایند آماده سازی در سیلوی ذخیره با مشخصات زیر قرار می‌گیرد:

  • ظرفیت سیلوی ذخیره آسفالت: 30 تن
  • تعداد دریچه های تخلیه بامحرکه پنوماتیکی: 2دریچه
  • بدنه از ورقه 5 میلیمتر با دریچه یاتاقان دار جهت تخلیه

 

15- سیستم ذخیره قیر یا مازوت در تانکرهای ذخیره

دو دستگاه فلاسک قیر دو جداره به ظرفیت 50000 لیتر با مبدل حرارتی و کویل لوله‌های قابل تعویض و دریچه تغذیه قیر و شیر تخلیه با پوشش دو جداره از ورق 1میلی‌متر گالوانیزه و بدنه آن از ورق 6، با سیستم حرارتی از روش غیر مستقیم توسط اویل هیتر، روغن داغ در مبدل حرارتی جریان پیدا کرده و دمای قیر را کنترل می‌کند.

ترموکوپل و ترمومتر کنترل درجه حرارت بر روی تانک قیر نصب شده است. پمپ قیر جهت هدایت قیر از منبع دو جداره (فلاسک) به سیستم لوله دو جداره کارخانه آسفالت تا میکسر و همچنین برگشت قیر با لوله دو جداره را بر عهده دارد.

 

 

16 - تجهیزات توليد آسفالت گرم | اویل هیتر ( روغن داغ کن )

این دستگاه جهت انتقال حرارت توسط سیرکولاسیون روغن به مبدل‌های حرارتی از جمله فلاسک‌های قیر و لوله‌های دوجداره در کارخانه‌های پخت آسفالت وصل و استفاده می‌شود و ویژگی‌های ذیل را دارد:

  • بدنه دو جداره و درب‌های نسوز
  • حداقل 100متر لوله 2 اینچ کویل شده آتش خوار
  • تجهیزات کامل برقی و اتوماسیون پیشرفته
  • کلکتورهای رفت و برگشت، سپراتور و پایپینگ مجهز
  • الکترو پمپ با مکانیکال سیل مرتبط با روغن داغ
  • منبع انبساط مرتبط با سپراتور به ظرفیت های مختلف

 

 

 17- کمپرسور هوا و سیستم پنوماتیک

دستگاه کمپرسور با ظرفیت 1500لیتر نصب شده روی تانک کمپرسور که هر کدام با kw 5,5 الکتروموتور 3000 دور و همچنین یک دستگاه کلکتور ذخیره و تقسیم باد به ظرفیت حدود 80لیتر نصب شده بر روی برج کارخانه با کلیه متعلقات و نشانگر فشار هوا و کنترلر قابل فرمان گیری از اتاق کنترل، جهت تنظیم اتوماتیک فشار هوا. کلیه شیرآلات برقی و پنوماتیک از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.

 

 

 18- مشعل توربو جت دوگانه سوز 

مشعل‌های جدید از حالت مکانیکی به الکترونیکی تبدیل شده به طوری که مقدار سوخت و هوا توسط اینورتر (دور متغیر) با پتاسیومتر توسط اپراتور به راحتی کم و زیاد شده و مزایای زیر را برخوردار است:

  • سهولت وسرعت در کاهش یا افزایش حرارت
  • کاهش هزینه مصرف سوخت با توجه به کنترلرهای الکتریکی
  • مشغل توربوجت دو گانه سوز (گازوئیل و مازوت) به صورتی که با شرایط 3% رطوبت مصالح، توان خشک نمودن و ایجاد دمای 180درجه سانتی‌گراد برای مصالح تولید آسفالت به ظرفیت 120 تن در ساعت داشته باشد.

 

19- تجهیزات توليد آسفالت گرم | اتاق کنترل

اتاق فرمان با کلیه کابل‌ها و میز فرمان و تابلو نیرو که در داخل آن نصب شده است. دارای بدنه و شاسی از ورق فولادی دو جداره با پشم سنگ می‌باشد. تابلوهای قدرت شامل 4 سلول جهت نصب کلیه کنتاکتورها و فیوز مینیاتوری و کنترل‌های آن و یک سلول جهت نصب المان‌های دور متغیر و سیستم اتوماسیون می‌باشد. میز کنترل و اپراتور کارخانه شامل کلیه کلیدهای روشن و خاموش و کنترل دریچه‌ها و ترمومترها و نشان دهنده‌ها و سیستم توزین و کنترل دور متغیرها می‌باشد. ظرفیت این طرح 120 تن در ساعت خواهد بود.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • کمک به تامین نیروی انسانی نصب، راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی و مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع معدنی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید. 

 

منبع: تجهیزات تولید آسفالت گرم



:: برچسب‌ها: تجهیزات توليد آسفالت گرم ,
:: بازدید از این مطلب : 719
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

یک واحد مرغداری فعال با تمامی امکانات به فروش می‌رسد. تمامی دستگاه های موجود کارشناسی و تایید شده اند. جهت اطلاع از مکان و قیمت واحد با شماره های درج شده می توانید تماس بگیرید. مشخصات و امکانات کلی بنگاه  بشرح ذیل است :

 

ظرفیت:                                     100000 قطعه ای

زمین :                                       30000   متر مربع

زیر بنای اداری ، مالی  و رفاهی :          140 متر مربع

زیربنای واحد قرنطینه :                          95 متر مربع

 منبع : فروش مرغداری فعال

 

ماشین آلات، تجهیزات  و زیرساخت‌های تولید

زیر بنای سالن تولید :              1320  متر مربع  با ارتفاع 6 متر

تعداد دان خوری های فول اتوماتیک : 5 ردیف  زنجیری 5 و 6 طبقه

تهویه : دارای مجموع 32 فن در راستای دوطرفه طول سالن،

گرمایش وسرمایش :خنک کننده پد کولینگ و سیستم گرمایشی با استفاده از هیترهای گازی

 

شیوه جمع آوری محصول: خط تمام اتوماتیک بهداشتی جمع آوری تخم مرغ دارای تمامی مجوزهای لازم مرتبط 

 

زیرساخت‌های بسته‌بندی و نگهداری محصول

 سالن بسته بندی به مساخت:    100 متر مربع  

و سردخانه ثابت به مساخت:      90  متر مربع

 

فروش واحد مرغداری | زیرساخت نگهداری و آسیاب خوراک طیور

انبار خوراک طیور به مساحت :         533   مترمربع

انبار فرآوری خوراک دام به مساخت : 216  مترمربع

تجهیزات : آسیاب یک دستگاه میکسر، یک دستگاه و خط انتقال خوراک طیور، یک دستگاه باسکول 50تنی و سکوی تخلیه دان

 

سیلو: آلمانی با ظرفیت کل 60 تن

 

تاسیسات برقی

برق شبکه، تابلوهای انتقال، توزیع و کنترل و ژنراتورهای برق اضطراری 50KAV با سیستم فعال سازی اتوماتیک

 

تاسیسات آب

دارای چاه عمیق ،و استخرهای دخیره آب  سرپوشیده با ظرفیت 480 متر مکعب و استخر رو با زبه مساحت 70 متر مکعب و دارای سیستم تصفیه آب شنی (ایرانی) سیستم  تصفیه مکانیکی (انگلیسی) و سیستم سم زدایی آب (انگلیسی)  و منبع آب  2000 لیتری

 

برای هماهنگی و بازدید از کیفیت مناسب مرغداری با ما تماس بگیرید.

مزیت های سرمایه گذاری در مرغداری فعال

  • تولید محصول با کیفیت رقابتی و برند معتبر   
  • صرفه‌جویی در زمان
  • قابلیت خرید بنگاه با قیمت مناسب

جهت اخذ اطلاعات دقیق‌تر با مشاورین کسب و کار کاردوک هماهنگ فرمایید.

معرفی سایر خدمات کاردوک

شروع هر کاری نیاز به تجربه و دانش لازم را دارد. امروزه در کشورهای پیشرفته سرمایه گذاران از متخصصین جهت طراحی پلتفرم، برآورد هزینه ها، ارزیابی تجهیزات و خرید ونصب آن ها، آموزش نیروی کار، بازاریابی نوین، عارضه یابی بنگاه استفاده می‌کنند. کاردوک راه ارتباطی میان سرمایه گذاران و متخصصین  را برای شما فراهم می کند.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع : فروش مرغداری فعال



:: برچسب‌ها: فروش مرغداری ,
:: بازدید از این مطلب : 747
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 9 آبان 1399 | نظرات ()